Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

 

מחפשים רכב למשפחה עם 3 ילדות. 2 מהן בבוסטרים/כיסאות.

 

אנו נוסעים כ- 15K קילומטר בשנה בעיקר בית עבודה גנים וכו'.

 

לאחר חיפוש התברר שאין אף מכונית משפחתית רגילה (קורלה, מזדה 3 וכו') שנותנת מענה ומרווחת מספיק בשביל הילדות.

בכדי שהילדות ישבו בנוח החלטנו ללכת על "מיני וואן".

 

התקציב שלנו הוא כ-60K ש"ח. וההתלבטות היא בין הפיקאסו 2008 לבין אפלנדר 2006-07.

 

אודה לכם על סיוע בבחירה כשמה שמעניין אותי זה צריכת הדלק, עלות הטיפולים/ תיקונים, בטיחות ונוחות הנסיעה. אם יש פרמטרים נוספים ששכחתי אודה אם תעירו את עיני.

פורסם

למה לא רנו סניק 5 מושבים?

אני עם 3 בנות בכיסאות בטיחות נסעתי עליה 4 שנים וממליץ בחום.

מרווחת (3 מושבים מלאים ןזהים מאחור), נוחה מאוד, גיר מצויין לטעמי, המון תאי איחסון וגאדג'טים שמקלים את החיים, מגשי אוכל מתקפלים לילדים, תנוחת נהיגה גבוהה ונוחה, תא מטען מכובד מאוד ונוח ונסיעה חלקה ונעימה.

אני קיבלתי אותה מהניילונים אבל במשך 4 שנים עם 25-30K ק"מ לשנה ותחזוקת ליסינג ירודה לא היו לי כל תקלות מלבד החלפת מצבר אחרי שלוש שנים.

שוב - ממליץ בחום.

 

אחריה (ועד היום) קיבלתי C4 פיקאסו - גם רכב נהדר ומוצלח מאוד מלבד הגיר שמעצבן לפעמים.

עדיין, הפיקאסו הרבה יותר "מיני ואן" בהרגשה ואילו הסניק נותנת הרגשה של רכב משפחתי "רגיל".

פורסם
שלום רב,

 

מחפשים רכב למשפחה עם 3 ילדות. 2 מהן בבוסטרים/כיסאות.

 

אנו נוסעים כ- 15K קילומטר בשנה בעיקר בית עבודה גנים וכו'.

 

לאחר חיפוש התברר שאין אף מכונית משפחתית רגילה (קורלה, מזדה 3 וכו') שנותנת מענה ומרווחת מספיק בשביל הילדות.

בכדי שהילדות ישבו בנוח החלטנו ללכת על "מיני וואן".

 

התקציב שלנו הוא כ-60K ש"ח. וההתלבטות היא בין הפיקאסו 2008 לבין אפלנדר 2006-07.

 

אודה לכם על סיוע בבחירה כשמה שמעניין אותי זה צריכת הדלק, עלות הטיפולים/ תיקונים, בטיחות ונוחות הנסיעה. אם יש פרמטרים נוספים ששכחתי אודה אם תעירו את עיני.

 

היי,

ההשוואה היא בין רכבים אשר לא שייכים לאותה הקבוצה.

האפלנדר הוא מיני ואן – לכל המשתמע.

הפיקסו הוא רכב 7 מקומות על בסיס רכב משפחתי – סטיישן.

היתרונות של האפלנדר-

גודל, מרווח פנימי, נוחות נסיעה, מנוע חזק ורמת אבזור גבוהה (כסא נהג חשמלי, דלת צד אחורית חשמלית, בקרת שיוט וכו').

החסרונות– צריכת דלק גבוהה יותר.

הפיקסו, קטנה משמעותית מהאפלנדר ולכן פחות נוחה,

בנוסף תיבת ההילוכים הינה רובוטית, והיא פחות נוחה בנסיעה.

בנסיעה של 15000 ק"מ בשנה (כפי שציינת) –ניתן להתגבר על הפער בתצרוכת הדלק,

ולבחור ברכב שיותר יתאים לצרכים כמו האפלנדר.

 

אם יש עוד שאלות אני אשמח לענות,

גיא משברולט

פורסם
היי,

ההשוואה היא בין רכבים אשר לא שייכים לאותה הקבוצה.

האפלנדר הוא מיני ואן – לכל המשתמע.

הפיקסו, קטנה משמעותית מהאפלנדר ולכן פחות נוחה,

גיא משברולט

 

לומר שהפיקאסו "צפופה ולא נוחה" זו הגזמה פרועה.

זו אחת המכוניות המרווחות והנוחות ביותר עליהן נסעתי (גם 3 ילדים בכיסאות בטיחות) וגם לגיר הרובוטי מתרגלים מאוד מהר.

האפלנדר היא בהמה מפלצתית בהשוואה ולא הייתי מתקרב אליה בכלל.

פורסם

בלי קשר לפיקאסו, אפלנדר זה רכב אמריקאי על כל המשתמע מכך. נוחות, אמינות, גיהוץ, פינוקים, כוח וגם... צריכת דלק. האפלנדר הוא מיניואן אמריקאי ושלא ישלו אותך זה עושה בתוך העיר סביב ה 1/5-6, מה לעשות מנוע גדול ורכב כבד. מצד שני אתה יכול לשים עליו מערכת גז, אם זה שיקול מבחינתך המנועים האלו הולכים טוב עם מערכת כזו.

 

לגבי הפיקאסו, תבדוק טוב אם הגיר הרובוטי שלו מתאים לך, אני נסעתי עם חבר (לא כנהג) ולא אהבתי את ההחלפות. אם זה לא מפריע לך אז לא נורא.

 

חוץ מזה אני במקומך הייתי בכלל חושב על רכב משפחתי גדול. דוגמא "מנהלים" כמו שברולט מאליבו או Full-Size כמו שברולט אימפלה אם אתה רוצה להגזים (מוגבל ל 2005, מצד שני המחיר ברצפה וכבר אין הרבה לאיפה לרדת, 30K מחיר שוק...), שני אלה ייתנו לך הרבה אוטו בכלום כסף, היתרונות לעומת האפלנדר, מחיר זול בהרבה או שנתון גבוה יותר (למשל אימפלה ב 30K 2005, מאליבו ב 60K אתה יכול כבר 2007), צריכת דלק טובה יותר, לא הרגשה של מיניבוס אלא רכב פרטי אבל מרווח ועם תא מטען ענק (באימפלה למשל בולט מאוד), חסרונות לעומת אפלנדר - הם לא מיניואנים :)

 

ברכב שלי (אימפלה) נכנסים 3 כסאות בטיחות, כסא תינוק, בוסטר גדול ועוד בוסטר בינוני בלי בעיה ויש עוד מרווח על המושב האחורי. עם מערכת גז זה יוצא במחירי דלק 1/10 בתוך העיר ו 1/20 ואפילו קצת יותר מחוץ לעיר. הרכב 2005 אבל יותר נוח, שקט, וחזק מחלק מהמשפחתיות 2012.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

 

פורסם

היה לי אפלנדר מונעת על גז, רכב חבל על הזמן מבחינת נוחות ופינוק, אין מה להשוות לרכב השני שהזכרת..תנהג בה שתי דקות ותבין את ההבדל בעצמך..

×
×
  • תוכן חדש...