Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בתקופה הנוכחית אני סטודנט, ובבעלותי רכב בן 18 שנה בצבע אדום, מצב הפח ברכב דיי טוב, אבל "הבעיה" היא הצבע האדום!

אז כך, הצבע בצדדי הרכב במצב סביר, אך הצבע במכסה מנוע והגג התחיל לדהות. השאלה שלי היא אם אני רוצה לצבוע את הגג והמכסה מנוע, כנראה באותה הזדמנות אצבע את צדדי הרכב (הבגאג' נצבע לפני מספר חודשים בגלל תיקון חלודה), אז כמה יעלה לי פרויקט כזה(מדובר ברכב קטן)? חשוב לציין שאני לא מחפש מישהוא שיפרק את כל הרכב חלק חלק ויצבע, אני רוצה צביעה סבירה ומחיר סביר (לסטודנט :lol: ) כי הרכב נשאר אצלי עוד 4-5 שנים עד סיום לימודי...

אז כמה יעלה לי משהוא כזה? אני מוכן ללכת לכל מקום צפון מרכז ודרום (כל עוד זה בגבולות הארץ), וכל עוד המחיר סביר וכך גם הצביעה...

תודה רבה לעוזרים :wink:

פורסם
שלום,

בתקופה הנוכחית אני סטודנט, ובבעלותי רכב בן 18 שנה בצבע אדום, מצב הפח ברכב דיי טוב, אבל "הבעיה" היא הצבע האדום!

אז כך, הצבע בצדדי הרכב במצב סביר, אך הצבע במכסה מנוע והגג התחיל לדהות. השאלה שלי היא אם אני רוצה לצבוע את הגג והמכסה מנוע, כנראה באותה הזדמנות אצבע את צדדי הרכב (הבגאג' נצבע לפני מספר חודשים בגלל תיקון חלודה), אז כמה יעלה לי פרויקט כזה(מדובר ברכב קטן)? חשוב לציין שאני לא מחפש מישהוא שיפרק את כל הרכב חלק חלק ויצבע, אני רוצה צביעה סבירה ומחיר סביר (לסטודנט :lol: ) כי הרכב נשאר אצלי עוד 4-5 שנים עד סיום לימודי...

אז כמה יעלה לי משהוא כזה? אני מוכן ללכת לכל מקום צפון מרכז ודרום (כל עוד זה בגבולות הארץ), וכל עוד המחיר סביר וכך גם הצביעה...

היי

מה זה אצלך:מחיר סביר???

יש שמפרקים מראות,פסי קישוט ויתר הפסטיקים וגם צובעים אותם ויש שלא.

יש שעושים לחיצות,מכות ואחרים לא.

יש שצובעים ב מ"ס שלבים ואחרים לא.

שאלה-מה אתה רוצה לקבל עבור כל שקל שלך???

מצרף תמונות,בהצלחה,יעקב.

Picture 001.jpg

Picture 002.jpg

Picture 004.jpg

Picture 009.jpg

Picture 006.jpg

Picture 008.jpg

Picture 011.jpg

Picture 013.jpg

פורסם

סליחה לא הבהרתי מספיק, הכוונה בסבירה היא כך,

קודם כל בעניין הפירוק, הכוונה שלא יפרקו את פנים הרכב דשבור מושבים ( כלומר צביעת כל הרכב 100% יסודי), אבל כן הייתי מצפה לפירוק מראות וכל הדברים הקטנים האלה...

ובקשר לצבע, הייתי מצפה מהצבע שיחזיק על הפח, ולא יתחיל לרדת לאחר כמה שטיפות, בוא נגיד שמינימום יחזיק מעמד בכל התקופה שאני סטודנט כלומר משהוא כמו עוד 4-5 שנים...

ולבסוף, הדגשתי מחיר סביר ובאיכות טובה\סבירה כי שמעתי הרבה אנשים אומרים שזה יעלה לי מינימום 5000 שח לצביעה כללית וזה מחיר לא שווה לי כי זה די קרוב למחיר הרכב עצמו... בוא נגיד מקסימום 2500 ש"ח

יעקב אלטר,נראה אחלה עבודה (ברמת התמונות), כמה עלה פרויקט הצביעה של ההונדה הזאת (אם זה אפשרי :) ) ?

מאור30 איני יכול לשלוח הודעה פרטית כי אני חדש בפורום, אתה יכול לשלוח לי קצת פרטים? :(

פורסם

מאור30 אכן קבלתי ממך הודעה פרטית, אך כפי שאמרתי אני לא יכול להשיב תגובה כי אני חדש. בבקשה תמסור לי פרטים על המקום שאתה מדבר עליו...

תודה :)

פורסם
שלום,

במידה והצבע לא מתקלף ורק חסר חיים, ניתן "להחיות" אותו בעזרת דיטיילינג.

יצא לך יותר זול ובטח יראה יותר טוב מצביעה זולה.

פורסם

כן זה המצב שהצבע נמצא בו, אין קלופים!

אתה יכול להסביר לי על התהליך והעלות שלו?

פורסם

danielharati, האם דיטיילינג מכיל פוליש? אם כן, אז לצערי זה לא יסדר לי את הצבע, כי נראה לי שבמשך ה18 שנה הרכב כבר עבר כמה פולישים כך שכל פוליש נוסף במקומות מסויימים יכול להוריד את הצבע סופית...

פורסם

אז תוכל בבקשה להסביר לי מה השוני בינו לבין פוליש רגיל?

וכמה תהליך כזה עולה? (כפי שאמרתי אין קילופים בצבע, הוא רק דהוי במיוחד בחלק מהגג ומכסה מנוע ולא כולו)

והאם זה יחזיק מעמד? או כמו פוליש אחרי חצי שנה נעלם האפקט (במיוחד בצבע אדום)

פורסם

ועוד משהוא, ראיתי את מכוניות הוט, שהם בצבע אדום אך במקור הם בדרך כלל צבע לבן... הבנתי שהם עושים זאת על ידי מדבקות (אולי משהוא בסגנון מדבקות הקרבון אך בצבע אדום) ... אז אולי אתם מכירים מישהוא שעושה זאת? ומה העלות(לכל הרכב)?

:wink:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
2000-2500 ש"ח לצביעה ברמה מקצועית נחשב סביר בשבילך? אם כן פנה אליי בפרטי.

אתה יכול ליצור איתי קשר בקשר לצביעה לרכב ? 054-4669575

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

• תוכן חדש...