Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בבעלותי פונטו hgt 01 ואחרי נהיגה של כמעט שנה החלטתי סוף סוף מה אני רוצה לשפר ברכב ואני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור.

אז ככה הדבר הראשון שאני רוצה להחליף זה את המיטלים אחרי זה את הבולמים .ברקסים הבנתי שזה יקר בטירוף .

אז אם מישהו יוכל לתת לי קצת פרטים אל איך זה משפיע על הרכב כמה זה עולה אם זה סיפור להרכיב את זה וחברות מומלצות.

תודה.

פורסם

בפונטו הבלמים מספקים את הסחורה טוב מאוד.

אם בכל זאת חשקה נפשך ישנן כמה חברות-ferodo למשל המיצרות רפידות וגם דיסקים מחורצים.

רפידות לבד אגב אינן כה יקרות.

בנוגע למתלים- זה השינוי הכי דרמטי במכונית הזו מניסיון, היא יושבת כמו רכבת אם מנמיכים אותה ב40 מ"מ.

סימוני ריסינג,אייבאך ועוד כמה חברות מוכרות את מרכלתן בארץ וסט של 4 קפיצים מסדר אותך בין 1200 עד 1500 ש"ח.

מומלץ להחליף בולמי זעזועים בדרך אך זו כבר הוצאה רצינית.

ולא זה לא סיפור להרכיב את זה אתה תידרש לצורך הבלמים לפירוק גלגלים קדמיים והרוטינה הרגילה של החלפת רפידות ואת זאת ניתן לעשות כשמגיע הזמן גם כך להחלפת רפידות/דסקים קדמיים.

קפיצים- פירוק של 4 בולמי זעזועים עם מכווץ קפיצים והרכבתם חזרה .

סה טו.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תוכן חדש...