Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחורות - ישראל VS חו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בוא נגיד שמה שהולך בסרטון הזה בקהל, בחיים לא היה קורה בארץ:

Jfd2Z1KkjdI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

למה לא?

כנראה לא ראית הופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר בתחילת שנות ה 90

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
למה לא?

כנראה לא ראית הופעה של מופע הארנבות של ד"ר קספר בתחילת שנות ה 90

אין שום צל של ספק שפעם היה כאן אחרת, אני מדבר על 10 השנים האחרונות - תסכים איתי שזה כבר לא יקרה.

פורסם

כנראה, אבל אני מנסה לשמור על אופטימיות

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

אני פשוט מתאים את עצמי לתקופה בחיי , כשאגיע לנקודה בה ארצה מישהי באמת , סביר להניח שזאת תהיה אחת שלא תיפול בפניי ה"שיטה" שפרסמתי קודם.

כאן אתה טועה.

את מתאמן בספרינט כל החיים, אז אתה חושב שאח"כ תעבור אוטומטית למרתון?

שאחרי עשרות מערכות יחסים של חצי שעה, אתה תעבור אח"כ לחיים משותפים וגידול ילדים בקלילות, כי תגיע "מישהי מתאימה"?!

שאם "תרצה באמת", פתאום הכל ייתחבר?!

זה לא עובד ככה בחיים. בגלל זה כל הקארין ארד (ומקבילותיה הזכריות) מתעוררים פתאום בגיל 40 ומגלים שהם נורא מאגניבים, אבל לא רק לבד, אלא גם בלי היכולת לא להיות לבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם הכל ילך כשורה, לולפלוזה עושם tour שנה הבאה. אחד הספוטים יהיה פה בארץ הקודש. ההזדמנות היחידה לשמוע ים של רוק מצויין בלי שאיזה ערס יגיד לך ש"זה לא מוזיקה זה"

שלא נדבר על מה קורה שיש הרבה בנות, הרבה בירה, הרבה רוק ומעט רוקרים שלא נראים או במשבר גיל ההתבגרות או במשבר גיל המעבר ועוד מצליחים להראות נורמלי בדרך.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

שלא נדבר על מה קורה שיש הרבה בנות, הרבה בירה, הרבה רוק ומעט רוקרים שלא נראים או במשבר גיל ההתבגרות או במשבר גיל המעבר ועוד מצליחים להראות נורמלי בדרך.

עדיין לא קורה מה שקורה בסרטון ;)

פורסם
כאן אתה טועה.

את מתאמן בספרינט כל החיים, אז אתה חושב שאח"כ תעבור אוטומטית למרתון?

שאחרי עשרות מערכות יחסים של חצי שעה, אתה תעבור אח"כ לחיים משותפים וגידול ילדים בקלילות, כי תגיע "מישהי מתאימה"?!

שאם "תרצה באמת", פתאום הכל ייתחבר?!

מה זה "ארצה באמת" , אני מדבר על זאת שתגרום לי לרצות! ולא על פי קריטריונים כמו - היכולת לחיים משותפים וגידול ילדים.

יש המון דברים לבדוק לפני.

זה לא עובד ככה בחיים. בגלל זה כל הקארין ארד (ומקבילותיה הזכריות) מתעוררים פתאום בגיל 40 ומגלים שהם נורא מאגניבים, אבל לא רק לבד, אלא גם בלי היכולת לא להיות לבד.

האם לא די ברגל הנכונה שתפיל אותך מהספרינט עליו אתה מדבר?

לרגע לא התכוונתי שאתה עובר מסטוציונר לאיש משפחה מדהים ברגע - זה תהליך.

אבל הטריגר הכי נכון להתחלת התהליך הוא הבחורה הנכונה.

האם כשהכרת את אשתך לא הייתה זאת היא שגרמה לכל הנשים האחרות להראות "מיותרות"?

• תוכן חדש...