Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אשאל שוב (בשרשור אחר), אתה בעד מעצר באישון לילה והכנסה למעצר של כל הישראלים השוהים בארה"ב ללא אשרה כולל ילדים ונשים עד שיחזרו למולדתם?

או שזאת גישתך רק לכושונים?:x

זו גישתי לכולם.

יש חוק, לא אכפת לי מה הגזע של האדם, אם הוא לא פועל לפי החוק שייענש.

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, וההסבר הזה באמת עומד במבחן המציאות כשמכניסים ילדה בת 6 למעצר.

הקטע הוא שזה הפוך. זה לא ש"מוותרים", זה שנוצר פה תקדים מסוכן של הכנסת ילדה קטנה למעצר, דבר שלא נעשה עד כה. אני לא מתווכח לגבי האם צריך להשאיר אותה או את משפחתה בארץ או לא כי אני לא מכיר עדיין את כל העובדות, אבל אם מכניסים עכשיו ילדה של עובדים זרים שנולדה בארץ למעצר, בעוד כמה שנים יכניסו את הילדה שלך...

כבר היו מקרים של אסירות בנווה תרצה שמחזיקות באזרחות ישראלית ושגידלו את הילדים שלהן בכלא.

כך שאם ברצונך להציג את הארוע כתקדים שמעולם לא היה כמוהו - זה ממש לא נכון.

נ.ב. את הילדה שלי אין שום סיכוי שיכניסו למעצר, מהטעם הפשוט שהצלחתי להביא לעולם רק בנים... :-P

פורסם
אני מבין שזה מצב שאתה מקונן עליו. :loco::screwy::bad-word:

השטויות שאתה כותב, זה פרץ בילתי רצוני של הקשות על המקלדת או שאתה אשכרה מתכוון למה שאתה כותב? :shock:

אדוני היקר בוא ואתן לך דוגמה. נניח שיש לך אופנוע או אתה יודע מה, בסדר, מכונית. גנבו לך את המכונית. אתה יודע בדיוק מי גנב לך אותה. המשטרה באה לגנב הביתה ורואים את המכונית שלך בחלקים. נניח שהשילדה כבר נזרקה לברזל, המנוע מפורק עד לרמת הבוכנות והחלק עם הבלוג שעליו מוטבע מס המנוע איננו. בקיצור רק חלקים. אין שום דרך בעולם להוכיח שהאוטו שלך שהרי אין מספר רכב או תעודת זהות על החלקים. אתה יודע מה יקרה? אתה יכול להישבע לשופט שזה האוטו שלך אבל אם אי אפשר להוכיח בפירוש שזה האוטו שלך על ידי מספר מנוע או מספר שילדה אתה יכול לדבר ללמפה והמשטרה לא יכולה לעשות שום דבר בנידון. הבעיה, שהפושעים יודעים בדיוק מהן הזכויות שלהם.מבחינת השופט אתה יכול להביא את הרב הראשי לישראל שישבע בתורה ובכל הקדושים שאלה הם חלקים מהאופנוע או הרכב שלך ולא יעזור לך. הפושע ישתחרר לדרכו עם השלל הגנוב. אני מכיר בן אדם שגנבו לו כבר 9 אופנועים והם היו נעולים עם כמה שרשראות ועם אזעקה.

אני אשאל שוב (בשרשור אחר), אתה בעד מעצר באישון לילה והכנסה למעצר של כל הישראלים השוהים בארה"ב ללא אשרה כולל ילדים ונשים עד שיחזרו למולדתם?

או שזאת גישתך רק לכושונים?:x

אז צר לי לבשר לך שבארה"ב אין הנחות. יש להם מתקני כליאה מיוחדים למהגרים לא חוקיים ובאמת שלא מומלץ לאף אחד להגיע לשם. תאמין לי, שגם לבן אדם בן 40 תהיה טראומה מלהיות שם עם כל מיני חלאות אדם. אז אל תגיד שלא לא קורה. האם אנחנו בעד? בטח שלא אבל אם המדינה הכי הומנית בעולם עושה את זה מי אנחנו או מיהם הכלואים שנלין? לכל מדינה בעולם יש חוקי הגירה ואין כאן שום קשר לדת, גזע, מין או לאום.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
אדוני היקר בוא ואתן לך דוגמה. נניח שיש לך אופנוע או אתה יודע מה, בסדר, מכונית. גנבו לך את המכונית. אתה יודע בדיוק מי גנב לך אותה. המשטרה באה לגנב הביתה ורואים את המכונית שלך. נניח שהאוטו מפורק לחלוטין ואין שום דרך בעולם להוכיח שהאוטו שלך.

אם אין דרך להוכיח, איך תוכיח שזה שלך?

איך אתה בכלל יודע שמדובר במכונית שלך?

אתה יודע מה יקרה? אתה יכול להישבע לשופט שזה האוטו שלך, אשתך יכולה להעיד שהיא זו ששמה את המגבונים הלחים מתחת לכסא אבל אם אי אפשר להוכיח בפירוש שזה האותו שלך על ידי מספר מנוע או מספר שילדה אתה יכול לחפש את החברים שלך והמשטרה לא יכולה לעשות שום דבר בנידון.

תגיד לי, אתה ילד בגנון? מה זה להישבע? תביא הוכחות!

אני מבטיח לך שאם תגיד למשטרה, תפתחו את התא כפפות, תמצאו של XYZ בצבע כזה וכזה, תאספו ממנו טביעות אצבעות ותראו שהן שלי, אז אני בטוח שהם יבדקו אבל מה זה בדיוק יוכיח?

אולי הוא לקח אותך טרמפ ובמהלכו פתחת את תא הכפפות ועכשיו אתה מנסה לעקוץ אותו על האוטו שלו?

הבעיה, שהפושעים יודעים בדיוק מהן הזכויות שלהם. אם אין לך אפשרות להוכיח שזה האופנוע שלך וזאת על ידי מספר שילדה או מספר מנוע מבחינת השופט אתה יכול להביא את הרב הראשי לישראל שישבע בתורה ובכל הקדושים שזה האופנוע שלך ולא יעזור לך. הפושע ישתחרר לדרכו עם האופנוע הגנוב. אני מכיר בן אדם שגנבו לו כבר 9 אופנועים והם היו נעולים עם כמה שרשראות ועם אזעקה.

מה בדיוק אתה רוצה שהשופט יעשה, יקח אופנוע מחזקתו של מי שכרגע בעליו על בסיס זה שאתה מבטיח לו שאתה לא שקרן?

אז צר לי לבשר לך שבארה"ב אין הנחות. יש להם מתקני כליאה מיוחדים למהגרים לא חוקיים ובאמת שלא מומלץ לאף אחד להגיע לשם. תאמין לי, שגם לבן אדם בן 40 תהיה טראומה מלהיות שם עם כל מיני חלאות אדם. אז אל תגיד שלא לא קורה. האם אנחנו בעד? בטח שלא אבל אם המדינה הכי הומנית בעולם עושה את זה מי אנחנו או מיהם הכלואים שנלין? לכל מדינה בעולם יש חוקי הגירה ואין כאן שום קשר לדת, גזע, מין או לאום.

אין הנחות אתה אומר.

אם אתה כ"כ בקיא בנתונים בארה"ב אז בא נשאל ככה:

כמה מהגרים בילתי חוקיים מסתננים לארה"ב מידי שנה?

כמה מהגרים בילתי חוקיים שוהים כעט בארה"ב?

כמה מהגרים בילתי חוקיים שוהים כרגע באיזשהוא מתקן כליאה/עיכוב של ממשלת ארה"ב?

שנהמר כבר עכשיו על פרומיל שיושבים במעצר? אני מאמין שגם זה לא!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

GADIK6,

מה אתה מבין פה?

הוא אומר שם שאם אין לך הוכחות שמישהו אשם במשהו אז הוא לא אשם בזה. מפה אפשר לקחת את זה ל-2 כיוונים:

1. הוא המביא את זה כחיזוק לטענה שאנשים כאן לא נעצרים אלא אם כן הוכחה אשמתם (או שיש יסוד סביר להניח שהם ביצעו פשע כלשהו).

2. הוא בא להתלונן על כך שאי אפשר לעצור מישהו רק על סמך נסיבות המקרה והגיון ישר אלא צריך הוכחות.

בכל מקרה, אני מניח שהוא התכוון לאופציה הראשונה (שאיתה אני מסכים) או לשילוב של שתיהן.

כן, וההסבר הזה באמת עומד במבחן המציאות כשמכניסים ילדה בת 6 למעצר.

חוצמזה שלפי מה שאני מבין מהארגונים שמנסים לעזור לאנשים האלה, מדובר ב-400 ילדים בסה"כ. שר הפנים מנסה להכניס למשוואה הזאת עוד אלפי סודנים ואריתראים (שלא קשורים לזה בכלל) ובעצם את כל העובדים הזרים (שהוא אחראי עיקרי להבאתם ב-6 השנים האחרונות). אתה משווה בין כמה מאות משפחות לבין כמה מאות אלפי עובדים זרים שנמצאים בארץ? רוצה לטפל בבעיה? טפל במאות האלפים, לא במאות הבודדות.

מה זה הכניסו ילדה בת 6 למעצר? איפה הסיפור המלא? סתם פגשו אותה ברחוב, שאלו אותה אם היא שוהה בלתי חוקית, היא אמרה כן ואז לקחו אותה למעצר, או שהכניסו אותה למעצר ביחד עם ההורים שלה? כי אם כן אז מה ציפית שיעשו, יכניסו את ההורים למעצר, אותה ישאירו בבית, ואז כל "ארגוני זכויות האדם" יבכו איך השאירו ילדה קטנה בלי אבא ואמא?

תמיד הארגונים האלה אומרים שמדובר רק בכמה מאות, ואז רק בכמה אלפים ובסוף זה מגיע לכמה מיליונים. צריך להתחיל לטפל בבעיה כשהיא עוד קטנה ולא לחכות שהיא תגדל למימדים מפלצתיים כמו במקרה של המסתננים (שגם זה הודות לאותם ארגונים).

מעבר לזה שאלי ישי הכניס כל כך הרבה עובדים זרים לארץ, עד שכיום יש עשרות רבות של אלפים ששוהים כאן בצורה לא חוקית. בהצלחה בלהכניס את כולם למעצר...

לא צריך להכניס את כולם. ברגע שתכניס כמה מאות/אלפים בודדים השאר כבר יבינו את הרמז ויתקפלו למולדתם. כנ"ל לגבי אלה שנמצאים שם ויחשבו פעמיים אם שווה להם להגיע לכאן ולבלות את הזמן בכלא.

פורסם
כבר היו מקרים של אסירות בנווה תרצה שמחזיקות באזרחות ישראלית ושגידלו את הילדים שלהן בכלא.

כך שאם ברצונך להציג את הארוע כתקדים שמעולם לא היה כמוהו - זה ממש לא נכון.

אתה יודע טוב מאוד שזה לא אותו הדבר...

מה זה הכניסו ילדה בת 6 למעצר? איפה הסיפור המלא? סתם פגשו אותה ברחוב, שאלו אותה אם היא שוהה בלתי חוקית, היא אמרה כן ואז לקחו אותה למעצר, או שהכניסו אותה למעצר ביחד עם ההורים שלה? כי אם כן אז מה ציפית שיעשו, יכניסו את ההורים למעצר, אותה ישאירו בבית, ואז כל "ארגוני זכויות האדם" יבכו איך השאירו ילדה קטנה בלי אבא ואמא?

תמיד הארגונים האלה אומרים שמדובר רק בכמה מאות, ואז רק בכמה אלפים ובסוף זה מגיע לכמה מיליונים. צריך להתחיל לטפל בבעיה כשהיא עוד קטנה ולא לחכות שהיא תגדל למימדים מפלצתיים כמו במקרה של המסתננים (שגם זה הודות לאותם ארגונים).

לא צריך להכניס את כולם. ברגע שתכניס כמה מאות/אלפים בודדים השאר כבר יבינו את הרמז ויתקפלו למולדתם. כנ"ל לגבי אלה שנמצאים שם ויחשבו פעמיים אם שווה להם להגיע לכאן ולבלות את הזמן בכלא.

לפי מה שאני מבין באו לעצור את אמא שלה וקיבלו אישור לשים גם אותה בתא המעצר (שוב - מדובר בילדה שלומדת במערכת החינוך הישראלית ואמורה לעלות לכיתה א' עוד חודשיים). אבא שלה לא הוכנס למעצר למיטב ידיעתי.

והארגונים האלה מדברים על מאות ילדים כבר די הרבה זמן. הבעיה היא שאלי ישי איכשהוא מצליח לשכנע אותך שכל העובדים הזרים הם "מסתננים" כשבפועל הוא מאשר לעשרות אלפים מהם להכנס לארץ מדי שנה, ובנוסף אין קשר בין הסודנים והאריתראים לבין פיליפינים או תאילנדים. אולי רק במוחותיהם של נבערים ובורים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה יודע טוב מאוד שזה לא אותו הדבר...

ממש לא ואני אודה לך (לא בציניות) אם תסביר לי למה אתה טוען כך, להבנתי האם עברה על חוקי המדינה ונעצרה. הסידור הטוב ביותר לילד היה עם האמא - לדעתי ממש אין הבדל.

פורסם

חברי המגוחכים, להאשים את אלי ישי (שאני רחוק מחסידו) בכך שהציף את הארץ בהמגרי עבודה פיליפינים שלא מוכנים לעזוב זה כמו להאשים את הטסטר שהוא מעביר ילדים טסט שאחר כך נתפסים על מהירות מופרזת.

יש ביקוש לכוח עבודה כזה או אחר, יש אפילו תוכנית שיזמה הממשלה יחד עם אלי ישי (בין היתר) לעידוד חיילים משוחררים לעבוד בחקלאות וענף הבניה, התוכנית קיימת בימים אלו ומציע שכר מכובד מאוד ומקצוע לחיים למעוניינים בה.

צר לי לבשר לכם אבל אף אחד לא רוצה, אצל היהודים כולם רוצים להיות מנהלים.

אני גם בטוח שאף אחד לא זוכר את מחאת החקלאים שחסמו כבישים ושרפו צמיגים בגלל שלא אישרו להם ליבא עובדים זרים.

תפסיקו לפלוט את מה שהתקשורת מפמפמת לכם, זה לא הגיוני להאשים שר כזה או אחר כי הוא נענה לביקוש לעובדים זרים שבזכותו כולכם אוכלים סלט וחיים תחת קורת גג לאחר שניסה דרכים חלופיות.

אני חוזר ואומר, אף אחד לא הביא אותם בכוח, יש להם שכל והם יודעים מה הם עושים.

בנושא העובדים מהפיליפינים אפילו יש נוהל מסודר ואין בלאגן כמו בנושא המסתננים מאפריקה.

בחיי, צריך לארגן לכם הרצאה בנושא כמו שארגן ההוא שחולם על רנו בנושא משכנתאות, הבורות פה חוגגת, משני הצדדים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני רואה את זה גם מהצד השני, אני הייתי מהגר לא חוקי בארה"ב לתקופה לא קצרה, ידעתי שאם חלילה אתפס, אשלח למעצר ואז אגורש, הפגנות, מחאות, ברצינות?

הקטע הוא שבתור מהגר לא חוקי אין בעיות של ממש אם אתה שומר חוק, היו לי התקלויות עם המשטרה והן הסתיימו ב"סע לשלום".

לא מחפשים פה בציציות (למעט באריזונה, ששם הולכים ישר למאסר וממנו למטוס).

הרי יש היגיון בהגירה, פה בקליפורניה יש המון מקסיקנים והם הפועלים השחורים של הכלכלה האמריקאית, בלעדיהם הכלכלה תתרסק, כי ככה זה, כל בורג במערכת הוא בעל משמעות.

haters will hate

פורסם

אני יודע שאני אצטרך ללבוש שכפ"ץ אחרי שאסיים לכתוב את דעתי.

לכל אלו שבעד להשאיר את הילדה ואמא שלה כאן, אני אגיד את זה בצורה הישירה ביותר (ואם זה פוגע בכם, אני מתנצל מראש).

מה שאתם עושים כאן (שלא במתכוון?) הוא עידוד של אנרכיה בטווח הקצר, וסכנה דמוגרפית לישראל בטווח הארוך.

מה שאתם עושים כאן (שלא במתכוון?) הוא עידוד של כל המסכנים והחלכאים להגיע לכאן לארץ בשביל לעבוד בידיעה ברורה שאם הם יעשו ילדים לאחר מכן, הם לא יפחדו מגירוש שלהם ושל משפחתם כי מדינת ישראל תקלוט אותם בשמחה, ולעזאזל חוקי ההגירה או כל חוק אחר שהאזרחים בישראל צריכים לכבד והם לא-כי הם הרי מעל לחוק והם עברו עליו ועל ה*ין שלהם ההשלכות.

מה שאתם עושים כאן (שלא במתכוון?) זה תמיכה במצב שיוצר נזק פסיכולוגי לילדים.

מי שמגיע לכאן לארץ בצורה חוקית ולאחר מכן לא מחדש אשרה עובר על החוק, נקודה. ההתפלפלויות בנושא (שלא לדבר על הכנסה של השואה בחלק מהטיעונים!) רק מראה לאיזה רדידות מוכנים ארגוני השמאל להגיע על מנת לנסות ולהשיג את מטרותיהם ועל חוסר יכולת לנמק את טענותיהם בצורה הגיונית-מי שמשתמש בשואה על מנת להבהיר את טיעוניו מבחינתי מפסיד את הויכוח, מכמה טעמים שיפורטו בהמשך. האמא עברה על החוק, נקודה. מי שעובר על החוק צריך לשלם את המחיר, ואם לא טוב לה עם המחר שהיא צריכה לשלם-אז היא בבעיה רצינית.

זה יכול להיות ישראלי שמגיע לעבוד בארה"ב בעגלות או פיליפינית שמגיעה לעבוד בישראל. אם בארה"ב שולחים ישראלים בחזרה לארץ עם חותמת שחורה בדרכון אחרי "פינוק" ונופש בבית כלא, אין שום סיבה שכאן לא יוכלו לעשות את אותו הדבר. וכן, אני בעד שכל ישראלי שעובר בארה"ב על החוק כמהגר לא חוקי ונתפס על ידי השלטונות כי הוא לא ניסה להסדיר את מעמדו (או לא הצליח)-ישלם את המחיר, כי אדם צריך לקחת אחריות על מעשיו.

אם איטליה מאיימת לפרוש מהאיחוד האירופי בגלל שאף אחד לא מוכן לעזור לה לפתור את בעיית המהגרים הלא חוקיים שמציפים אותה ומשנים לאט לאט את המאזן הדמוגרפי שם, אז ואללה-כנראה שהאיטלקים לא פחות גזענים מאיתנו ואפילו אף יותר.

אתחיל לגבי ההשוואה ההזויה של השואה שעשו חלק מהארגונים.

בניגוד לתקופת השואה, שבה ליהודים לא היתה מדינה לברוח אליה, לפיליפינית הזו ולבת שלה-יש. בניגוד לתקופת השואה, חייהם לא נמצאים שם בסכנה.

בפיליפינים אין משרפות ואין היטלר ימ"ש שעסוק בלהשמיד אותם. יש להם ב-ד-י-ו-ק את התרבות שקרובה אליהם: סבא וסבתא שמדברים את אותה השפה, אותה דת, אותו אוכל, ממש הכל. כל מה שחינכו את הילדה הזו-יש לה שם כבר. למה לדון את הילדה לחיות בתרבות שונה מזה שהוריה הגיעו ממנה? אז יופי, היא לומדת במערכת החינוך הישראלית. מה מפריע לה ללמוד במערכת החינוך אצלה בבית, בשפה שהם מדברים בה בבית? זה אבסורד להשאיר את הילדה הזו בתרבות שהיא לא שייכת לה מלכתחילה בגלל שאמא שלה החליטה לעבור על החוק כאן, בדיוק כמו שזה אבסורד שישראלי שמוגדר כמהגר לא חוקי בארה"ב שלא הסדיר את מעמדו למרות שהיה צריך יתחנן שלא יגרשו אותו ואת משפחתו.

שנית, זה מתחיל מ100 ילדים. אבל אחרי ה100 ילדים הללו יתחילו לדאוג לזכויות של ה100 הבאים. ולאחר מכן לזכויות של ה1000. זה כמו הסיפור על הילד ההולנדי שסותם חור בסכר עם האצבע ומייד נפתח עוד אחד. ומה תעשה אם חו"ח תהייה מלחמה? האם הילדים הללו (והוריהם) יתנו יד למאמץ המלחמתי בישראל ויתגייסו לצה"ל (ותראה לי הורה פיליפיני שיסכים שילדו יתגייס לצבא בידיעה שהוא יכול למות), או שהם ינצלו את אזרחותם הזרה על מנת להתחפף מפה כאשר הטיל הראשון ייפול כי פתאום המשרפות בפיליפינים יפסיקו לעבוד? :roll:

שלישית, לגבי המדיניות של העובדים הזרים. תאמינו לי שאין לי בעיה שיהיו כאן מיליון תאילנדים שיעבדו בחקלאות-אבל שיעבדו באופן חוקי. ברגע שהאשרה שלהם נגמרה והם לא האריכו אותה, כל אחד מהמיליון הזה צריך לארוז את הפקלאות, ולחזור לעבוד במקום אחר. אין שום סיבה שמהגרי עבודה (כמו הסודנים שאחוז חד ספרתי מהם פליטי חרב!) יהפכו את הרוב היהודי בישראל למיעוט במדינת כל אזרחיה (או כל מוסלמיה, מה שיגיע קודם) תוך 20-30 שנה בסיוע של ארגוני זכויות אדם (שלא רוצים שידעו שזו מטרתם).

אני רואה את המעורבות הזו של "ארגוני זכויות אדם" ו"ארגוני זכויות הפליט" כניסיון בלתי פוסק לנסות ולשנות את הדמוגרפיה בישראל-ממדינה שמכילה רוב יהודי (שרובו מצביעי ימין-מרכז) למדינת כל אזרחיה. את הניסיון הזה צריך לקטוע באיבו ע"י מדיניות הגירה קשוחה ובלתי מתפשרת, ואם לא נוח לכם עם זה-פנו לאיטליה ובקשו את עזרתה בטיפול בסוגיית המהגרים, או פנו לארה"ב-שם כל מקסיקני שמנסה לעבור את הגדר מקבל כדור בראש.

פורסם
אני רואה את זה גם מהצד השני, אני הייתי מהגר לא חוקי בארה"ב לתקופה לא קצרה, ידעתי שאם חלילה אתפס, אשלח למעצר ואז אגורש, הפגנות, מחאות, ברצינות?

הקטע הוא שבתור מהגר לא חוקי אין בעיות של ממש אם אתה שומר חוק, היו לי התקלויות עם המשטרה והן הסתיימו ב"סע לשלום".

לא מחפשים פה בציציות (למעט באריזונה, ששם הולכים ישר למאסר וממנו למטוס).

הרי יש היגיון בהגירה, פה בקליפורניה יש המון מקסיקנים והם הפועלים השחורים של הכלכלה האמריקאית, בלעדיהם הכלכלה תתרסק, כי ככה זה, כל בורג במערכת הוא בעל משמעות.

רק לידעתך, שוטר מקומי הוא לא שוטר הגירה. למרבה האירוניה היו מקרים ששוהים לא חוקיים עברו עברה שבגינה שוטר עצר אותם אבל לא דיווח ל INS כי זאת לא מקושרת למערכת המשטרה.

כנ"ל שוטר בישראל. הוא לא שוטר הגירה לכן יש את פקחי עוז.

בגירה, אם אתה בא לבית של גנב ורואה את האופנוע שלך מפורק (אני משתמש באופנוע כי זה יותר קל) גם אם תישבע לשופט שזהו האופנוע שלך, כל עוד אין הוכחה שמקשרת אותך לאופנוע כלומר מספר שילדה או מספר מנוע השופט לא יעשה לבן הבליעל כלום. היה לי כזה מקרה, דיברתי עם מפקד הבולשת והוא הסביר לי את המצב העגום הזה בדיוק. רק במידה ואתה מביא הוכחה בצורת סימן כל שהוא שהיה יחודי רק לך ותביא עדים רק אז אולי יהיה לך קייס, אחרת אתה יכול לדבר ללמפה. תתפלא אבל בן הבליעל שדפק לי את האופנוע ממשיך בעיסוקו עד עצם היום הזה באין מפריע. למה? הוא יודע את הזכויות שלו והוא מכיר את המערכת בדיוק. כך שהוא יודע בדיוק איך לתחמן אותה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אני חוזר שוב, אין לך מושג קלוש על מה אתה מדבר!

אני לא מנסה חו"ח לפגוע בך או להעליב אותך, ממש לא אבל שים לב למה שאתה כותב.

גם אם תישבע לשופט שזהו האופנוע שלך,

איך הגעת לשופט, צריך קודם לשכנע את המשטרה שיש עבירה ורק אם החקירה הובילה לעבירה פלילית והוגש כתב אישום, רק אז, אתה בכלל רואה שופט.

היה לי כזה מקרה, דיברתי עם מפקד הבולשת

מפקד הבולשת? איזה בולשת, הפדרלית?

והוא הסביר לי את המצב העגום הזה בדיוק

איזה מצב עגום? שאתה לא יכול להרשיע אדם בעבירה ללא הוכחות?

זה מצב עגום???:shock: :shock: :shock:

רק במידה ואתה מביא הוכחה בצורת סימן כל שהוא שהיה יחודי רק לך ותביא עדים רק אז אולי יהיה לך קייס, אחרת אתה יכול לדבר ללמפה

כאילו דא, אתה מדבר על אבני היסוד של משפט בכל מדינה דמוקרטית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כנראה שלא הבנת אותי או שלחילופין לא הסברתי את עצמי בצורה טובה (קורה). מפקדת הבולשת הכוונה לבן אדם שאחראי על מחלקת הבילוש במשטרה בעיר שלי. ברגע שבאתי להתלונן על גניבה שאלו אותי אם אני חושד במישהו. כאשר אמרתי את השם כבר ידעו במי מדובר. חלאת אדם שכבר שנים גונב אופנועים. הוא זורק את השילדה לברזל ומתפטר מחלק של הבלוק עם המספר. מה שיש לך עכשיו זה אופנוע מפורק לחלקים ובלי שילדה. גם אם אתה תהיה מוכן להישבע שזה הפירניג של האופנוע שלך כי יש לו שריטה שנגרמה מנעל שלך או לא יודע מה זה לא יעזור. אי אפשר להאשים אותו בגניבה. החלאה נלקח מספר פעמים לפני שופט וזה שיחרר אותו. זה כל הסיפור. מתוקף היותו עבריין שמודע לחוקים ולזכויות שלו אי אפשר להכניס אותו לבית סוהר מעבר למה שהחוק מרשה להחזיק אדם במעצר ללא כתב אישום או מה שלא יהיה. אפשר כמובן לשים עליו מעקב ולתפוס אותו בשעת פעולה אבל עם כל הכבוד, גניבת אופנועים היא לא מראש מעינותייה של מחלקת הבילוש.

מה הנקודה שלי? מירמור על כך שישנם חלאות שיודעות לתמרן את מערכת החוק והמשפט.

זה הסיפור, אם יש לך שאלות אשמח לענות.

רק בריאות.

פורסם

השיטות בהן משתמשים "ראשי המחאה" שהם פעילי שמאל קיצוני הממומנים ע"י מדינות שונאות ישראל ומטרתם הפרה של המאזן הדמוגרפי של מדינת ישראל וחיסולה כמדינה יהודית, הן אותן שיטות בדיוק בהן משתמשים להפצת השקרים על הפלסתינים (אין עם כזה ולא היה ) .

אנשים תמימים וזכים כמו רוני בולעים בשקיקה את הדיסאינפורמציה ומפיצים אותה הלאה לאחר שקיבלו אותה לעוסה ומוכנה.

למה כתוב ילדה בת 6 נעצרה? האם אנו בטוחים שהיא נעצרה? מדוע לא כתוב שזוג עבריינים שויזתם פגה לפני 7 שנים בורחים מהחוק ומשתמשים בילדה כמגן אנושי ?

בנוגע לכל מיני תמונות "כליאה" נוספות של כל מיני סודאנים, אריתראים ושאר עבריינים , שימו לב לטכניקה הידועה מהפרופוגנדה השקרית בכל מה שקשור לעזה:

בשורה התחתונה, סדר הפעולות הנדרש לכל הזרים הלא חוקיים למיניהם:

1. CUT

2. PASTE במדינת המקור.

ושהם ישלמו על הכרטיס טיסה, לא בא לי שזה ייצא מהכיס שלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...