Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב המדובר- סיאט מודל 2000 מנוע 1.6 AKL עם 8 שסתומים- כבר ב 175000 וזה הזמן לעשות לו טיימינג.

כמה אמור לעלות הטיפול, בהנחה שאין צורך להחליף את המשאבת מים? אין לי בעיה אגב להגיע גם לאזור המשולש (הקדוש?) של טייבה/טירה/קלנסוואה, רק חשוב לי עבודה איכותית וחלקים מקוריים. אה, וכמובן גם המחיר חשוב. אז הצעות לטיימינג ב 2000 שקל וצפונה בת"א ידחו על הסף (לא כי אני לא מעריך עבודה של מוסכים מורשים, פשוט זה רכב ישן והמטרה היא לשמור עליו מטופל ונוסע, רק לא בהוצאות כבדות מדי על כל טיפול).

תודה!

פורסם
חחח מאור איך אני אוהב את התיאורים שלך.:wink:

אבל ככה זה עובד חביבי...למה לשלם סכומי עתק שאפשר בזול? ובמיקרה הזה זול רק מתחיל ב-ז' אבל ניגמר מישתלם ומיקצועי ביותר מניסיון של המון שנים איתם. :)

• ספונסר פורום
פורסם

אצלנו במוסך יש לנו מבצע על התיזמון הזה :רצועה ומותח OEM כולל עבודה

ב 1000 שח לפני מעמ .

מחיר של בן דוד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם
אצלנו במוסך יש לנו מבצע על התיזמון הזה :רצועה ומותח OEM כולל עבודה

ב 1000 שח לפני מעמ .

מחיר של בן דוד .

:wink::lol::lol:

פותח השרשור,לא חושב שהמחיר אצל בני דודינו יכלול החלפת משאבת מיים ומחזירי שמן.

בק"מ כזה אם לא הוחלפה משאבה,סביר להניח שיש צורך להחליפה וזה תוספת של עוד אי אילו כמה מאות בודדדות של ש"ח (300)

וכמו כן מומלץ להחליף מחזירי שמן עליון ותחתון אם קיימים ברכב.

בקיצור,זול עולה ביוקר ו..זול וזוגלובק שניהם מתחילים באות ז' ובשתיהן תאכל נקניקייה- עבודה איכותית פירושה

קצת יותר מטיפול במוסך מדרכה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

1000 שקל נשמע סביר בהחלט! זכרתי מספרים שונים מהפעם ההיא לפני שנתיים כששאלתי במוסך של צ'מפיון בחיפה כמה יעלה טיימינג והם זרקו לי איזה 2000 ומשהו והבהילו אותי ככה שדחיתי את זה עד היום הזה ממש.

פורסם

ממליץ כפי שמעליי כתבו להחליף את המחזירי שמן ואם לא הוחלפה המשאבה גם משאבה.

אני אכלתי אותה עם המחזירים והרכב משפריץ שמן ועכשיו אני פותח שוב טיימינג שבוע הבא.

משאבה גם בעיה תפתח שוב כשתצטרך להחליף? ממליץ כבר להחליף הכל למה אם לא תחליף את המחזירים או משאבה תוציא אותו סכום על פתיחה של הטיימינג שוב.

Honda Civic 1997

פורסם
ממליץ כפי שמעליי כתבו להחליף את המחזירי שמן ואם לא הוחלפה המשאבה גם משאבה.

אני אכלתי אותה עם המחזירים והרכב משפריץ שמן ועכשיו אני פותח שוב טיימינג שבוע הבא.

משאבה גם בעיה תפתח שוב כשתצטרך להחליף? ממליץ כבר להחליף הכל למה אם לא תחליף את המחזירים או משאבה תוציא אותו סכום על פתיחה של הטיימינג שוב.

מסכים לגבי המחזירי שמן- גם כמה כבר עולה מחזיר שמן ? כמה שקלים ? זה זניח לגמרי. אבל אם בטיימינג הקודם - נגיד לפני 90K- הוחלפה משאבה והמשאבה עכשיו עדיין תקינה ואין ממנה נזילות, אז אני לא רואה סיבה להחליף משהו שעובד. אורך החיים של משאבת מים עולה בד"כ על מועדי ההחלפה ואם זה לא הכרחי, אז אין טעם לעשות את זה. במיוחד לא ברכב מקבוצת VAG, שהחלקים בו מאוד יקרים.

פורסם
גם אני לא רואה סיבה להחליף משאבה אם היא תקינה לחלוטין. חבל על הכסף

ומה יקרה אם לאחר שנה המשאבה תשמיע רעש /תתחיל לנזול או שציר המשאבה יישבר /מחזיר שמן ינזל על החגורה ויקרע הטיימינג ?

מי יהיה אחראי? אז במקרה הטוב יעשו שוב טיימינג ובמקרה הרע יאלצו לשפץ ראש מנוע בגלל ששמן נזל על החגורה וגרם לקריעתה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ומה אם הרצועה תיקרע ובוכנות ושסתומים יעופו דרך תא הנוסעים וישברו לי את האייפוד ?

נו באמת, אני לא מאמין בפרנויות. אם המשאבה לא נוזלת ואין עליה קורוזיה והיא מסתובבת חלק, אני לא הולך לשפוך על זה עוד 500 שקל.

• תוכן חדש...