Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורות MTEC Сosmos Blue

TORNADO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ניסיון לא מוצלח עם נורות פיליפס שלא נותנות אפקט מיוחד יותר מהנורות המקוריות, אבקש עזרה לגבי קניית נורות.

MTEC Super White יכולות לספק לי את מבוקשי, מדובר בנורות מסוג H7 ו - 9006 (HB4). האם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את הנורות הנ"ל בארץ או באתרי מכירות ???

תודה מראש

mtec 4350k h7 super white.jpg

mtec 4350k 9006 superwhite.jpg

פורסם

MTEC SUPERWHITE הם 4350K, לא משהו לבן טהור.

בקשר לCOSMOS BLUE, תריץ חיפוש ותגובות זאת נורה גרועה ביותר מבחינת עוצמה ככה הבנתי.

את שתיהן אתה יכול רק להזמין מחו"ל, כמו באיביי. לא ידוע על זיופים של נורות יפניות אלה, תזמין מאנגליה בכל אופן.

עכשיו למה שאמרת על האכזבה מהפיליפס, אתה מתכוון למה שמוכרים בארץ - PHILIPS BLUE VISION ULTRA? אם כך גם אני התאכזבתי מהם כשרכשתי אותם לפני כמה חודשים(הספקתי להחליף כמובן לדיאמונד ויז'ן שהוא גם איכזב).

אם יש לך פיליפס דיאמונד ויז'ן שאיכזב אז גם אותי הוא איכזב. מסתבר שהכל קשור לפנסים, לא משנה כמה יצבעו את הנורה בכחול.

אגב, כולן, (לדעתי גם SUPERWHITE, אך זו רק דעתי) לא חוקיות בעליל.

קצת אור לבן או כחלכל מהפנסים יהיה תמיד הרבה יותר יפה מצהוב, אבל אתה יורד בעוצמה מאוד מנורה רגילה שעומדת בתקן ולא צבועה בכחול. מקוה שעזרתי.

MTEC SUPERWHITE=4350K

MTEC COSMOS BLUE=4750K

PHILIPS DIAMOND VISION=5000K. (המספרים מתייחסים לגוון).

פורסם
אחרי ניסיון לא מוצלח עם נורות פיליפס שלא נותנות אפקט מיוחד יותר מהנורות המקוריות, אבקש עזרה לגבי קניית נורות.

MTEC Super White יכולות לספק לי את מבוקשי, מדובר בנורות מסוג H7 ו - 9006 (HB4). האם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש את הנורות הנ"ל בארץ או באתרי מכירות ???

תודה מראש

בתור אחד שהרכיב על הרכב את המאטק סופר וויט על אוקטביה 2012 זה פשוט נתן לי מראה מושלם. הקסנון של חברים שלי באאודי ובסקודה סופרב ממש מזכיר את המנורות שלי בצבע (לגבי מרחק תאורה אין מה להשוות עדין זה מנורה רגילה מול קסנון)

תוכל למצוא פה את הנושא שפתחתי על הסקודה שלי ושם יש תמונות שיראו לך.אני כבר 7 חודשים איתם ונהנה כול פעם מהם.

לגבי קניה יש בחור מהפורום שמוכר אותם בארץ במחיר ממש נמוך וקניתי ממנו אם תרצה תדבר איתי בפרטי.

פורסם

והכל תלוי בפנס !!!

אצלי יש נורות שהעברתי מהרכב הקודם - דור 5 לנוכחי דור 6 וכאן הן נותנות גוון לבן

בדור 5 הגוון היה בהיר יותר אבל עדיין צהבהב.

נורות blue vision ultra פיליפס

קובי

:-)

פורסם

קודם כל תודה רבה לעוזרים, עכשיו תורי

הנורות הם בשביל פלקסווגן פאסאט 2009, לא יודע אם זה משנה משו אבל סתם בשביל הידע הכללי...

קניתי לפני כמה חודשים את הדיימונד ויז'ן וזאת היתה הקניה הכי מיותרת שהיתה לי בחיים, אכזבה גדולה...

אני לא מחפש עוצמה או מרחק, סתם להחליף צבע לנורה...

לגבי החוקיות, לפני הטסט אני יוריד אותם ישים את הישנות ויחזיר אחרי.. זה עניין של 5 דקות...

דרך אגב הנורות על הסקודה שלך נראות פצצה אין ספק!!!

ניר, אני לא מצליח לשלוח הודעה פרטים בגלל איזה בעיה במערכת. אשמח אם תיצור איתי קשר...

0546834200 ארקדי

פורסם

"נחמד" (בציניות) לראות שגם על רכב חדש כמו שלך זה איכזב. מסתבר שהנורה לא כזאת באמת טובה? אני לא יודע, רק אל תשכח שיש דברים מזוייפים והכי בטוח להזמין מPOWERBULBS.

פורסם

חברים יקרים, אני לא מצליח לשלוח הודעות בפרטי כי כנראה אין לי מספיק הודעות.

הבנתי שיש פה חבר פורום בשם יקיר מכלוף שמוכר את אותם נורות (MTEC Super White) והלינק שבחתימה שלו כבר לא עובד, אם מישהו מכיר אותו ויודע את הפרטים שלו, אשמח לקבל הודעה בפרטי.

חיפשתי את הנורות האלה בכל מקום ולא מצאתי, יקיר מכלוף זה המושיע היחיד.

תודה מראש

פורסם

בתור מי שעבר את הדגמים הבאים:

Osram night breaker

Osram cool blue intense הגירסה החדשה

וכיום נוסע עם super white mtec

אני יכול להעיד שמבחינת עוצמת תאורה הסדר הוא מלמעלה למטה- חזק למעלה חלש למעה כמו שרשום ומבחינת לבן מלמעלה צהוב למטה לבן.

הפיתרון הכי טוב לחוקי! ולקרוב ללבן והכי חשוב אור חזק זה הcoolblue intense אבל ללבן אמיתי ומיוחד זה רק הmtec !

אני מוכר עכשיו 4 נורות של הcool blue שלי ישבו שבוע על הרכב וירדו כי רציתי לבן - H7

פורסם
חברים יקרים, אני לא מצליח לשלוח הודעות בפרטי כי כנראה אין לי מספיק הודעות.

הבנתי שיש פה חבר פורום בשם יקיר מכלוף שמוכר את אותם נורות (MTEC Super White) והלינק שבחתימה שלו כבר לא עובד, אם מישהו מכיר אותו ויודע את הפרטים שלו, אשמח לקבל הודעה בפרטי.

חיפשתי את הנורות האלה בכל מקום ולא מצאתי, יקיר מכלוף זה המושיע היחיד. ???????

תודה מראש

איבי מלאה במוכרים ומושיעים.

קובי

:-)

פורסם

http://www.ebay.com/itm/MTEC-H4-472-55W-SUPER-WHITE-HID-CLASS-4350K-XENON-BULBS-/300584799857?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item45fc400e71#rpdId

הזמנתי ממנו 2 נורות MTEC בעבר) ובנוסף כמה לדים,המחיר יצא 128-130 שקל כולל משלוח. אמנם נגמרה המכירה אך עדיין אתם יכולים לשאול, לא צריך לומר שהמשלוח מגיע תוך מקסימום 9 יום.

פורסם

האם מישהו מכיר את הנורות של NOKYA?

http://www.ebay.com/itm/H4-9003-Headlight-Bulbs-Super-White-3800K-60-55W-Stage-1-DOT-STREET-LEGAL?item=120954627083&cmd=ViewItem&_trksid=p5197.m7&_trkparms=algo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D3%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D837577165239926053#ht_500wt_972

יש להם עוד נורות השאלה האם הן טובות?

קראתי תגובות על הנורה הטובה ביותר שלהם שבתגובות טוענים כי הנורה מוציאה אור קסנוני יפה אך העוצמה חלשה.

NOKYA.jpg

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...