Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל אצל אייל הכל שחור ולבן. ראשי המחאה הם תמיד פעילי "שמאל קיצוני" (יש עדיין דבר כזה "שמאל מתון"? או שכולם קיצוניים? :-P ) והם תמיד משתמשים בתחום הפעילות שלהם כהסתרה לאג'נדה פוליטית שקשורה לערבים. ברור. גם אלו שטוענים שהם רק רוצים לעזור לילדים של העובדים הזרים. הם בטח מחבקים תינוקות של מחבלים בלילות. נכון?

וכמובן - כולם ממומנים ע"י מדינות שונאות ישראל. ברור. אין מה שמדינה שונאת ישראל רוצה לעשות יותר מהכל חוץ מלהגן על ילדים פיליפינים קטנים.

אתה אשכרה חושב שאם תפמפם בלי הפסקה את המילים "שמאל קיצוני", "ממומנים ע"י מדינות שונאות ישראל", "חיסול מדינת ישראל כמדינה יהודית" וכן הלאה, אנשים נורמליים יתחילו להאמין לך.

אני לא תמים ובטח לא זך, אבל בניגוד אליך אני לא מבטל אוטומטית כל דבר שלא עומד בהשקפת העולם שלי. כתוב ילדה בת 6 נעצרה כי זה מה שקרה. כן, אנחנו בטוחים שהיא נעצרה. ולמרות מה שאלי ישי מנסה לפמפם לך, אין לה שום קשר לסודנים, אריתראים או "עבריינים" נוספים (שוב ההכללות המגעילות האלה).

ממש לא ואני אודה לך (לא בציניות) אם תסביר לי למה אתה טוען כך, להבנתי האם עברה על חוקי המדינה ונעצרה. הסידור הטוב ביותר לילד היה עם האמא - לדעתי ממש אין הבדל.

אני טוען כך כי כשמשאירים את התינוקות עם האסירות שיולדות בכלא, עושים זאת למען טובת התינוק. הוא צריך קשר לאמא שלו, שעתידה להשתחרר בשלב מסוים ולטפל בו. התינוקות הללו לא נשארים בכלא עד גיל 6 (למעט במקרים סופר נדירים) וברוב המדינות בעולם הם "משתחררים" לאחר סוף תקופת ההנקה (או עד גיל 3 בממוצע). יותר מזה ועשוי להיגרם להם נזק.

במקרה הנ"ל מדובר על ילדה בת 6 שחיה כל חייה מחוץ לסורג ובריח, ילדה שהלכה לגנים ישראלים ואמורה לעלות לכיתה א' בשנה הבאה. אתה באמת חושב שכשמכניסים אותה למעצר ביחד עם אמא שלה אז עושים את זה לטובתה? אתה באמת חושב שאי אפשר לדאוג שאבא שלה יטפל בה? שחברים של המשפחה? הגננת שלה? כל דבר אחר שלא יגרום לה לטראומה? החארות האלה אפילו לא נתנו לה אוכל במשך יותר מ-12 שעות!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השיטות בהן משתמשים "ראשי המחאה" שהם פעילי שמאל קיצוני הממומנים ע"י מדינות שונאות ישראל ומטרתם הפרה של המאזן הדמוגרפי של מדינת ישראל וחיסולה כמדינה יהודית, הן אותן שיטות בדיוק בהן משתמשים להפצת השקרים על הפלסתינים (אין עם כזה ולא היה ) .

אנשים תמימים וזכים כמו רוני בולעים בשקיקה את הדיסאינפורמציה ומפיצים אותה הלאה לאחר שקיבלו אותה לעוסה ומוכנה.

למה כתוב ילדה בת 6 נעצרה? האם אנו בטוחים שהיא נעצרה? מדוע לא כתוב שזוג עבריינים שויזתם פגה לפני 7 שנים בורחים מהחוק ומשתמשים בילדה כמגן אנושי ?

בנוגע לכל מיני תמונות "כליאה" נוספות של כל מיני סודאנים, אריתראים ושאר עבריינים , שימו לב לטכניקה הידועה מהפרופוגנדה השקרית בכל מה שקשור לעזה:

בשורה התחתונה, סדר הפעולות הנדרש לכל הזרים הלא חוקיים למיניהם:

1. CUT

2. PASTE במדינת המקור.

ושהם ישלמו על הכרטיס טיסה, לא בא לי שזה ייצא מהכיס שלי.

וכשסבתא שלי היתה זקוקה למטפלת סיעודית מי טיפל בה ?

עובדי הסיעוד הפיליפינים הם לא מהגרי עבודה אלא הגיעו לכאן ברישיון על מנת לעבוד בסיעוד.

ולא יעזרו כל הסיפורים וכל התמריצים, אין להם תחליף, נקודה.

מה שנכון הוא ששהייתם בארץ קצובה בזמן.

ברגע שהמטופל הולך לעולמו הם חוזרים למשרד שמעסיק אותם שמחפש להם מטופל אחר, ואם לא הם חוזרים לארץ מוצאם.

חלק מהן "משתחררות" מהמשרד ובכך הופכות לשוהות בלתי חוקיות, ואז ברגע שהן נתפסות הן מגורשות מהארץ.

אין כאן שום קשר למחאה, שכידוע אני אוהב אותה בערך כמוך.

ילד בשום מקרה אינו אמור לשמש כמגן אנושי, ואם הוריו שוהים בלתי חוקיים, דהיינו תוקף הויזה שלהם כעובדי סיעוד פג, דינם לשוב לארץ מוצאם.

ואיך כל זה קשור להאם יש או אין עם פלסטיני ?

גם בחוגי הימין היותר רדיקאליים השלימו עם העובדה שיש עם פלסטיני, בין אם נאהב ובין אם לאו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מי אלה העם הפלסטיני?

http://www.youtube.com/watch?v=qp1OS-20Bzc

qp1OS-20Bzc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

האמת שבדיון הזה אין קשר של שמאל או ימין, אני מגדיר את עצמי כימני,

אך עדיין חושב שלכלוא ילדה בת 6 זהו דבר שלא צריך להיות,

אבל ההורים שלה צריכים להיכלא מכיוון שבכל זאת הם הרי עברו על החוק!

הקשר בינהם לסודנים הוא שונה מכיוון שאלה קיבלו ויזות זמניות, בניגוד לסודנים,

לפי דעתי גם את הפיליפינים וכל אלה צריך להוציא מהמדינה, הם שוהים פה בצורה לא חוקית נקודה!

או שצריך להאריך להם את אשרות העבודה מכיוון שבאמת אף ישראלי לא יעבוד כאיש סיעודי.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אתה מבין את הבעיה במה שאתה אומר?

מצד אחד הם לא חוקיים כאן כי הויזה שלהם פגה ולכן צריך להעיף אותם, מצד שני בלעדיהם אנחנו בבעיה אז צריך להאריך להם את הויזות. מוסר כפול, מישהו?

אה, רגע, מאוד קל למצוא הצדקה לשיטת העבודה שלנו. כל מה שצריך לעשות זה לא להתייחס אליהם בתור בני אדם אלא בתור רובוטים. נכניס אותם לארץ לתקופת זמן מוקצבת, נניח 5 שנים, ואז נזרוק אותם בחזרה למדינה שלהם ונקח אחרים במקום. שחס וחלילה לא יתרגלו לגור כאן, היצורים האלה. ומה בנוגע לחוצפנים שמעיזים לעשות ילדים בזמן שהם עובדים כאן? פףף, החארות עשו את זה רק כי הם חשבו שזה יציל אותם מגירוש. טמבלים, כאילו שזה יעזור להם. נזרוק אותם לכלא ביחד עם הילדים שלהם. נראה להם מה זה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אתה רק שוכח שהשכר שהם מרוויחים כאן הוא בערך פי 5 ממשכורתו של פיליפיני ממוצע, ואין להם כמעט הוצאות מיחייה כאן.

רוב שכרם מועבר למשפחות שלהם בפיליפינים (או בהודו או בנפאל) והם יודעים מצויין שלא באו להשתקע כאן אלא למצוא עבודה זמנית ומכניסה מאד עבורם.

זה לא שונה מעובד היי טק שמועסק כמה שנים בארה"ב, נניח.

גם הוא בא לפרק זמן קצוב ואחריו הוא שב לארץ.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא שוכח, ואני מסכים במאה אחוז שאם תוקף האשרה שלהם פג אז הם צריכים לעזוב. התלונה שלי היא בנוגע לאיך שזה מבוצע כיום. אני בסה"כ מנסה לגרום לכמה אנשים כאן להסתכל על דברים מנקודת מבט מעט שונה ולהפסיק לראות דברים בשחור ולבן.

אני חושב שקצת אמפטיה כלפי מי שהוא לא אתה ושכמותך היא תכונה מאוד חשובה. הנה הרצאה מעניינת שמסבירה את זה יותר טוב ממני.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני טוען כך כי כשמשאירים את התינוקות עם האסירות שיולדות בכלא, עושים זאת למען טובת התינוק. הוא צריך קשר לאמא שלו, שעתידה להשתחרר בשלב מסוים ולטפל בו. התינוקות הללו לא נשארים בכלא עד גיל 6 (למעט במקרים סופר נדירים) וברוב המדינות בעולם הם "משתחררים" לאחר סוף תקופת ההנקה (או עד גיל 3 בממוצע). יותר מזה ועשוי להיגרם להם נזק.

במקרה הנ"ל מדובר על ילדה בת 6 שחיה כל חייה מחוץ לסורג ובריח, ילדה שהלכה לגנים ישראלים ואמורה לעלות לכיתה א' בשנה הבאה. אתה באמת חושב שכשמכניסים אותה למעצר ביחד עם אמא שלה אז עושים את זה לטובתה? אתה באמת חושב שאי אפשר לדאוג שאבא שלה יטפל בה? שחברים של המשפחה? הגננת שלה? כל דבר אחר שלא יגרום לה לטראומה? החארות האלה אפילו לא נתנו לה אוכל במשך יותר מ-12 שעות!

לא השתכנעתי.

אם היו עוצרים רק את האמא בעוון שהייה בלתי חוקית, הייתה קמה זעקה איך זה שמנתקים ילדה מהאמא ושמעצר האם אל מול עיני הילדה מהווה נזק נפשי בלתי הפיך לילדה.

רוני בחייאת, בוא ונסכים על הבסיס - מדינת ישראל שייכת לאזרחיה החוקיים ולהם בלבד, מי שרוצה להתאזרח כאן - שיעשה את זה בדרכים המקובלות.

אם הסכמנו על המשפט הקודם, אתה מוכן להסביר לי איך אתה - אם היו ממנים אותך לאחראי על הטיפול בבעייה מטעם המדינה - מתכוון להתמודד ולהוציא מכאן את הלא חוקיים (ללא הבדל צבע)?

פורסם

בוא נסתכל על החלופות. נניח שהאמא נעצרת בעוון שהייה בלתי חוקית. אז:

1. אפשר להשאיר את הילדה בטיפול אצל קרובי משפחה/חברים/שכנים/אנשים טובים או... הממ... האבא?!?!?!? (בהנחה ולא עצרו גם אותו).

2. לחילופין, אפשר להכניס את הילדה בת ה-6 לתוך תא מעצר מסריח ומגעיל למשך שעות על גבי שעות בלי אוכל (ואולי אפילו למשך ימים, אם לא היו מוציאים אותה משם בערבות), בטענה ש"לא יפה לנתק את הילדה מהאמא".

מה נראה לך יותר הגיוני?

יותר מזה, אתה באמת טוען שמעצר האם מול עיני הילדה הוא נזק יותר בלתי הפיך מאשר לזרוק את הילדה לתא המעצר ביחד עם האם? אתה רציני?

בעצם אתה צודק, אני יכול להבין איך חמישה פקחים מפחידים של יחידת עוז שפורצים לבית בצעקות ומשתמשים בכוח שלא לצורך הם מפחידים יותר מכמה ג'וקים בתא המעצר :-P

אה, שכחתי, עובדים זרים הם לא בני אדם. הם מקקים בעצמם. אפשר פשוט לזרוק את כולם לים ביחד עם הערבים מעזה. אבל רק אחרי שנסיים להשתמש בהם. הרי מישהו צריך לטפל במשק הבית של שרה נתניהו...

אני מסכים שהמדינה שייכת לתושביה החוקיים בלבד (לא תמיד הם חייבים להיות אזרחים), אבל אני לא מתיימר להיות מסוגל לפתור בעצמי את הבעיה. הדבר היחיד שאני יכול לעשות הוא להזדעק כשזה נעשה בדרכים לא מוסריות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, אני לא טוען לשום דבר אלא רק מכיר את סגנון העבודה של התקשורת במדינה.

הם יציגו כל נושא בדרך שתשרת את האג'נדה שלהם ולעזאזל הכל (לכך כיוונתי בתגובה הקודמת שלי).

אתה מתחמק משאלה ישירה והוגנת, אילו אתה ממונה על התחום מטעם המדינה - מה אתה הייתה עושה כדי להוציא מכאן שוהים בלתי חוקיים, שנאחזים במקום בציפורניים?

פורסם

אני ממש לא מתחמק. אני פשוט לא מתיימר להבין את הדינמיקה ואפילו לא את החוק לפרטי פרטיו. איך אתה מצפה שאשפוט? כל מה שאני יודע לעשות זה לשפוט מקרה ספציפי לפי אמות המוסר שלי.

שים לב שלא דיברתי כאן על עצם הסילוק של השב"חים, רק התלוננתי על הדרך שבה התנהלו הרשויות במקרה הזה. אני חושב שזה יהיה יומרני לתת הצעה אחרת מבלי להתעמק יותר בנושא. זו אחת הסיבות (מעבר לחוסר המוחלט של המוסר) שאני כל-כך מתנגד לדברים כמו אלו של אייל, שמבחינתו כל דבר הוא מאבק בין ימין מול שמאל קיצוני, וממילא את כולם אפשר לזרוק לים. אתה מצפה ממני לתת הצעת קונטרה במטרה לסתור אותי אח"כ על הפרטים הקטנים, שבהם אני לא בקיא. זה לא חוכמה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
החארות האלה אפילו לא נתנו לה אוכל במשך יותר מ-12 שעות!

לא הגיוני בעליל, אני מאוד מצטער אבל יש במתקן הנ"ל 3 ארוחות מסודרות ביום, איך לעזאזל היא לא אכלה 12 שעות?

גם במתקנים המחמירים ביותר (אולי פרט למרתפי אתם יודעים איפה) מתיחסים לאוכל כאמצעי קיום מקודש ולא ענישה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אתה מבין את הבעיה במה שאתה אומר?

מצד אחד הם לא חוקיים כאן כי הויזה שלהם פגה ולכן צריך להעיף אותם, מצד שני בלעדיהם אנחנו בבעיה אז צריך להאריך להם את הויזות. מוסר כפול, מישהו?

אה, רגע, מאוד קל למצוא הצדקה לשיטת העבודה שלנו. כל מה שצריך לעשות זה לא להתייחס אליהם בתור בני אדם אלא בתור רובוטים. נכניס אותם לארץ לתקופת זמן מוקצבת, נניח 5 שנים, ואז נזרוק אותם בחזרה למדינה שלהם ונקח אחרים במקום. שחס וחלילה לא יתרגלו לגור כאן, היצורים האלה. ומה בנוגע לחוצפנים שמעיזים לעשות ילדים בזמן שהם עובדים כאן? פףף, החארות עשו את זה רק כי הם חשבו שזה יציל אותם מגירוש. טמבלים, כאילו שזה יעזור להם. נזרוק אותם לכלא ביחד עם הילדים שלהם. נראה להם מה זה.

אני לא מבין מה מפריע לך בלתת לבן אדם ויזה לשנתיים, שלוש, חמש שנים ואחר כך לבקש ממנו לעזוב? מה לא בסדר ומה לא מוסרי כאן בדיוק? זה לא שמביאים עוזר סיעודי לעבוד בפרוטות. היום העלות להעסקת עובד סיעודי היא 8 אלף שח אם לא יותר. חלק מזה הסוכנות שלו מקבל והיתרה הולכת אליו. זה לא שהוא מקבל משכורת רעב או מנצלים אותו בצורה כל שהיא. הוא בא לעשות עבודה, מקבל תשלום נאה, הוצאות מחייה ואפילו יום, יומיים חופש וכיוצא בזה תלוי בהסכם עבודתו. ואתה יודע משהו, הם לא כל כך מסכנים, הם יודעים טוב טוב להציב תנאים. אז אנא ממך, מסכנים הם לא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

שים לב שלא דיברתי כאן על עצם הסילוק של השב"חים, רק התלוננתי על הדרך שבה התנהלו הרשויות במקרה הזה. אני חושב שזה יהיה יומרני לתת הצעה אחרת מבלי להתעמק יותר בנושא.[/quote]

הזכות לשלול דרך כלשהי באה רק באם אפשר להציע הצעה אלטרנטיבית, אי אפשר להגיד "זה לא" ולא להציע דרך אחרת שהיא "כן".

כמו כן אי אפשר לבקר את דרך הפעולה של הרשויות מבלי לדעת את כל הפרטים לאשורם. כך למשל (אני לא טוען שזו עובדה אלא רק אפשרות) יתכן שלפיליפינית נושא השרשור ניתנו כבר מספר התראות כדי שתעזוב את המדינה בטוב - והיא מתחמקת ונעלמת לרשויות כדי להישאר כאן. כשנלכדה בפעם המי יודע כמה כבר הושמה במעצר.

שוב - לא טוען שזה כך, אבל כשלא יודעים את כל הפרטים אז גם פרשנות הפוכה ולכיוון המחמיר היא לגיטימית.

תראה - בנימה כללית ורצינית יותר, אם אנחנו נחושים להשאיר את הארץ לתושביה החוקיים ולהוציא מכאן את הלא חוקיים - אז אין דרך נעימה לעשות זאת, אם תתעמק ותנסה לגבש תוכנית עבודה עצמאית משלך תגלה שהיא קרובה מאוד למה שנעשה היום בשטח.

אל תיפול בפח של כתבי ההיסטריה, הם מריצים אג'נדה וכל התזמורת מתופפת ביחד באותו הקצב, לא חשוב מה יעשה - כשהמהלך מנוגד לאג'נדה תמיד הוא יוצג כשחור משחור ולא משנה הדרך.

נ.ב. - בחודשים האחרונים הפסקתי לצפות בחדשות, גיליתי חיים נפלאים כשלא נפגשים מידי לילה עם דמותה העגמומית של יונית או עם פניהם הזועמות ומנבאות האסון של החברים נוסבוים ודניאלי.

נסה ותווכח...

• תוכן חדש...