Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

יונדאי i30cw. לעתים רחוקות, כשאני לוחץ על הברקס אני מרגיש נקישה קטנה, כמעט בלתי מורגשת.

זה קורה במהירות נמוכה, נדמה לי בדיוק לאחר תחילת נסיעה.

חוץ מזה הבלמים מרגישים בסדר גמור.

נורמלי ?

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

כל עוד זה קורה רק אחרי תחילת תנועה זה תקין, זו בדיקת תקינות של ה-ABS.

אם זה קורה אחרי כמה דקות של נסיעה אז זה לא תקין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

בוקר טוב בפולקווסגן פולו 1.2tsiזה נורמלי יש להם תקלות שקוראים להם תופעות שמוכרות על ידי היצרן.

ברכב שלך שאמור להיות יותר אמין גש למוסך שמטפל לך ברכב ליבדוק את זה כי עם בלמים לא משחקים.

יש סיכוי שבעתיד הבעיה תחריף.

פורסם
כל עוד זה קורה רק אחרי תחילת תנועה זה תקין, זו בדיקת תקינות של ה-ABS.

אם זה קורה אחרי כמה דקות של נסיעה אז זה לא תקין.

די בוודאות רק אחרי תחילת תנועה. למשל הרמזור מתחלף לירוק, אני נותן גז ואז קצת ברקס - אז זה קורה.

תודה.

יונדאי i30cw אוט' 2011

רנו קליאו ידנית 2012

פורסם

זה קורה בלא מעט רכבים ולדעתי זה בגלל שמערכת הבלמים עדיין לא היתחממה מהנסיעה וקיים מרווח כל שהוא ממש קטן בין רפידות הבלם לצלחות שהרווח הזה מיצטמצם מתי שהצלחת והרפידות חמות (ניפחם גדל). לכן זה מורגש שהכל קר ונעלם עם הנסיעה שהכל מיתחמם.

• תוכן חדש...