Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת ההגוי - חוו״ד והסברים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגה לא מתקשר, קל במרכז, לא מעביר תחושה לנהג..

אלה חלק מהמשפטים שנראים באופן קבוע בכל חוות הדעת שקראתי על רכבים חדשים יותר או פחות בתקופה אחרונה. זה מביא אותי למצב שבו אני שואל בעצם, אם כל הרכבים בעלי הגה כזה או אחר, אז מה זה בעצם הגה כן מתקשר, בעל משקל טוב, מדויק.. איפה אפשר למצוא דבר כזה.

ביחס לאיזה רכב נופלים ההגאים בשאר הרכבים בצורה כזו, שזה מגיע למצב שלא ראיתי שום רכב שלא הודבקו לו אחת המחמאות הנ״ל?

מעבר לחיפוש אותה הדוגמא (ורצוי ברכבים שאינם יותר מדי נישתיים או שונים, כאלו שניתן להבחין בהם יחסית, אם קיימים)

אשמח להשכיל בעזרת עוד מידע לגבי מה הוא בעצם הגה איכותי, על סמך מה נבדק ואיך הוא מרגיש.

למה הכוונה למשל קל במרכז ועוד כהנה וכהנה מושגים.

שיהיה לנו דיון פורה ומשכיל.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תחלק את זה ל 2:

- אם אתה חי מקריאה- אז זה לא משנה. תדמיין ותנסה להתחבר להקשר. מה זה באמת משנה...

- אם אתה רוצה באמת להבין, קריאה יכולה לכוון אותך להתנסויות בעלות משמעות. תנהג במכונית שמצאת חוות דעת שמסקרנת אותך ותנסה להשוות לחוויה שלך מהנהיגה. אם מי שכתב באמת מבין ויודע להתבטא, תראה שהוא הגדיר את התחושות שאתה מקבל בצורה מוחשית עבורך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הדרך הטובה ביותר להבין את זה זה לנהוג ברכבים שונים ולחוש בהבדלים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...