Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא התנסתי בפלסטלינה של מגוויירס אז אין לי תשובה עבורך. מה שכן, במחיר מצחיק בו נמכרת ערכה כזו בארה"ב (משהו כמו 18 דולר), אתה יכול לבקש ממנו שירכוש לך אחת מכל יצרן.

פורסם

לפי מה שראיתי בערכה של מגווירס מקבלים :

ווקס.

שפריצר לפלסטלינה.

פלסטלינה2X

ועוד איזה נרתיק איחסון לפלסטלינה שלא באמת משנה לי אם יגיע או לא,לעומת זאת ב-MOTHERS מקבלים פלסטלינה אחת,שפריצר לפלסטלינה ומטלית,אני צודק?

מאיפה אתה ממליץ לקנות מארה"ב(ניו יורק)?הבנתי שיש בכל ארה"ב חנויות בשם AUTOZONE סוג של אוטודיפו בארץ שאפשר לקנות משם רק לא רשום באתר שלהם מחירים :/

פורסם

אני מכיר כמה קיטים של מגווירס ככה שקשה לי לענות לך ספציפית, אלא אם תציג לינקים.

שים לב למשקל הפלסטלינה ולא למספר הגושים שיש בערכה.

אחרי פלסטלינה צריך למרוח ווקס, אז קנה גם ווקס(כחלק מקיט או בנפרד).

בגדול אלה המוצרים שאתה צריך:

1.פלסטלינה

2.ספרי דיטיילר\clay lube

3.ווקס

אפשרי גם:

4.פד למריחת ווקס

5.מטלית מיקרופייבר לניגוב הדיטיילר\ווקס.

פורסם

יצא יפה מאוד! אתמול עשיתי על שלי פלסטלינה ווקס,תמונות בהמשך.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני מכיר כמה קיטים של מגווירס ככה שקשה לי לענות לך ספציפית, אלא אם תציג לינקים.

שים לב למשקל הפלסטלינה ולא למספר הגושים שיש בערכה.

אחרי פלסטלינה צריך למרוח ווקס, אז קנה גם ווקס(כחלק מקיט או בנפרד).

בגדול אלה המוצרים שאתה צריך:

1.פלסטלינה

2.ספרי דיטיילר\clay lube

3.ווקס

אפשרי גם:

4.פד למריחת ווקס

5.מטלית מיקרופייבר לניגוב הדיטיילר\ווקס.

חידשת לי כמה דברים בהודעה אחת,לא חשבתי ביכלל על משקל הפלסטלינה לפני,והפדים שאתה מדבר עליהם לא מיועדים לבעלי מכונות ווקס/פוליש?

שאלה אחרונה מצטער שאני מתעלק :oops:

יעשו בעיות עם זה בשדה תעופה?(מניו יורק)-ישראל?איך העברתם את זה במזוודה?

פורסם

לטעמי לעשות פלסטלינה ואחריה ישר וקס זה מעיין חצי עבודה...

אם כבר משקיעים בשטיפה, ייבוש, פלסטלינה אני אישית הייתי משקיע כבר ועושה פוליש, אוטם צבע ווקס.

ככה אני יודע שהצבע פיקס.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פלסטלינה משמשת לניקוי יסודי.

ווקס מספק שכבת הגנה, יש כאלה שנותנים יותר ברק ויש כאלה שפחות.

אין כ"כ מה לצלם לפני\אחרי, הריי דפקטים ו-swirls בצבע שהיו לפני ישארו גם אחרי.

פורסם

כדי לחדד את דברי דניאל,

פלסטלינה משמשת להורדת לכלוך קשה מפני השטח כדי ליצור פני שטח חלקים שיוכלו לקבל כיסוי מלא של פוליש ו\או וקס.

מזה לכלוך קשה?

זבובים שנדבקו לפח וקשה להוריד בשטיפה רגילה, רסיסי צבע שנדבקו לפח וכן הלאה, בעצם כל מה שנדבק לפח וגורם לו להרגיש מחוספס גם לאחר שטיפה.

פורסם
לטעמי לעשות פלסטלינה ואחריה ישר וקס זה מעיין חצי עבודה...

אם כבר משקיעים בשטיפה, ייבוש, פלסטלינה אני אישית הייתי משקיע כבר ועושה פוליש, אוטם צבע ווקס.

ככה אני יודע שהצבע פיקס.

כן ידעתי שיש כאלה שעושים פוליש אחרי הפלסטלינה,האמת שאני צריך להתחדש יש לי פוליש שמיועד לפינישים כאלה,שלא עושה עבודה מלאה.

יש פוליש מומלץ של מגווירס?

פורסם

לא הסתובבתי.

בתמונה בה רואים את אור השמש על מכסה המנוע - רואים בפירוש swirl marks ואין ממש ניצוץ.

אני משער לעצמי שזה בגלל שמדובר ברכב לא חדש, אבל עדיין פוליש ווקס איכותיים היו אמורים לתת תוצאה יותר טובה (כמעט כמו צבע טרי, חוץ מנטו ברק).

פורסם

אני רוצה לציין דבר נוסף, לא כל דיטיילינג חייב פוליש (לא להתנפל עלי חובבי הדיטייל).

אצלי יש כמה איזורים ש"עשויים טוב" מבחינת הסווירלס, ועדיין אני מעדיף להימנע מפוליש. מהסיבה שהסווירלס לא מפריע לי. מה שכן אני דואג לווקס איכותי מידי כמה חודשים ושטיפות סדירות. אני רכשתי פלסטלינה כדי לבצע ניקוי יסודי אחרי שהבנתי שאת הסווירלס זה כבר לא יוריד, אז עדיף לבצע פלסטלינה ואחרי זה ווקס. וזה שזה לא כולל פוליש לא הופך את זה לחצי עבודה, גם ניקוי יסודי לפני הווקס לא פחות חשוב.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
חידשת לי כמה דברים בהודעה אחת,לא חשבתי ביכלל על משקל הפלסטלינה לפני,והפדים שאתה מדבר עליהם לא מיועדים לבעלי מכונות ווקס/פוליש?

שאלה אחרונה מצטער שאני מתעלק :oops:

יעשו בעיות עם זה בשדה תעופה?(מניו יורק)-ישראל?איך העברתם את זה במזוודה?

יש פדים למכונה ויש פדים לעבודה ידנית. כמובן שלא חובה, אבל זה יעיל מאד ולא יקר.

לא יהיו בעיות בשדה התעופה.

כן ידעתי שיש כאלה שעושים פוליש אחרי הפלסטלינה,האמת שאני צריך להתחדש יש לי פוליש שמיועד לפינישים כאלה,שלא עושה עבודה מלאה.

יש פוליש מומלץ של מגווירס?

מעולם לא ניסיתי לבצע פוליש באופן ידני. לא יודע עד כמה עבודה ידנית עם קומפאונד\פוליש אגרסיבי תהיה יעילה.

אולי כדאי שתשאיר את הפוליש למקצוען.

אני רוצה לציין דבר נוסף, לא כל דיטיילינג חייב פוליש (לא להתנפל עלי חובבי הדיטייל).

אצלי יש כמה איזורים ש"עשויים טוב" מבחינת הסווירלס, ועדיין אני מעדיף להימנע מפוליש. מהסיבה שהסווירלס לא מפריע לי. מה שכן אני דואג לווקס איכותי מידי כמה חודשים ושטיפות סדירות. אני רכשתי פלסטלינה כדי לבצע ניקוי יסודי אחרי שהבנתי שאת הסווירלס זה כבר לא יוריד, אז עדיף לבצע פלסטלינה ואחרי זה ווקס. וזה שזה לא כולל פוליש לא הופך את זה לחצי עבודה, גם ניקוי יסודי לפני הווקס לא פחות חשוב.

מה שאתה עושה זה בסדר גמור, זה אפילו חובה בתור תחזוקה שוטפת. באמת אין צורך לבצע פוליש בכל פעם אם אתה שומר על הצבע כמו שצריך.

הכוונה שבפעולה שאתה עושה אין correction של הצבע.

פורסם

לעשות פלסטלינה ולאחריה וקס זה מצויין כי כמו שכתבת- גם לפני וקס חשוב שהמשטח יהיה חלק.

אבל,

זה לא דיטיילינג חבר.

פלסטלינה\וקס רק יעזרו ליצור שכבת הגנה על פני הצבע, הם לא יטפלו בבעיות של הצבע (שאחת מהן היא ה-swirl mark).

כדי לטפל בצבע צריך לעשות פוליש, בין היתר.

לגבי פוליש, כל עוד משתמשים בתכשיר ברמה גבוהה ניתן להגיע לתוצאות טובות גם בעבודה ידנית, אבל- זו עבודה מאוד ארוכה ומתישה כי היא מצריכה לפחות איזה 6-7 חזרות על כל איזור תוך הפעלת לחץ ואז הסרה די מהירה לפני שהחומר מתייבש על הצבע (מה שמקשה על ההסרה שלו).

זו עבודה שלבדה יכולה לקחת מעל שעה של עבודה לא קלה.

וקס זה החלק הכי קל ואפשר לסיים אותו גם ברבע שעה עם וקס איכותי.

• תוכן חדש...