Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני מעונין לרכוש רכב לנהג יחיד ( אני) ולכן מעדיף רכב קטן בגלל דלק וחניה .

לאחרונה יש כל מיני מבצעים אבל לא נראה לי שבתקציב הזה אני יכול לקנות רכב חדש , איזה רכב הייתם ממליצים לי כשכאמור הצרכים שלי : קטן אמין צריכת דלק יחסית טובה .

תודה מראש

פורסם

אז לאחר הצצה במחירון לוי יצחק יש לי מספר אופציות שמתאימות לתקציב שלי 45 k פלוס מינוס ואשמח לעזרתכם.

יאריס שנים 04-05

ג'אז - 05

איביזה 07-08

סוויפט 05

גרנדה פונטו 08-09

פביה 08

או שאולי עדיף לי להתעניין בחברותל ליסינג כדי לקבל שנתון יותר מתקדם ?

פורסם

שכחת את דייהטסו סיריון, קטנה אמינה וחסכונית.

בתקציב שלך תיכנס אחת מ-2008 ואולי אפילו 2009, רובן עם עבר של ליסינג אבל יש גם פרטיות אם תתאמץ מעט.

פורסם

יאריס 2004-5 - מכונית טובה, קטנה ומתאימה לדרישות שלך באופן כללי. אבל יקרה יחסית וקצת מבאס (אותי לפחות) להמליץ על יאריס בת 9 שנים כשאפשר באותו הסכום לקנות סיריון שהיא עם חצי מהשנים על הכביש ויש לה את אותו המנוע ואותו הגיר.

ג'אז - לא מכונית קטנה בכלל. רק נראית כזאת, זה הקטע שלה. אבל זה לא הקטע שאתה מחפש, אז כנראה שאתה לא צריך להיות בקטע שלה.

איביזה - אולי, אבל אני לא בטוח לגבי האמינות וצריכת הדלק הנמוכה.

סוויפט 2005 - הדור הקודם של הסוויפט. מכונית מיושנת מאוד שתוכננה בשנות ה-80. לא לגעת.

גרנדה פונטו - אחת מהסופר-מיני הגדולות בקבוצה, לא ממש מכונית קטנה. וגם לא באמת אוטומטית.

פביה - ראה איביזה.

בתקציב שלך אפשר למצוא יונדאי i10 מליסינג שהיא מכונית קטנה, אמינה עם צריכת דלק סבירה. אפשר גם למצוא סוזוקי אלטו, שצריכת הדלק שלה קצת יותר נמוכה וגם היא די אמינה וקטנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

היא זריזה, לא יקרה לאחזקה ודי אמינה. אבל מה - לא חסכונית בדלק. במיוחד שלא בעיר ובמיוחד שלא בקיץ עם מזגן. מניסיון אישי, בתנאים כאלו צפה למשהו כמו 9.5 קילומטרים לליטר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...