Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני מחפש רכב שישדרג אותי מהבלנו שיש לי.. אני מחפש ב יד 2, ניגש לחברות ליסינג לא יוצא כלום.

התייאשתי מלחפש באינטרנט כי כל פעם שאני מתקשר זה או איזה חאפר או איזה סוחר מסריח שרוצה לגנוב אותי.:-o

התקציב שלי הוא עד 55 אלף ואני מחפש ולא מצליח..

אני אוהב את הרכבים:

1. סוויפט החדשה

2. איי 20

3. מאזדה 2

אם תוכלו להמליץ ולעזור לי בלגשת למקומות אמינים או אנשים שאתם מכירים שמוכרים רכב אשמח:-D

פורסם

אני רואה שאתה מחפש רכב קטן. חשבת אולי טיפה לעלות בתקציב ולרכוש רכב חדש מחברה? רכב מיני חדש עולה החל מכ60K ש"ח עם גיר ידני וכ75Kש"ח עם אוטומט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני רואה שאתה מחפש רכב קטן. חשבת אולי טיפה לעלות בתקציב ולרכוש רכב חדש מחברה? רכב מיני חדש עולה החל מכ60K ש"ח עם גיר ידני וכ75Kש"ח עם אוטומט.

התקציב הראשוני שלי בכלל הוא 40K אבל אמרתי לעצמי שלא אמצא משהו ועליתי ל 55.. אני לא רוצה לקנות רכב חדש כי אני לא צריך.

פורסם

אם אתה רוצה להגדיל את הסיכויים שלך למצוא רכב מהאופציות האלה, בדוק בליסינג i20 מודל 2009

המחירון 62,500 ש"ח, אחרי הפחתה של ליסינג/השכרה זה יגיע לגובה התקציב שלך.

בהצלחה,

ענת

אוויס

התקציב שלי הוא עד 55 אלף ואני מחפש ולא מצליח..

אני אוהב את הרכבים:

1. סוויפט החדשה

2. איי 20

3. מאזדה 2

אם תוכלו להמליץ ולעזור לי בלגשת למקומות אמינים או אנשים שאתם מכירים שמוכרים רכב אשמח:-D

פורסם
אם אתה רוצה להגדיל את הסיכויים שלך למצוא רכב מהאופציות האלה, בדוק בליסינג i20 מודל 2009

המחירון 62,500 ש"ח, אחרי הפחתה של ליסינג/השכרה זה יגיע לגובה התקציב שלך.

בהצלחה,

ענת

אוויס

ענת...

יש לך משהו מעניין עבורי?:-D

פורסם

באוטו סנטר (הרץ) היה מבצע על יונדאי I20 2010 מהשכרה ב-57,000. אולי שווה בדיקה אם המבצע עדיין קיים..

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...