Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל רדיאטור לקליאו 12'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידע כללי - באיזה משתמשים?

משהו מיוחד של רנו, או איזה מותג ידוע?

ואם אפשר את הדגם המדויק שלו זה יהיה טוב.

תודה. :-o

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לידע כללי - באיזה משתמשים?

משהו מיוחד של רנו, או איזה מותג ידוע?

ואם אפשר את הדגם המדויק שלו זה יהיה טוב.

תודה. :-o

\

שלום

עליך להשתמש בנוזל רדיאטור ירוק

ישנם מס' חברות , PEAK ,PRESTON וכו' כדאי לבחור במוצר איכותי ולא זול

ניתן לרכוש באוטודיפו נוזלי קירור איכותיים במחירי מבצע

בהצלחה

פורסם

אוי ואבוי :roll:

האם קיימת הנחייה להחליף נוזל קירור בכלל או שמדובר בנוזל LIFE TIME? בכל מקרה אני ממליץ להתשמש בנוזל קירור מקורי בלבד (וכמדומני לרנו יש נוזל משלהם והם מחייבים שימוש רק בו) או תחליפי בהתאם לרשום בחוברת התפעול של הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש רכבים מסויימים שחייב נוזל קירור מקורי, אחרת הראש מנוע נאכל, והמלצות לנוזל קירור אוניברסאלי לא יהיו טובים.

ביונדאי גטס שהייתה לי זה ככה למשל,

הלכתי לקנות באוטו דיפו, ואז המוכר אומר לי: "יש משהו מיוחד ליונדאי, אני לא מוכר לך נוזל שלא יתאים, תקנה מהם" או משהו בסגנון הזה.

בכל מקרה, האוטו בזמנו הגיע עם משהו בין הMIN לMAX (פשוט ככה בא מהמפעל, כנראה כדי לחסוך), ואני רוצה להשלים שיהיה לי ב-MAX, האוטו הזה נוסע כל יום נסיעות בינעירוניות, לא בא לי להגיע לMIN (למרות שאני מבצע מעקבים אחת לשבוע - שבועיים).

פשוט לגשת למוסך של רנו ולקנות?

אגב - אם האוטו נוסע הרבה בבינעירוניף כדאי לצמצם את המרווחי טיפולים מ30 אלף ק"מ ל15 אלף ק"מ אולי? מה דעתכם?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ההמלצה לטיפולים כל 30,000 ק"מ היא המלצה סדיסטית של אנשי מחלקת השיווק. אגב, נסיעות בין-עירוניות עושות טוב למנוע, לא להפך.

בכל מקרה מעבר לשגרת טיפולים של שנה \ 15,000 ק"מ תעשה רק טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ידוע שעושה טוב,

אבל בגלל שהאוטו נוסע הרבה, ויש יותר שימוש בשמן ופילטרים, אני באמת אשקול לעשות כך.

מה לעשות ב15 אלף ק"מ? פשוט להחליף שמן ופילטר? (אגב לידע כללי שוב, באיזה שמן משתמשים בקליאו? והאם כדאי להחליף לבד או לשלם?)

פורסם

מישהו 8)

פורסם
\

שלום

עליך להשתמש בנוזל רדיאטור ירוק

ישנם מס' חברות , PEAK ,PRESTON וכו' כדאי לבחור במוצר איכותי ולא זול

ניתן לרכוש באוטודיפו נוזלי קירור איכותיים במחירי מבצע

בהצלחה

רנו ממליצים על הנוזל שלהם בלבד, שמיוצר בחברת פז ונקרא exm, בתחנות דלק לא מוכרים אותו, יש חנויות מפעל ששם מוכרים אבל יקר מאוד.

ההמלצה לרכוש דרך מוסכי החברה, עד כמה שישמע מפתיע יותר זול מחנות המפעל של חברת פז.

הנוזל הוא צהוב זרחני.

ניתן לרכוש אצלם אם מביאים כלי קיבול.

פורסם
רנו ממליצים על הנוזל שלהם בלבד, שמיוצר בחברת פז ונקרא exm, בתחנות דלק לא מוכרים אותו, יש חנויות מפעל ששם מוכרים אבל יקר מאוד.

ההמלצה לרכוש דרך מוסכי החברה, עד כמה שישמע מפתיע יותר זול מחנות המפעל של חברת פז.

הנוזל הוא צהוב זרחני.

ניתן לרכוש אצלם אם מביאים כלי קיבול.

אז אצטרך להביא ג'ריקן במיוחד (או כל כלי אחר?)

פורסם

פז-קרסו לונג לייף קולנט בצבע צהוב סביב ה 22 ש"ח + מע"מ לליטר, אל תהרוס את הרכב שלך בנוזלי אוטו-ז'-יבו.

כל קשר בין הנוזלים של אוטו דיפו למפרט היצרן הינו מקרי בהחלט.

פורסם
פז-קרסו לונג לייף קולנט בצבע צהוב סביב ה 22 ש"ח + מע"מ לליטר, אל תהרוס את הרכב שלך בנוזלי אוטו-ז'-יבו.

כל קשר בין הנוזלים של אוטו דיפו למפרט היצרן הינו מקרי בהחלט.

סביר בהחלט מחירו של הנוזל, אקנה לי איזה ליטר או שניים שיהיה לי.

חס וחלילה להרוס את הרכב. לכן שאלתי מה מתאים.

• תוכן חדש...