Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית קיה פורטה

meteor
שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

האם משתלם עדיין לקנות את הפורטה ביחס לרכבים אחרים באותה רמת מחירים ולאור העובדה שהוצגה פורטה חדשה שתשווק באביב הקרוב? הרכב מיועד למשפחה וחשוב שיהיה אמין עד כמה שניתן, חסכוני וזול לאחזקה.

הבנתי שהרכב לא מצטיין בשום דבר, אבל מבצע את כל המטלות בצורה טובה. אני משווה אותו לרכבים הרגילים ולא לרכבים עם מנועי טורבו, או עם תיבות היולוכים רובוטיות. אז איך הרכב ביחס לרכבים דומים? והאם יש סיבה מיוחדת לא לקנות את הרכב מכיוון שיצא כבר דגם חדש? תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפורטה נמכרת במחירים דיי אטרקטיביים בחברות הליסינג כיד ראשונה 0 ק"מ אבל גם בסוכנות מחיר המחירון הוא המלצה בלבד.

בסך הכל משפחתית טובה בזכות המרווח והנוחות, צריכת הדלק היא באיזור 12.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת והוצאות התחזוקה ממוצעות למדי.

סיבה מיוחדת לא לקנות? לא חושב שיש, אולי שמירת ערך לא מצטיינת כמו של טויוטה קורולה אבל במציאות של היום בשוק הרכב המלך של היום יכול ליפול בגדול מחר כמו מה שקרה למאזדה 3 למשל, אל תשכח שרוב הסיכויים שתקנה במחיר נמוך ומה שקורה הוא שההנחה לרוב תתגלגל גם לקונה שאחריך.

אני החזקתי את הדגם הישן יותר כרכב מהעבודה לפני שהיא קיבלה גיר 6 הילוכים והייתי מאוד מרוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא משתלם לקנות פורטה חדשה. אבל זה בסדר, גם לא משתלם לקנות פוקוס חדשה, לנסר חדשה, מאזדה 3 חדשה, אוקטביה חדשה או יונדאי i35 חדשה.

בשורה התחתונה הרכב בסדר. לדעתי הוא לא נופל ממשפחתיות 1,600 סמ"ק אחרות שמשווקות כיום בשוק, אז מהבחינה הזאת אתה יכול להיות לגמרי רגוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא משתלם לקנות פורטה חדשה. אבל זה בסדר, גם לא משתלם לקנות פוקוס חדשה, לנסר חדשה, מאזדה 3 חדשה, אוקטביה חדשה או יונדאי i35 חדשה.

לא משתלם בכלל לקנות רכב חדש אלא אם אתה מוכן נפשית לכך שערכו יצנח בכ-30-50% לאחר 3-5 שנים.

רכב אינו עסק כלכלי.הייתי בטוח שרכישת רכב בן 2.5 מליסינג תהיה טובה יותר מבחינת ירידת הערך אבל,שילמתי ביוקר.

רכשתי I30 2009 והרכב צנח במהלך שמונת החודשים האחרונים בסביבות 14%,שזה המון.(כ-13,000 ש"ח).

העסקה הכי טובה היום מבחינה כלכלית, כנראה היא לרכוש רכב בן 5 (שמור ומטופל עם ק"מ נמוך) מיד 1,שכבר ספג ירידת ערך עצבנית,להחזיקו 3 שנים,למכור ולהתקדם וחוזר חלילה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4133 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...