Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש בולמים לטרנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בו,קר טוב חברים.

אני צריך את המלצתכם לבולמים קדימה +אחורה לטרנו.

לדעתי כרגע יש עדיין את המקוריים. הרכב הוא טרנו ארוך 2001 יש לו כננת ומערכת גז

ששניהם מוסיפים משקל.

השטח שלי הוא בינוני ++ .

עשיתי מקדימה מתיחת מוטות פיתול(אם זה רלוונטי העניין).

עקב זה הרכב הוא כאילו באלכסון אחורי...האם אוקולונים (ואם כן איזה) יוכלו "לאזן"לי את הרכב?

המון תודה על העזרה מראש.

נ.ב

עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובות

progress.gifclear.gif

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

אני מבין ממך שאתה נוסע עמוס (משקל), ובנוסף אתה גם מעמיס (שטח בינוני ++) על האוטו.

אם יש את היכולת הכלכלית אני ממליץ על בולמי FOX RACING SHOX.

אלו הבולמים הכי איכותיים שתוכל לרכוש במחיר שפוי (ביחס למחיר של בולמי KING לדוגמא - היחידים שהם בערך באותה רמה).

יתרון בולט בפוקס הוא שהבולמים ניתנים לשיפוץ בכל נקודת זמן..אז ככה שלטווח הארוך זה יוצא משתלם.

*ניתן גם להוסיף מיכלי שמן חיצוניים שמשפרים מאד את פעולת הבולמים (שוב, הכל עניין של תקציב ואופי שימוש).

בהצלחה.

פורסם

אתה צוחק כן ?,

בחור בא מבקש המלצה לבולם אומר שהשטח שלו בינוני + + (מה זה בכלל בינוני ? האם דיונות זה בינוני ? ואולי הבחור עושה טיולי שבילים ומבחינתו זה נקרא בינוני ?) ואתה ישר מציע לו בולם יקר בטירוף,

זה לא חוכמה לרכוש את המוצר הכי יקר בשוק, זה כל אחד יכול - צריך לרכוש את המוצר הכי משתלם ביחס מחיר דרישות

פורסם

א', לא - אני ממש לא צוחק.

ב', אני מכבד את דעתך - אבל לא מסכים איתך.

אובייקטיבית - פוקס יותר איכותיים משאר הבולמים שמוצעים היום בשוק..ולכן הם יקרים יותר.

להדביק להם טייטל של - "יקר בטירוף" זה לא מדוייק.

לדוגמא: אפשר גם להגיד שמרצדס זה אוטו "יקר בטירוף" - ..הרי צריך להתייחס לדגם,לרמת האבזור,לשנת הייצור,מול מה משווים את זה בכלל ועוד ועוד..ואז אולי אפשר לקבוע שמרצדס C350 "יקרה בטירוף", אם לא, זה סתם לא מבוסס על כלום.

*דרך אגב, גם בפוקס יש מוצרי "Low-End" (באופן יחסי למותג) וכמובן גם מוצרי "High-End" שבזה הם מתמחים.

בקיצור, אני לא הייתי פוסל מראש כלום..שווה לקבל הצעות מחיר ולראות אם זה מתאים לו - אולי הוא יופתע?

בהצלחה !

• תוכן חדש...