Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדש או יד שנייה?

n i r
שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום אני בן 24 ואני לפני קנייה של הרכב הראשון שלי. אני כבר כמה חודשים מחפש רכב בסכום של ב35K+- חיפשתי בעיקר פולו\איביזה\פאביה שהדרישות שלי הם:

אמינות.

מנוע לא חלש (עדיפות ל1400+).

עדיפות לתצורת האצבק אבל לא 3 דלתות.

ועדיפות לידני.

אחרי המון חיפושים ולפחות 7-8 רכבים שהלכתי לראות ומתוכם 3 גם נלקחו לבדיקה כבר די התייאשתי מהנושא בעיקר בגלל שחצי מהרכבים התבררו כשקר בנתונים שסיפק המוכר לפני שהלכתי לראות.חשוב לי לציין שאני די פדנט בעניין של הבדיקות לרכבים ויש הרבה דברים שמפריעים לי ועל סמך זה אני פוסל אותם(גם בחיפוש רכבים בלוחות). אני גר בדרום ולכן כל נסיעה כזאת לראות רכב היא קשה בשבילי במיוחד שרב הרכבים הם מהמרכז וצפונה. ועכשיו אני חושב לקנות רכב חדש מהחברה על ידי מימון שאני אשלם מקדמה והתחייבות ל3 שנים של תשלום חודשי(יש עבודה קבועה). השאלה האם כדאי להמשיך לחפש רכב יד שנייה או ללכת "על בטוח" ולקנות חדש?

חשבתי על פאביה, איביזה או פיאסטה. על האיביזה כבר נהגתי והמנוע 1400 בהחלט מספיק לי מבחינת הכח, איך ה1250 של הפיאסטה ביחס אליו? כמובן שאני יעשה נסיעת מבחן על שלושתם ואז יחליט.

אשמח לשמוע חוות דעת של מישהו שהיה בסיטואציה דומה או מכיר אותה.

תודה מראש,

ניר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט מאוד - אם האמינות של רכב משומש ממש מפריעה לך עד שאתה מוכן כבר לקנות חדש, קנה משומש ושים בצד סכום לתיקונים בלבד, נניח 5000 ש"ח לשנה שזה די והותר לרוב המוחלט של הרכבים ותראה שעדיין תצא ברווח לעומת חדש שהכל יותר יקר בו (סכום קנייה, ביטוח, סטס, טיפולים, ירידת ערך). אם הכסף פחות חשוב אז לך על חדש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פשוט מאוד - אם האמינות של רכב משומש ממש מפריעה לך עד שאתה מוכן כבר לקנות חדש, קנה משומש ושים בצד סכום לתיקונים בלבד, נניח 5000 ש"ח לשנה שזה די והותר לרוב המוחלט של הרכבים ותראה שעדיין תצא ברווח לעומת חדש שהכל יותר יקר בו (סכום קנייה, ביטוח, סטס, טיפולים, ירידת ערך). אם הכסף פחות חשוב אז לך על חדש.

זה לא רק האמינות של הרכב חשובה לי פשוט כבר אין לי כח ללכת לראות עוד כמה רכבים לעשות עוד פעם בדיקה ולגלות ששוב הרכב לא משהו או שהבן אדם לא מוכן לרדת במחיר למרות ליקויים רבים או ששוב המוכר לא כלכך "דייק" בפרטים. אני מחפש להיות שלם עם ההחלטה שלי ולפי איך שזה ניראה אני יחפש עוד כמה חודשים עד שאני ימצא את הרכב יד שנייה שאני מחפש.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי שהמחירון הרשמי של האיביזה\פאביה הוא מעל 80K ככה שהירידת ערך הקשה שיש בד"כ לרכבים חדשים איכשהו נבלעת פה עד כמה זה נכון? זה לא שאני מתכוון למכור את הרכב בקרוב אני מעריך שאני יחזיק את הרכב לפחות 3-4 שנים בתקווה ליותר, אז הירידת ערך לאחר 4 שנים תהיה סבירה ולא רצינית ביותר.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...