Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(חוות דעת על) הונדה סיוויק 2001 ES

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיוויק 2001 ES.

215 אלף ק"מ.

יד 3.

טסט לעוד 5 חודש.

צבע כסוף - מעט צבע שרוף בתא מטען ויש קצת מכות בטמבון האחורי (לא מחייב צביעה אבל אני רוצה).

אין מכות מעיכות וכאלה, טיפה במקום אחד הצבע קצת מתקלף לא היסטרי.

מדחס מזגן לא עובד.

חלון ימני שליד הנהג לא יורד.

צריך טיפול של טיימינג.

ריפוד לא קרוע ולא כלום.

יש מערכת חמודה עם מגבר סאב והכל.

לאחר סיבוב על האוטו , האוטו מרגיש בריא ומושך טוב.

מחיר אחרון 13.500

זה אוטו מ-מכר ולכן ידוע עברו של הרכב ולמה הוא נמכר.

שווה?

לקחת לבדיקה בקומפיוטסט או לבדוק אצל מוסכניק שסומכים עליו?

פורסם
סיוויק 2001 ES.

215 אלף ק"מ.

יד 3.

טסט לעוד 5 חודש.

צבע כסוף - מעט צבע שרוף בתא מטען ויש קצת מכות בטמבון האחורי (לא מחייב צביעה אבל אני רוצה).

אין מכות מעיכות וכאלה, טיפה במקום אחד הצבע קצת מתקלף לא היסטרי.

מדחס מזגן לא עובד.

חלון ימני שליד הנהג לא יורד.

צריך טיפול של טיימינג.

ריפוד לא קרוע ולא כלום.

יש מערכת חמודה עם מגבר סאב והכל.

לאחר סיבוב על האוטו , האוטו מרגיש בריא ומושך טוב.

מחיר אחרון 13.500

זה אוטו מ-מכר ולכן ידוע עברו של הרכב ולמה הוא נמכר.

שווה?

לקחת לבדיקה בקומפיוטסט או לבדוק אצל מוסכניק שסומכים עליו?

למה לך להכנס לכל זה?

215 אלף ק"מ מבחינת ממוצע שנתי זה סביר איכשהו, אבל זה יחסית גבוה, ואני סבור שתמצא רכבים עם ק"מ יותר נמוך.

יד 3 זה סביר בהחלט.

יש פה לא מעט תקלות, שיעלו כמה אלפי שקלים לתיקון, עדיף כבר לקנות רכב נורמלי ב20-25 אלף ש"ח, ולתת לו יישור קו קל, ולקנות רכב יותר מודרני, עם ק"מ סביר יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ראיתי כבר מלא רכבים שאנשים דורשים עליהם 20-25 וזה מכוניות במצב קצת יותר טוב...

יוצא כבר יותר משתלם לקנות ב 14 להשקיע 5 והאוטו יהיה טיפ טופ אחרי כל היישור קו.

215KM זה לא הרבה כל כך, הנסועה השנתית שלי היא בערך 10K והאוטו לא נשאר הרבה זמן אצלי.

פורסם

מה דעתכם?

פשוט ראיתי רכבים נגיד שנת 2003 עם 180 אלף ק"מ גם שעוד מעט צריך לעשות טיפול גדול עוד מעט והמחיר אולי נמוך ב 3-4 אלף מהמחירון ושוב מצב חיצוני מצריך שיפצורים.

פורסם

מזגן - בין 1000 ל-3000 תלוי במהות התקלה

טיימינג + טיפול גדול שבכל מקרה תעשה לרכב כזה - 2000-3000

חלון ימין - יכול גם להיות תקלה פעוטה שמוסכניק הגון יתקן בגרושים אם בכל מקרה תעשה אצלו טיפול גדול. יכול גם להיות כאב ראש שיעלה אלפייה אצל חשמלאי.

כמו שנאמר - תצא עם נזק כולל של 20-22 ומכונית במצב טוב, כאשר זה המחיר שבכל מקרה דורשים על מכוניות כאלו בשוק.

אם השלדה נקיה, אין ראש מנוע דפוק או חור בבלוק, ללא בעיות במערכת הפליטה והקירור, בסך הכל מדובר בעסקה לא גרועה.

אם זה מכר שאתה סומך עליו - לפחות אתה יודע למה אתה נכנס ולא קונה חתול בשק.

הפתעות תמיד יכולות להיות ברכב משנתון כזה ולא ניתן לצפות אותן מראש - אבא שלי מכר פעם מכונית במצב ממש טוב לחבר שלו ומעט לאחר מכן הופיעו כמה תקלות אלקטרונית שעלות תיקונן הייתה גבוהה, זה היה מאוד לא נעים (הוא חבר מאוד טוב של המשפחה) - אבל זה המצב עם מכוניות זקנות.

פורסם

פשוט השיקול שלי שתקלות יצצו גם ברכב של 25K וייתכן גם ברכב של 30K.

פה אני יעשה טיפול ואני יוכל להיות יחסית בראש שקט. הציעו לי על טיפול גדול להחליף הכל 2500. ומדחס 2500 (אבל לדעתי אפשר למצוא בזול יותר).

יוצא לי האוטו 18500. שזה יותר זול ממה שאנשים דורשים (בסביבות ה 20-22K כמו שאמרת, אבל הם דורשים על רכבים שמצריכים רוב הסיכויים טיפול כלשהו כי הקילומטראז המתקרב מצריך טיפול טיימינג ובכל אוטו שמוכרים בדרך כלל יש דברים קטנים לתקן, בן אם זה גג שנפל או צמיגים שצריך להחליף או מכות פה ושם).

פורסם

אל תקנה אוטו עם בעיות ותנסה לתקן אותם, אוטו זול בסוף עולה ביוקר..

אתה מתלהב בגלל המחיר הזול אבל ההוצאות שלך הולכות להזרק על אוטו שלא תוחזק טוב

במקום לחפש אוטו שמור עם יד נמוכה וקילומטרג' יותר טוב, אתה הולך על הזול עם הבעיות, זאת טעות.

מי שמבקש מחיר זול יש לו סיבה טובה לכך, הוא רוצה כבר להעיף את האוטו, מי שדורש מחיר הוגן יודע מה האוטו שלו באמת שווה.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

טיפול גדול זאת לא כל כך בעיה כי רוב המכוניות שאני רואה האנשים מוכרים את הרכב לפני טיפול, גם אם זה רכב ב 25K "שמור".

יש סיבה למה הבנאדם מוכר ואבא שלי מכיר אותו, אז לא אמורה להיות בעיה כל כך לגבי זה.

פורסם

החלטה שלך אנחנו פה רק לתת דעה, כמו שזה ניראה אתה כבר סגור על עצמך, אז בהצלחה עם התיקונים.

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

צודק ב 100%, פשוט מה שאני בא להגיד שכל אוטו בן 10 שנים יש לו בלאי ותמיד יש מה לתקן.

פשוט בתקופה האחרונה נסעו באוטו פעם ב.. ולכן התקלות כמו מדחס ומנגנון חלון לא תוקנו. הטיפול פשוט הגיע זמנו והוחלט למכור ללא טיפול במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...