Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא ממש הבנתי אותך, אם הצליחו להוכיח ששיקרת כשחתמת על משהו, אז מה משנה בכלל החתימה ? העונש הוא על השקר או על התוכן של השקר ?

אתה נענש פעמיים, גם על העבירה וגם על השקר.

לגבי הפיליפינים, ענף הייצוא מספר אחת שלהם הוא עובדים. כמדומני מדובר במשהו כמו 10% מהאוכלוסייה או התל״ג. פיליפינים נוסעים לעבוד בהרבה מדינות, ולא מקבלים תושבות. בהנחה שהם יודעים כשהם מגיעים שמדובר במסלול עבודה ולא בהגירה, אין להם על מה להתלונן. היחס אליהם אכן בזוי, אבל שלא יתלוננו למה לא נותנים להם אזרחות. לא זכורות לי הפגנות של המשרתות הפיליפיניות בהונג קונג וסינגפור על כך שהן לא מקבלות אשרת תושב קבע.

עריכה: הפגנות לא, אבל מסתבר שבימים אלו ממש נידון בבית המשפט העליון של הונג קונג תיק של משרתת פיליפינית שדורשת תושבות קבע. הצורה בה הויזות בהונג קונג עובדות היא שיש ויזות למומחים/אנשי עסקים זרים, אשר הופכים כמעט אוטומטית לתושבי קבע אחרי שבע שנים, וויזות למשרתות שאוכלות קדחת. ההגיון הוא שהתרומה של המומחים ואנשי העסקים לכלכלה ולחברה גדולה יותר, אבל הטענה בערעור הוא שזו מדיניות גזענית. נראה איך זה יגמר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מי שחוצפן פה זה אתה. אפילו לשנייה אחת קטנה אתה לא מסתכל על הצד השני כעל בני אדם. אתה עושה את זה עם הערבים ואתה עושה את זה עכשיו עם ילדה בת 6 שלא עשתה דבר.

יחידת עוז עצרה ילדה בת 6 ושמה אותה מאחורי הסורגים. זו פעם ראשונה שעוצרים ילדה שנולדה בארץ ומתחנכת בישראל רק בגלל שההורים שלה מהגרים. יותר מזה - לא נתנו לה לאכול כלום מהבוקר ועד ששחררו אותה בערב בצו בית משפט (ובערבות...)

מדובר באנשים שגרים בארץ מזה שנים, שהגיעו לכאן באופן חוקי ובעידוד הממשלה ושר הפנים, כמו רבים אחרים, ואחרי שנעשה בהם שימוש במשך כמה שנים, מגרשים אותם ומביאים אחרים במקומם (מה נראה לך, ששר הפנים מנסה שלא יהיו כאן עובדים זרים? הצחקת אותו. אלי ישי הביא לארץ יותר עובדים זרים מכל שר פנים אחר).

כמו בהרבה מקרים אחרים, המדינה שלנו "שוכחת" בנוחות שמדובר בבני אדם. לא מפתיע שגם אתה כזה.

רוני

אני מניח שאתה מתכוון אליי? הטענה שלך היא כל כך פאקינג מגוחכת שאני לא מתכוון אפילו להתייחס אלייה מעבר למה שרשמתי כאן.

הפורום מלא בכמוהו, אני רק מאחל להם להיות כלואים במתקנים של יחידת עוז לכמה ימים.

בית סוהר זה בהחלט לא מקום נחמד,אולי תקרא לי פחדן אבל בחיי לא ישבתי אפילו דקה מאחורי סורג ובריח. אני אזרח שומר חוק, משלם מיסים וכיוצא בזה. אין שום סיבה שבעולם שאשב בבית סוהר. אם כן אז כנראה שהיה מגיע לי ואם לא היה מגיע לי אז תודה להרצל וחבריו אנחנו חיים במדינת חוק. זה שיש פאשלות זה נכון אבל עדיין לא כולאים אנשים במדינה הזאת סתם.

ובוא ואומר לך עוד משהו, גנבו לי אופנוע בעבר, אני יודע במיליון אחוז מי הגנב ועדיין אי אפשר להושיב אותו בבית סוהר. יודע למה? כי אצלנו כולם חפים מפשע עד שהוכחה אשמתם. זה למה.

עזוב להיות כלואים. מספיק שיגיעו אליהם שמונה פקחים באמצע הלילה ויעצרו אותם באלימות כאילו היו מחבלים מתאבדים או ראשי ארגון פשע. מדהים איך לשר הפנים אין בושה לשקר לציבור בפנים על "בעיית העובדים הזרים" כשהוא אחראי להענקת כל כך הרבה אשרות עבודה בשבילם.

הנה מילים שנכתבו ע"י מובילת המחאה למען ילדי העובדים הזרים:

חבר, מדינת ישראל יודעת שיש מחסור חמור באנשים שירצו לעבוד בתחום הסיעוד באותה מידה שאמריקה יודעת שיש מחסור חמור באמריקאים שיקטפו תותים או חסה בקליפורניה. לכן, מדינת ישראל כמו ארה"ב מוציעה וויזות זמניות לפועלים הללו בכדי שיבואו חוקית ויוכלו לעבוד בעבודות הללו. אתה אולי תחשוב שזה ניצול אבל זה לא. לוקחים אנשים ומציעים להם לעבוד בעבודות ולקבל סכומים שבארץ מולדתם הם היו יכולים רק לחלום עליהם. כאשר הוויזה נגמרת אז זהו זה. או שמחדשים או שעוזבים. עצם העובדה שמישהו שהה כאן בצורה בלתי חוקית לא מקנה לו אזרחות כלל וכלל. ושוב פעם, אם אתה חושב שמנצלים את התאילנדים בכך שמביאים אותם לכאן לעבוד בסיעוד ואחר כך שולחים אותם בחזרה אז תחשוב לרגע שבתיאלנד בחורות מוכנות לשכב עם גברים בעבור כמה דולרים. אז תחשוב לעצמך מה זה לשלוח הביתה מעל ל 1000 דולרים כל חודש רק בגלל שהם עובדים בישראל.

ואחרון חביב, אני מאוד לא בטוח כבר שבמידה וילד שנולד בארה"ב למהגרים לא חוקיים מקבל אזרחות. אובמה רוצה לעשות "מבצע" לרגל הבחירות בכך שהוא יעניק לכל ההיספניים בני ה18 ומטה אזרחות כל עוד הם לא היו מעורבים בפלילים ונולדו בארה"ב. אז כנראה שכבר לא מעניקים אזרחות אוטומטית למי שנולד שם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

האזרחות מוענקת אם ההורים שלך שוהים בארה"ב באופן חוקי בעת הולדתך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יודע למה? כי אצלנו כולם חפים מפשע עד שהוכחה אשמתם. זה למה..

אני מבין שזה מצב שאתה מקונן עליו. :loco::screwy::bad-word:

השטויות שאתה כותב, זה פרץ בילתי רצוני של הקשות על המקלדת או שאתה אשכרה מתכוון למה שאתה כותב? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מישהו פה עצבני וצריך לשחרר. :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
הפורום מלא בכמוהו, אני רק מאחל להם להיות כלואים במתקנים של יחידת עוז לכמה ימים.

והם מאחלים לך להיפגש עם חבורה של 10 סודנים שיכורים וחרמנים באמצע הלילה :roll:

אני מבין שזה מצב שאתה מקונן עליו. :loco::screwy::bad-word:

השטויות שאתה כותב, זה פרץ בילתי רצוני של הקשות על המקלדת או שאתה אשכרה מתכוון למה שאתה כותב? :shock:

לא שטויות. הוא מסביר שאם מישהו נכנס לכלא/מעצר אז זה כי יש סיבה לכך, ולא כי סתם כולאים כאן אנשים על ימין ועל שמאל.

פורסם

לא עצבני, רק בא בן אדם שככל הנראה אין לו שמץ מושג על מה הוא מדבר, לוקח את תפארת הדמוקרטיה וחושב שזאת החולה הרעה של המדינה.

פסגת שאיפותיו היא משטר של צאוצסקו או אולי סוריה, שם מטפלים ביד ברזל בגנבי אופנועים (ובכל אחד אחר שלא בא בטוב בעין של החייל/שוטר/פקח/דוור או כל בעל תפקיד זוטר).

זה כבר לא הזוי, זה בגדר ביזאר.

GADIK6,

מה אתה מבין פה?

ובוא ואומר לך עוד משהו, גנבו לי אופנוע בעבר, אני יודע במיליון אחוז מי הגנב ועדיין אי אפשר להושיב אותו בבית סוהר. יודע למה? כי אצלנו כולם חפים מפשע עד שהוכחה אשמתם. זה למה.

פורסם

"הם בני אדם".

בגלל שהם בני אדם ויש להם (או אמור להיות להם) שכל הם היו צריכים לעוף מפה ברגע שנגמרה להם האשרה.

במקום זה הם החליטו להשאר בניגוד לחוק ולעשות ילד כביטוח לכך שיחליטו להעיף אותם.

מבחינתי שישימו את כולם במעצר עד שיוחזרו למולדתם, אולי ככה הבאים אחריהם יחשבו קצת יותר.

פורסם
עזוב להיות כלואים. מספיק שיגיעו אליהם שמונה פקחים באמצע הלילה ויעצרו אותם באלימות כאילו היו מחבלים מתאבדים או ראשי ארגון פשע. מדהים איך לשר הפנים אין בושה לשקר לציבור בפנים על "בעיית העובדים הזרים" כשהוא אחראי להענקת כל כך הרבה אשרות עבודה בשבילם.

הנה מילים שנכתבו ע"י מובילת המחאה למען ילדי העובדים הזרים:

הבעיה הגדולה בטיעון שלך נמצאת הרמת המאקרו ולא ברמת המיקרו.

ברמת המיקרו, מציגים לנו טרגדיות אנושיות וילדים שנכלאים ושואלים למה אי אפשר לוותר רק להם, זו אכן אכן שאלה ראויה.

ברמת המאקרו יש לנו בעיה כיוון שזה מידרון חלקלק, אם מוותרים למשפחה עם ילד, אז למה לא למשפחה עם נער ומה אשם המסכן שרק שלשום מלאו לו 18 ולכן מגרשים אותו?

כשמתחילים ל"עגל" את החוק אין לדבר סוף, בשיטת הסלמי עוד ועוד אוכלוסיות יזכה להנות מההטבות ואכן - למה לא? כאן אלה עובדים זרים שנכנסו למדינה כחוק, אבל בניגוד לחוק מסרבים לצאת.

שם אלה מסתננים שנמלטים ממלחמה או מאימת הגיוס לצבא של המדינה שלהם, נכנסים אלינו שלא כחוק ומסרבים להתפנות.

אני מניח שגם אזרחי מדינות עוינות ימצאו כאן בית חם ואוהב, כי היהודים רחמנים הם.

הכל לגיטימי ובלבד שנסיונות ההשתלבות בחברה הישראלית לא יהיו מלווים בעבירה על החוק, החל מאותו הרגע מסתיימת הלגיטימיות והעבריין צריך להיות במקום שמיועד לעבריינים - בית הכלא.

עוד הערה אחת קטנה, מרוב דאגה לזכויות אדם נשכחה העובדה שגם לישראלים יש זכות על פיסת הארץ הזו - שגודלה כבול דואר - ושאם נמשיך כך אז נאבד את המדינה.

פורסם

ברמת המאקרו אנחנו מדברים על כ-100 ילדים.

זה גודל המאקרו כאן.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ברמת המאקרו אנחנו מדברים על כ-100 ילדים.

זה גודל המאקרו כאן.

אם הייתי יודע שהעניין יסתכם במאה ילדים או אפילו אלף, אין לי עם זה שום בעיה.

שנינו יודעים שהמאה האלה הם רק המנה הראשונה, שלאחריה יגיעו מנות עיקריות - והרבה.

פורסם

לא שטויות. הוא מסביר שאם מישהו נכנס לכלא/מעצר אז זה כי יש סיבה לכך, ולא כי סתם כולאים כאן אנשים על ימין ועל שמאל.

כן, וההסבר הזה באמת עומד במבחן המציאות כשמכניסים ילדה בת 6 למעצר.

הבעיה הגדולה בטיעון שלך נמצאת הרמת המאקרו ולא ברמת המיקרו.

ברמת המיקרו, מציגים לנו טרגדיות אנושיות וילדים שנכלאים ושואלים למה אי אפשר לוותר רק להם, זו אכן אכן שאלה ראויה.

ברמת המאקרו יש לנו בעיה כיוון שזה מידרון חלקלק, אם מוותרים למשפחה עם ילד, אז למה לא למשפחה עם נער ומה אשם המסכן שרק שלשום מלאו לו 18 ולכן מגרשים אותו?

הקטע הוא שזה הפוך. זה לא ש"מוותרים", זה שנוצר פה תקדים מסוכן של הכנסת ילדה קטנה למעצר, דבר שלא נעשה עד כה. אני לא מתווכח לגבי האם צריך להשאיר אותה או את משפחתה בארץ או לא כי אני לא מכיר עדיין את כל העובדות, אבל אם מכניסים עכשיו ילדה של עובדים זרים שנולדה בארץ למעצר, בעוד כמה שנים יכניסו את הילדה שלך...

חוצמזה שלפי מה שאני מבין מהארגונים שמנסים לעזור לאנשים האלה, מדובר ב-400 ילדים בסה"כ. שר הפנים מנסה להכניס למשוואה הזאת עוד אלפי סודנים ואריתראים (שלא קשורים לזה בכלל) ובעצם את כל העובדים הזרים (שהוא אחראי עיקרי להבאתם ב-6 השנים האחרונות). אתה משווה בין כמה מאות משפחות לבין כמה מאות אלפי עובדים זרים שנמצאים בארץ? רוצה לטפל בבעיה? טפל במאות האלפים, לא במאות הבודדות.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
"הם בני אדם".

בגלל שהם בני אדם ויש להם (או אמור להיות להם) שכל הם היו צריכים לעוף מפה ברגע שנגמרה להם האשרה.

במקום זה הם החליטו להשאר בניגוד לחוק ולעשות ילד כביטוח לכך שיחליטו להעיף אותם.

מבחינתי שישימו את כולם במעצר עד שיוחזרו למולדתם, אולי ככה הבאים אחריהם יחשבו קצת יותר.

אני אשאל שוב (בשרשור אחר), אתה בעד מעצר באישון לילה והכנסה למעצר של כל הישראלים השוהים בארה"ב ללא אשרה כולל ילדים ונשים עד שיחזרו למולדתם?

או שזאת גישתך רק לכושונים?:x

פורסם

מעבר לזה שאלי ישי הכניס כל כך הרבה עובדים זרים לארץ, עד שכיום יש עשרות רבות של אלפים ששוהים כאן בצורה לא חוקית. בהצלחה בלהכניס את כולם למעצר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...