Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה מצחיק של קניית אטם מכסה שסתומים - פונטו

מאור30
שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום ניגשתי למורשה לקנות אטם מיכסה שסתומים לבייבי שלי...

שילמתי את המחיר הניכבד בזמן שהמחסנאי העביר שקית מלאה באטמים לפקידה. בעודי ממתין שהיא תישלוף לי אטם אחד מהשקית היא נותנת לי את כל השקית שבה 5 אטמים עם כל הברקוד של הספק שמספק למורשה ואומרת לי "בבקשה סט כמו שרצית לאטם מיכסה שסתומים" אני מיסתכל עליה בפליאה רבה ואומר לה שוב "אני צריך אחד לא כמה" היא אומרת לי "ביקשת סט? זה הסט" אני שואל שוב "את בטוחה"? היא אומרת "וודאי אם לא יהיה לך מתאים תחזיר ואם תהיה בעיה דבר פה עם המכונאי" נו מה אני יגיד לכם... כדי לא להיכנס לוויכוח שבו אני רציתי לצאת צדיק פשוט לקחתי מה שנתנה והלכתי. בכל מיקרה אני הולך להחזיר להם את ה-4 האטמים הנותרים שכל אטם כזה עולה 90 ש"ח. מה דעתכם בעיניין?

בהחלט מיקרה שהעלה בי גיחוך רב. פקידה שווה מכל הבחינות :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול מאוד להיות שהיא "שיחקה " אותה מפגרת כשהכוונה שלה הייתה לתת לך את האטמים.

יש מוסך שתמיד שאני קונה בו, יש שם איזה פקידה שכל מוצר שאני קונה עובר אצלה אז היא קורעת אלת האריזה מעט ואני מקבל 40 % הנחה :oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול מאוד להיות שהיא "שיחקה " אותה מפגרת כשהכוונה שלה הייתה לתת לך את האטמים.

יש מוסך שתמיד שאני קונה בו, יש שם איזה פקידה שכל מוצר שאני קונה עובר אצלה אז היא קורעת אלת האריזה מעט ואני מקבל 40 % הנחה :oops:

אתה חושב שהיא רצתה לגרום להפסד כלשהוא למוסך? קשה לי להאמין...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפחות נוכחתי לראות את ההפרשים באיכות באטם בין המקורי לחלופי שהחלופי לא רק שלא איכותי מבחינת האלסטיות שלו אלא גם לא יושב כמו שצריך על המכסה. לעומת זאת המקורי מיתלבש בול, אם כי עדיין לא מצדיק לשלם על מקורי 90 ש"ח. הפריבלגייה שלי הייתה שאני יכול מבין כל 5 אטמים לבחור את האטם הסקסי ביותר. :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה חושב שהיא רצתה לגרום להפסד כלשהוא למוסך? קשה לי להאמין...

אני מאוד בספק אם המוסך מפסיד גם ממכירה של 5 במחיר של 90 שקל. יכול להיות שאני טועה וגם את המוסך דופקים, אבל עלות יצור של הדבר הזה היא שקלים בודדים וגם זה בהגזמה.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעות של מחסנאי.

הוא לא אמור להיות מכונאי, אך הוא אמור לדעת את הדברים האלו.

הפקידה לא אמורה להבין בזה, תפקידה הוא רק לחייב אותך על החלק.

אני בכל אופן הייתי חוזר למחסנאי ומחזיר במקום את 4 האטמים ה"מיותרים".

לא אוהב לקבל דברים, שלא שילמתי עליהם. ואם מישהו טועה בתום לב (גם אם זה לטובתך וגם אם זה המצב ההפוך) אז צריך להתערב ולתקן את הטעות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טעות של מחסנאי.

הוא לא אמור להיות מכונאי, אך הוא אמור לדעת את הדברים האלו.

הפקידה לא אמורה להבין בזה, תפקידה הוא רק לחייב אותך על החלק.

אני בכל אופן הייתי חוזר למחסנאי ומחזיר במקום את 4 האטמים ה"מיותרים".

לא אוהב לקבל דברים, שלא שילמתי עליהם. ואם מישהו טועה בתום לב (גם אם זה לטובתך וגם אם זה המצב ההפוך) אז צריך להתערב ולתקן את הטעות.

כמו שציינתי בוקי שאני מיתכוון להחזיר את הנותרים. השאלה שלי מה ייקרה אם אחד המנהלים יהיה שם בדיוק שאחזיר אותם. מישהו עלול לקבל פטיש כבד מאוד ולשאת בתוצאות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...