Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 168
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מרוב שטוב לה! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מה זה אוכלת לו את הראש! בת ז!נה עושה את זה באמצע הסקס! וואלק לא טוב לך? תגידי!

ילד...

אישה תמיד מורידה את הראש, אף פעם לא אומרת מה מפריע לה. כל הסיפור הזה על "תקשורת" זו סתם טכניקה לאכילת הראש של הגבר באמצעים פסיכו-דיקפטטיבים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מצאתי סרטון קצר ברשת הקשור לנושא.

http://www.youtube.com/watch?v=-rqnuOceG-g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
BAGIRA לא הסברתי את עצמי טוב :roll:

ברור שאין מה לקבל את האחר אם מדובר בבת זוג שלך שהחליטה לעשות מעשה.

הכוונה היתה כלפי אנשים שמסתכלים על אחרים ולא מבינים איך הם מסוגלים לבגוד. (אני לא היתי מבין עד שרואים כמה אנשים סובלים כשהם לבד,אחרי שבגדו בהם, ומנסים להיכנס למערכות, חלקם מצליחים וחלקם פשוט נכנעים למציאות וחוזרים לאקס)

לפני זה שחבר שלי היה מספר לי על הבגידות לא היתי מבין איך הוא מסוגל גם להמשיך לעשות את זה לבת זוגתו וגם לישון עם עצמו טוב בלילה. בהתחלה היתי חושב, חרא בן אדם , אחכ הבנתי שזה פשוט האופי שלו וזה לא מתוך רוע לב, הוא מנסה אבל לא מצליח. (בעצם אחרי שקראתי מה אני כותב, אפשר להגיד אותו דבר על פדופילים ואנסים...אבל ננסה לא להקצין :) )

לא יודע אם זה ממקומי בכלל לשפוט אותו.

או שלא היתי מצליח להבין איך אנשים חוזרים למערכת יחסים שבה בגדו בהם

יש לי עוד "אחת" שהיתה עם מישהו שנתיים, במהלך השנתיים הללו הוא ניהל מהאחורי הגב שלה מערכת יחסים, בסוף היא גילתה את זה והם נפרדו. היא התחילה לנהל מערכות יחסים אחרות, אחרי משהו כמו שנה+ חזרה אליו , התחתנו ונשואים באושר+2 (ביינתים).

יש סיכוי שהבחור השתנה, ויש סיכוי שלא , שנים יגידו. בסוף כל אחד עושה מה שבא לו , בין אם זה טוב או לא , רק הוא עצמו יחליט.

כמו שאומרים , אסור להתערב במערכות יחסים ועדיף לא לתת עצות. אפשר לנסות ואם החבר מכבד אותך אולי הוא גם יקשיב.

שוב הנושאים הללו כל כך מורכבים, עד שלא נמצאים בסיטואציה קשה מאוד לשפוט.

אם שואל את עצמי , עד שלא אהיה במצב הזה קשה לי להגיד איך אגיב אם יבגדו בי. כנראה שגם אחתוך , אני גם בדעה שאם מישהו העלה על דעתו לבגוד , כנראה שזה הבן אדם ויש לו הסיבות לכך , בין אם זה האופי שלו ובין אם היה חסר לו ריגושים במערכת.

עצם זה שהוא עשה את זה בסתר, כדי לשמור על המערכת הקיימת כבר מעלה כמה נורות אדומות בקשר לאמינותו.

מישהיא שבגדה או מתכוונת לבגוד, שתצא ממערכת היחסים לפני או אחרי המעשה. להיות כנה עם עצמך ועם בן הזוג זה חלק ממערכת יחסים בריאה. לא פשוט ונקווה שאף אחד גם לא יגיע לזה , ושכולנו פה נזכה רק באושר כל החיים!

חבוב, ישבתי על הגדר עד שראיתי את התגובות שלך.

(את מה שאני כותב אל תקח אישית, אני לא מכיר אותך או את החברים שלך)

אבל הגישה הסלחנית הזו כלפי האקט של בגידה היא משהו נורא בזוי בעיני.

נקח את המשפט הזה שרשמת:

"(אני לא היתי מבין עד שרואים כמה אנשים סובלים כשהם לבד,אחרי שבגדו בהם, ומנסים להיכנס למערכות, חלקם מצליחים וחלקם פשוט נכנעים למציאות וחוזרים לאקס) "

אז עדיף להיות אם בוגד\בוגדת, מאשר להיות לבד??

אין כבוד עצמי?

היית ממשיך להגיע למוסכניק שדופק אותך קבוע רק בגלל שאתה אוהב את לדבר איתו?

אנשים שחוזרים לאקס\אקסית שלהם אחרי בגידה הם אנשים טיפשים, אין מילה אחרת לתאר את זה.

הם אנשים שחיים לפי מה שהחברה והמשפחה מכתיבה להם.

הם אנשים שחיים על תהילות עבר, שבמקום להסתכל בצורה אובייקטיבת על מצב הם מתרפקים על כמה ימים טובים שהיו בזוגיות.

נקח עוד דוגמא

"לפני זה שחבר שלי היה מספר לי על הבגידות לא היתי מבין איך הוא מסוגל גם להמשיך לעשות את זה לבת זוגתו וגם לישון עם עצמו טוב בלילה. בהתחלה היתי חושב, חרא בן אדם , אחכ הבנתי שזה פשוט האופי שלו וזה לא מתוך רוע לב, הוא מנסה אבל לא מצליח."

אופי לא מעיד אם הבנאדם בוגד, אופי מעיד על המון דברים אחרים, אבל בגידה מהגדרתה היא אקט שמונע מדחף עקב היותו אדם חלש.

מה שאתה עשית כן זה נתת הצדקה מגוכחת למעשה שהוא אסור.

לא דרושה הקצנה כדי להשוות את זה למעשים יותר גרועים כגון רצח או אונס.

עוד דוגמא שנורא עיצבנה אותי:

"יש לי עוד "אחת" שהיתה עם מישהו שנתיים, במהלך השנתיים הללו הוא ניהל מהאחורי הגב שלה מערכת יחסים, בסוף היא גילתה את זה והם נפרדו. היא התחילה לנהל מערכות יחסים אחרות, אחרי משהו כמו שנה+ חזרה אליו , התחתנו ונשואים באושר+2 (ביינתים)."

פה אפילו לא מדובר באקט חד פעמי אלא במשהו שנמשך תקופה ארוכה במקביל למערכת יחסים, בחורה (או לצורך העניין גם גבר) שחוזר לקשר אם אדם כזה מזמין על עצמו צרות.

ראבק איפה העמוד שידרה?

ולא "אני מפחד להשאר לבד", או "אף אפעם לא התגברתי עליו\עליה" זה לא תירוץ.

אני מאשים את החברה של היום בכל מה שקשור לבגידות, הגישה היא מאד סלחנית ואנשים כמוני שחושבים שבגידה זה מעשה של ימות ולא יעבור מסתכלים עלינו בעין עקומה.

בגידה לא משנה איך יסלפו את זה, זה אקט נוראי שכל המטרה שלו זה סיפוק של יצרים כאן ועכשיו.

אני מעדיף, למות לבד מוקף בחתולים , מאשר לשכנע את עצמי שזה בסדר לגור אם בחורה שבגדה בי.

על הזין שלי מה הסביבה תחשוב, שיחשבו שאני מסכן שאין לי אישה, שיחשבו שאני אומלל שאני לא מוצא מישהי.

אני מעדיף את זה, מאשר לקום כל בוקר ליד מישהי שאני יודע שלא משנה כמה היא תתצטער היא מעלה באמון שנתתי בה.

אני מקווה שלעולם לא תחווה בגידה, זו הרגשה איומה, אין מילים לתאר עד כמה.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני אדגיש ואומר שלבגוד באשה זה בדיוק כמו להכות אישה ולהשאר לחיות עם גבר בוגד זה בדיוק כמו להשאר לחיות עם גבר מכה .

כל מי שלא מקבל את זה, שיבדוק מחדש את האמות מידה שלו!

ועל כל הדוגמאות האלה של "...והיום הם חיים באושר ועושר" אני יכול להגיד רק מילה אחת, בולשיט. הררי הררים ותלי תילים של בולשיט.

אתם אף פעם לא יודעים מה קורה בין בני זוג, כלפי חוץ זה חיוכים ואושר אבל תחושת העלבון הצורם וחוסר האמון שמתלווה לבגידה, לעולם לא נמוגה ומשפיעה משמעותית על הקשר על סוף ימיו!

פורסם

באגירה, יש הבדל בין רומן מתמשך לסטוץ חד פעמי ויש אנשים שמצליחים להתגבר על מעידה חד פעמית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
מצאתי סרטון קצר ברשת הקשור לנושא.

-rqnuOceG-g דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Boneritus, גדול :lol: אני מניח שמלבד לצחוק על קריסטן סטיוארט זה גם קצת ללעוג על המהירות שבה אנשים נכנסים למיטה עם אנשים אחרים.

פורסם
באגירה, יש הבדל בין רומן מתמשך לסטוץ חד פעמי ויש אנשים שמצליחים להתגבר על מעידה חד פעמית.

מה זה להתגבר?

לצאת בערב עם חברים ולפזר חיוכים לכל כיוון?

זה לא להתגבר!

אתה רוצה שאני ארד לפרטים המגעילים?

להתגבר זה לא להתכווץ מגועל כל פעם שהיא דוחפת לך את הלשון לפה, אותה לשון שההוא גמר לה עליה בפה אתמול/ שבוע שעבר/ חודש שעבר/ שנה שעברה.

.

לך תתגבר על זה!

כמו שכבר נאמר פה, יש בני/ות זוג שמחליטים מסיבותיהם להשאר עם בן/בת זוג בוגד/ת אבל שלא תחשוב שהמרקם העדין של זוגיות חוזר להיות כפי שהיה.

פורסם

בעיקרון אני מסכים עם Nightstalker ובגירה

רק שאני יכול להבין שיש כאלה שהיו אולי מוכנים לסלוח.

להתגבר זה לא להתכווץ מגועל כל פעם שהיא דוחפת לך את הלשון לפה, אותה לשון שההוא גמר לה עליה בפה אתמול/ שבוע שעבר/ חודש שעבר/ שנה שעברה.

ומה ההבדל (מלבד האמון שנפגע) בין מה שתיארת לאקסים שגמרו לה בפה?

פורסם
ומה ההבדל (מלבד האמון שנפגע) בין מה שתיארת לאקסים שגמרו לה בפה?

האמון שנפגע זה בדיוק שורש העניין.

אם אתה נותן הלוואה לחבר והוא מסרב להחזיר (זורק אותך לאלף אלפי עזאזל, "תמות ולא תקבל את הכסף בחזרה") או שאתה נותן הלוואה לאבא שלך והוא מסרב להחזיר זה אותו דבר אצלך?:shock:

יש פה מערכת יחסים מאוד אינטימית שנפגעה ע"י צעד מאוד אלים וכוחני של אחד הצדדים.

פורסם

לא ממין לך , הספק נשאר , אתה תכנס לסרטים אם סתם הבטריה נגמרה לה בטלפון .

שלא לגיד , אם היא אומרת לך , אגיע מאוחר , יש לי פגישה עם לקוח .

עזוב זה שטויות , חוסר אמון וספק קופצים .

אתם חלשים , וכמו שרשם קודמי , רוצים עכשיו , לא להפסיד עכשיו , רוצים ריגוש עכשיו .

איך אמר השור הבוגר לצעיר - למה לרוץ ולתפוס שתיים והאחרות יברחו מבהלה , נרד לאט לאט , ונדפוק את כולם :lol: .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

קראתי הכול עד עכשיו, ואני נאלץ להסכים עם באגירה.

בתור מישהו שבגדו בו, וניסה סוג של למחול על זה, זה פשוט לא עובד. היחסים אף פעם לא חוזרים להיות כמו שהיו ואותה הרגשת הגועל והכעס תמיד נימצאת שם.

אני יודע שאני לא בגדתי ובחיים לא אבגוד, ואנשים כאלה שכן עשו את זה פשוט מחליאים אותי. ועם כול הרצון להציג אותנו בתור "יצורים חרמנים שחושבים מהZין", זה סתם שקר שנועד להצדיק את הבוגדנות הזאת.

פורסם
האמון שנפגע זה בדיוק שורש העניין.

אם אתה נותן הלוואה לחבר והוא מסרב להחזיר (זורק אותך לאלף אלפי עזאזל, "תמות ולא תקבל את הכסף בחזרה") או שאתה נותן הלוואה לאבא שלך והוא מסרב להחזיר זה אותו דבר אצלך?:shock:

יש פה מערכת יחסים מאוד אינטימית שנפגעה ע"י צעד מאוד אלים וכוחני של אחד הצדדים.

כן, אבל תיארת משהו מאוד ספציפי ("להתגבר זה לא להתכווץ מגועל כל פעם שהיא דוחפת לך את הלשון לפה, אותה לשון שההוא גמר לה עליה בפה אתמול/ שבוע שעבר/ חודש שעבר/ שנה שעברה.")

פיזית, מה ההבדל בין ההוא שגמר לה בפה לפני חודשיים כשהייתם יחד, לבין ההוא שגמר לה בפה לפני שנתיים (לפני שהכרתם)?

פורסם

יהיה מעניין לשמוע מה ההצדקות של כל אלא שמעיטים בעניין הבגידה כשהם יגלו שהשותף העיסקי שלהם גונב מהעסק 10K ש"ח לחודש. :roll:

נראה איך הם מתגברים על זה וממשיכים בשותפות איתו.

• תוכן חדש...