Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני במחשבות רבות,האם למכור את הרכב או שלא למכור את הרכב,לפי התייעצות אם אבא הוא הציע לי לרדת כמה שנתונים ואולי להחליף את האיביזה ברכב יותר גדול שיהיה למשפחה שלי.עלתה לי מחשבה כזו אולי נחליף לסיאט לאון ונישאר עם הרכב עד המוות :-D , הוא גם גדול וגם יפה וגם חזק.

עכשיו הבנתי שיש צורה חדשה מ 2009 עד ללאון הנוחכית.

-מה ההבדלים בין הצורה הקודמת חוץ מהמראות?

-כמה אני אצתרך להוסיף לדעתכם אם אני ירצה להחליף ללאון 2009? או שזה יוצא שווה.

וכמה אצתרך להוסיף בשביל לאון 2010?

*חשוב לציין שאני מעוניין בדגם 1.8

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

הלאון עברה מתיחת פנים ב-2009.

חיצונית, המראות והפנסים האחוריים השתנו.

בפנים, ההגה השתנה, המערכת שונה, התווסף חיבור USB, מיקום חיבור ה-AUX השתנה ועוד כמה הבדלים מינוריים.

פורסם

Who can help me with my question?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

מה חסר לך שעדיין אתה לא יודע? הבחור מעלי ענה לך על הכל. לגבי ההפרשים, תבדוק במחירון יד 2 / לוי יצחק.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...