Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מלא כתבות על ההונדה הנכנסת, דווקא דברים שליליים.

מלא מגזינים בחו"ל ופה בארץ טוענים שהארבע דלתות שמיוצרת בתורכיה נפילה גדולה למותג הונדה.

ממה שהבנתי עדיף את ההונדה 4 דלתות היוצאת.

השאלה מה עם החמש דלתות היוצאת מול הנכנסת המיוצרות באנגליה ?? ומה אתם מעדיפים ??.

פורסם

לדעתי, וכאן אני מתייחס גם לדגם 4 דלתות וגם לדגם 5 דלתות, לפחות מבחינת העיצוב יש כאן נפילה גדולה ביחס לדגמים המוחלפים.

נראה שמהנדסי ומעצבי הונדה קיבלו הוראה לבצע שינוי, ויהי מה, מבלי לדאוג שהשינוי יהיה גם נאה.

חבל

פורסם

הונדה סיויק 4 דלתות (2006-2012) יותר טובה מהונדה סיויק 4 דלתות החדשה.

הונדה סיויק 5 דלתות החדשה יותר טובה מהונדה סיויק 5 דלתות (2006-2012).

בין הונדה סיויק 4 דלתות או 5 דלתות הייתי בוחר בהונדה סיויק 5 דלתות. חדשה או ישנה - תלוי בתקציב שלך.

פורסם

יש לי שאלה, מדוע היצרניות היפניות שהאמינות וכבודן מונח במקומן כמו שצריך מייצרות במדינות אחרות כמו טורקיה?הרי ראינו מה זה קורולה טורקית.מדוע עושים את זה והאם אין פיקוח?זה אומר שהסיביק והקורולה שמגיעות מטורקיה הן טורקיות לגמרי?.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי זה יוצא יותר זול להם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הייצור הטורקי של ההונדה סיוויק נועד לישראל, רוסיה ושווקים במזרח התיכון.

לגבי הקורולה, היא מיוצרת בעוד הרבה מדינות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• חברי המעגל הראשון
פורסם
את זה אני יודע, אבל אם להוציא זול יותר זה אומר להוציא מכוניות עם מנועים הרוסים ובוצות מוזרות קצת חבל שדווקא היפנים עושים את זה.(אמינים ומכובדים).

חבל למי שקונה רכב משומש של טויוטה (זה לא משנה איזה מותג, היום כולם ככה). להם מה שחשוב זה שזה מחזיק בלי תקלות עד שנגמרת האחריות. אף אחד כבר לא קונה רכב ל5, 6 שנים. מי שקונה רכב חדש לא מעניין אותו אמינות בעיקר, מעניין אותו בטיחות, ביצועים נוחות וכל ה"תכנת" (אבזור) שמסביב.

פורסם
... להם מה שחשוב זה שזה מחזיק בלי תקלות עד שנגמרת האחריות. אף אחד כבר לא קונה רכב ל5, 6 שנים. מי שקונה רכב חדש לא מעניין אותו אמינות...

:shock3::mm_nah:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתפלא, אבל כנראה שזה המצב. קראתי איפשהו שבאירופה מחליפים מכונית כל שנתיים בממוצע.

• תוכן חדש...