Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סרוניס, כשתבין את זה, הדינמיקה תתבהר לך.

נו באמת , להביא "כתבה" מעיתון הארץ? טוב שלא פנית לתעמולה הסורית או לחמאס וזהו.

מציע לכל מי שיש לו פייסבוק לעשות לייק ל "לאטמה" ולקבל קצת פרופורציות

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עיתון הארץ הוא ימני קיצוני בהשוואה לגדעון לוי שכתב את התועבה הזו.

פורסם

רוני אני חייב לשאול אותך, למה שעכשיו לדוגמא אנו מדברים על המהגרים ישר איך שהוא נכנסים הערבים לתמונה?

אחרי זה כל הפעילים למענם אומרים שהם לא שמאלנים ואין קשר, אך עדיין דואגים להכניס דעות של שמאל בכיתובם.

(לא מדבר בפרט עלייך אלא על הכלל)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

מציע לכל מי שיש לו פייסבוק לעשות לייק ל "לאטמה" ולקבל קצת פרופורציות

עיתון הארץ הוא ימני קיצוני בהשוואה לגדעון לוי שכתב את התועבה הזו.

כרגיל, הרטוריקה השטרימרית של השמצות וכינויים לכותב במקום התמודדות עם הכתוב,

?That your best shot

עלוב ביותר.

פורסם
וכשסבתא שלי היתה זקוקה למטפלת סיעודית מי טיפל בה ?

עובדי הסיעוד הפיליפינים הם לא מהגרי עבודה אלא הגיעו לכאן ברישיון על מנת לעבוד בסיעוד.

ולא יעזרו כל הסיפורים וכל התמריצים, אין להם תחליף, נקודה.

מה שנכון הוא ששהייתם בארץ קצובה בזמן.

ברגע שהמטופל הולך לעולמו הם חוזרים למשרד שמעסיק אותם שמחפש להם מטופל אחר, ואם לא הם חוזרים לארץ מוצאם.

חלק מהן "משתחררות" מהמשרד ובכך הופכות לשוהות בלתי חוקיות, ואז ברגע שהן נתפסות הן מגורשות מהארץ.

אין כאן שום קשר למחאה, שכידוע אני אוהב אותה בערך כמוך.

ילד בשום מקרה אינו אמור לשמש כמגן אנושי, ואם הוריו שוהים בלתי חוקיים, דהיינו תוקף הויזה שלהם כעובדי סיעוד פג, דינם לשוב לארץ מוצאם.

ואיך כל זה קשור להאם יש או אין עם פלסטיני ?

גם בחוגי הימין היותר רדיקאליים השלימו עם העובדה שיש עם פלסטיני, בין אם נאהב ובין אם לאו.

נכון, הגיעו ברשיון וכשפג הרשיון - להתראות. זה כל מה שאני רוצה.

יש קשר למחאה כי אותם גורמים מטפלים גם במחאה וגם בקידום השתקעות עובדים זרים לא חוקיים / שפגה חוקיותם / מסתננים ממדינות אפריקה . תאמין לי שאני עוקב מאוד מאוד מקרוב אחרי אותם גורמים. זה סוג של תחביב לשעות הפנאי חוץ ממכוניות.

הפרופוגנדה מופצת באותם ערוצים על ידי אותם אנשים , אותם אנשים מפגינים בבילעין יוזמים פרובוקציות מול חיילים ומצלמים את התגובות , לאחר מכן חוזרים הביתה לתל אביב , יוצרים התגרות מכוונת בשוטרים וגם כאן מצלמים את התגובות , כשמסיימים עם כל זה ניגשים לדרום ת"א, מתדרכים את הזרים למיניהם איך ומה לעשות , איך לצבוע את המציאות בתקשורת, איך לביים תמונות קורעות לב (שאנשים כמו רוני יקנו) ולקינוח שולחים גורמי שיווק למדינות אפריקה השונות כדי לשווק עתיד ורוד בישראל וכל זאת במרחק הסתננות קצרה דרך מצרים.

פשוט תענוג (NOT! )

דורון (dorki) מחזק כל מה שכתבת. :mm_yeah:

כנ"ל לגבי חדשות. הפסקתי לצפות בחדשות לחלוטין.

רוני חולם באספמיה, לצערי במוקדם או במאוחר יום אחד תתפוצץ לו המציאות בפרצוף והוא יבין מי נגד מי.

אם אני הבנתי (הייתי מצביע של מרצ ,כן?) כל אחד יכול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הזכות לשלול דרך כלשהי באה רק באם אפשר להציע הצעה אלטרנטיבית, אי אפשר להגיד "זה לא" ולא להציע דרך אחרת שהיא "כן".

מה פתאום! אני אתן לך דוגמא קיצונית: אם שופט בית משפט במדינת ישראל יפסוק 20 שנה בכלא למישהו שגנב מסטיק במכולת, לא תזדעק? האם אתה מוסמך לקבוע בעצמך פסיקה "נכונה" על עבירה שכזו? לא. אתה יכול להציע, נכון. אבל כל הצעה כזו תהיה בגדר טוקבק כל עוד לא תגבה אותה בהוכחות וטענות. לי אין את ההוכחות והטענות הללו לגבי נושא העובדים הזרים. אז אתה מצפה שאתן לך תשובה "מקצועית" בנושא?

באופן דומה, אני יכול לשלול הפצצה מסיבית של כל עזה בתור "פתרון לגיטימי לבעיה הפלסטינית", בעוד שאין לי שמץ של מושג איך לפתור אותה באמת. אני יכול להגיד לך איך לא להפעיל נניח מכונת תפירה באמצעות לחיצה רנדומלית על כפתורים ומתגים, בעוד שאין לי מושג איך להפעיל אותה בעצמי - וכן הלאה.

כמו כן אי אפשר לבקר את דרך הפעולה של הרשויות מבלי לדעת את כל הפרטים לאשורם. כך למשל (אני לא טוען שזו עובדה אלא רק אפשרות) יתכן שלפיליפינית נושא השרשור ניתנו כבר מספר התראות כדי שתעזוב את המדינה בטוב - והיא מתחמקת ונעלמת לרשויות כדי להישאר כאן. כשנלכדה בפעם המי יודע כמה כבר הושמה במעצר.

שוב - לא טוען שזה כך, אבל כשלא יודעים את כל הפרטים אז גם פרשנות הפוכה ולכיוון המחמיר היא לגיטימית.

מסכים. אבל לא הזדעקתי על המעצר של הפיליפינית, אלא על זה של בתה הקטנה.

תראה - בנימה כללית ורצינית יותר, אם אנחנו נחושים להשאיר את הארץ לתושביה החוקיים ולהוציא מכאן את הלא חוקיים - אז אין דרך נעימה לעשות זאת, אם תתעמק ותנסה לגבש תוכנית עבודה עצמאית משלך תגלה שהיא קרובה מאוד למה שנעשה היום בשטח.

אל תיפול בפח של כתבי ההיסטריה, הם מריצים אג'נדה וכל התזמורת מתופפת ביחד באותו הקצב, לא חשוב מה יעשה - כשהמהלך מנוגד לאג'נדה תמיד הוא יוצג כשחור משחור ולא משנה הדרך.

לא נופל בפח, אבל גם אם זו הדרך היחידה (ואני בספק), זה לא הופך אותה לנכונה או מוסרית.

נ.ב. - בחודשים האחרונים הפסקתי לצפות בחדשות, גיליתי חיים נפלאים כשלא נפגשים מידי לילה עם דמותה העגמומית של יונית או עם פניהם הזועמות ומנבאות האסון של החברים נוסבוים ודניאלי.

נסה ותווכח...

לא צפיתי במהדורת חדשות כבר כמה שנים, אני חושב.

הערות למעלה באדום

רוני אני חייב לשאול אותך, למה שעכשיו לדוגמא אנו מדברים על המהגרים ישר איך שהוא נכנסים הערבים לתמונה?

אחרי זה כל הפעילים למענם אומרים שהם לא שמאלנים ואין קשר, אך עדיין דואגים להכניס דעות של שמאל בכיתובם.

(לא מדבר בפרט עלייך אלא על הכלל)

תשאל אנשים כמו אייל. אני גם לא הבנתי איך הם נכנסו לדיון הזה.

נכון, הגיעו ברשיון וכשפג הרשיון - להתראות. זה כל מה שאני רוצה.

יש קשר למחאה כי אותם גורמים מטפלים גם במחאה וגם בקידום השתקעות עובדים זרים לא חוקיים / שפגה חוקיותם / מסתננים ממדינות אפריקה . תאמין לי שאני עוקב מאוד מאוד מקרוב אחרי אותם גורמים. זה סוג של תחביב לשעות הפנאי חוץ ממכוניות.

הפרופוגנדה מופצת באותם ערוצים על ידי אותם אנשים , אותם אנשים מפגינים בבילעין יוזמים פרובוקציות מול חיילים ומצלמים את התגובות , לאחר מכן חוזרים הביתה לתל אביב , יוצרים התגרות מכוונת בשוטרים וגם כאן מצלמים את התגובות , כשמסיימים עם כל זה ניגשים לדרום ת"א, מתדרכים את הזרים למיניהם איך ומה לעשות , איך לצבוע את המציאות בתקשורת, איך לביים תמונות קורעות לב (שאנשים כמו רוני יקנו) ולקינוח שולחים גורמי שיווק למדינות אפריקה השונות כדי לשווק עתיד ורוד בישראל וכל זאת במרחק הסתננות קצרה דרך מצרים.

פשוט תענוג (NOT! )

דורון (dorki) מחזק כל מה שכתבת. :mm_yeah:

כנ"ל לגבי חדשות. הפסקתי לצפות בחדשות לחלוטין.

רוני חולם באספמיה, לצערי במוקדם או במאוחר יום אחד תתפוצץ לו המציאות בפרצוף והוא יבין מי נגד מי.

אם אני הבנתי (הייתי מצביע של מרצ ,כן?) כל אחד יכול.

אתה טועה. אין קשר בין העניין הפלסטיני לעניין העובדים הזרים. אבל כבר למדתי שאין טעם להתווכח איתך. אתה לא רציונלי.

בניגוד אליך, אני לא ממציא לעצמי מציאות. לכן אני גם לא מנסה לחבר בין עובדים זרים לפלסטינים, לערבים באופן כללי, לשמאלנים קיצוניים, לשמאלנים לא קיצוניים, לחרדים ובעצם לכל מי שהוא לא לפחות 1/16 אשכנזי לבן :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מה פתאום! אני אתן לך דוגמא קיצונית: אם שופט בית משפט במדינת ישראל יפסוק 20 שנה בכלא למישהו שגנב מסטיק במכולת, לא תזדעק? האם אתה מוסמך לקבוע בעצמך פסיקה "נכונה" על עבירה שכזו? לא. אתה יכול להציע, נכון. אבל כל הצעה כזו תהיה בגדר טוקבק כל עוד לא תגבה אותה בהוכחות וטענות. לי אין את ההוכחות והטענות הללו לגבי נושא העובדים הזרים. אז אתה מצפה שאתן לך תשובה "מקצועית" בנושא?

באופן דומה, אני יכול לשלול הפצצה מסיבית של כל עזה בתור "פתרון לגיטימי לבעיה הפלסטינית", בעוד שאין לי שמץ של מושג איך לפתור אותה באמת. אני יכול להגיד לך איך לא להפעיל נניח מכונת תפירה באמצעות לחיצה רנדומלית על כפתורים ומתגים, בעוד שאין לי מושג איך להפעיל אותה בעצמי - וכן הלאה.

מצטער, אני לא מסכים איתך ואענה לך אחד לאחד:

1. אם שופט יפסוק 20 שנה על גניבת מסטיק, בוודאי שאני אזדעק - אבל אז אני אטען ששנת מאסר או עבודות שירות הם עונש הולם יותר - הינה הצבתי אלטרנטיבה.

כמובן שהאלטרנטיבה המוצעת תסתמך על הענישה הקבועה בחקיקה.

2. הפצצת עזה? - הנזק המדיני והפגיעה ההומניטרית ברורים לי ולכן אתמוך בפעולה קרקעית כירורגית יותר.

3. תפעול מכונת תפירה? התקן נקבע לפי הוראות ההפעלה ולכן האלטרנטיבה לשיטת ה"כורדי המשתולל" תהייה קריאת התקן.

מאידך, כשאין תקן או חוק או נוהג - חייבים לגבש כזה כדי שיהיה סטנדרט מחייב.

כרגע החוק אוסר על שהות של בלתי חוקיים לארץ, החוק כולל החוק הבינלאומי קובעים את דרכי הטיפול - אתה טוען שהעובדת הזרה טופלה שלא כחוק?

פורסם
כרגיל, הרטוריקה השטרימרית של השמצות וכינויים לכותב במקום התמודדות עם הכתוב,

?That your best shot

עלוב ביותר.

אתה רוצה להתמודד עם הכתוב? פותחים כתבה עם סיפורו של ילד בן 10 ימים כאחרון הפליטים , השוואת הבדואים בארץ לאפריקה , ציון ההתנחלויות ליד כמדינה נפרדת , שימוש במילה אפרטהייד , והשיא: טענה לא מבוססת , הנה לך הציטוט

"עשרות פעמים באנו לכאן בשנים האחרונות והתמונה הולכת ומחמירה, הולכת ומתבהרת: ישראל רוצה את הבקעה לעצמה, "נקייה" מפלסטינים ומבדווים ולכן היא ממררת את חייהם, באורח שנעשה אכזרי יותר ויותר, משנה לשנה."

לא פחות ולא יותר.

עוד ציטוט:

"שלטון כיבוש, שאמור לדאוג לצרכים של כל נתיניו, מתעלל כך באלפי בני אדם במשך שנים והולך ומהדק את לפיתתו בבקעת הירדן דווקא, המקום שמרבית הישראלים אינם רואים כלל כשטח כבוש."

אני מתוודה , איך שפרסמת את הקישור רק קראתי את הכותרת וסגרתי את הכתבה , עכשיו כשהחלטתי להגיב לך בפירוט אני לא מסוגל להמשיך לקרוא אחרי החצי , הארץ זה לא עיתון , זה מסע תעמולה.

ביינתים בלי קשר לדיון אלא בהקשר לעיתוני השמאל:

בקיצור אפשר להמשיך עם זה ימים , פעם הבאה תנסה להיות יותר אובייקטי בכתבות שאתה מפרסם , לא נראה לי שהרבה אנשים יקחו פה ברצינות את עיתון הארץ.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מצטער, אני לא מסכים איתך ואענה לך אחד לאחד:

1. אם שופט יפסוק 20 שנה על גניבת מסטיק, בוודאי שאני אזדעק - אבל אז אני אטען ששנת מאסר או עבודות שירות הם עונש הולם יותר - הינה הצבתי אלטרנטיבה.

כמובן שהאלטרנטיבה המוצעת תסתמך על הענישה הקבועה בחקיקה.

2. הפצצת עזה? - הנזק המדיני והפגיעה ההומניטרית ברורים לי ולכן אתמוך בפעולה קרקעית כירורגית יותר.

3. תפעול מכונת תפירה? התקן נקבע לפי הוראות ההפעלה ולכן האלטרנטיבה לשיטת ה"כורדי המשתולל" תהייה קריאת התקן.

מאידך, כשאין תקן או חוק או נוהג - חייבים לגבש כזה כדי שיהיה סטנדרט מחייב.

כרגע החוק אוסר על שהות של בלתי חוקיים לארץ, החוק כולל החוק הבינלאומי קובעים את דרכי הטיפול - אתה טוען שהעובדת הזרה טופלה שלא כחוק?

נו יופי, אני גם יכול להציב אלטרנטיבה לכל אחת מהשאלות שהעליתי. זה עדיין לא הופך אותה לאלטרנטיבה טובה. האמת היא שאין לי אלטרנטיבה טובה לעניין העובדים הזרים. אולי אם אחשוב על זה מספיק ואדע יותר עובדות, תהיה לי. בינתיים, ברשותך, אני מעדיף שלא להמציא דברים. ולא, זה לא אומר שאני מחויב לשתוק ולא להזדעק על עוולות כאלו ואחרות.

וכבר אמרתי שאני לא יודע דבר לגבי דרך הטיפול של העובדת הזרה. רק מזכיר לך שהילדה בת השש שלה היא לא עובדת זרה... (ולא, גם בנוגע אליה אני לא יודע מהן דרכי הטיפול המומלצות ע"י המדינה. אני רק מאמין שהן לא כוללות הכנסה למעצר).

בקיצור אפשר להמשיך עם זה ימים , פעם הבאה תנסה להיות יותר אובייקטי בכתבות שאתה מפרסם , לא נראה לי שהרבה אנשים יקחו פה ברצינות את עיתון הארץ.

את המילים "עיתון הארץ" אפשר להחליף בכל מדיה עיתונאית אחרת. אני בטח שלא מעדיף צהובונים, ביביתונים ושלל אג'נדאים אחרים למיניהם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רק לידע כללי, אין כזה דבר שנקרא כיבוש ואין כזה דבר שנקרא שטחים כבושים. רמת הגולן ואיוש הם שטחים חוקיים של מדינת ישראל.

חד וחלק, לפעם אחד ולתמיד. הנה ההסבר המלא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
נו יופי, אני גם יכול להציב אלטרנטיבה לכל אחת מהשאלות שהעליתי. זה עדיין לא הופך אותה לאלטרנטיבה טובה. האמת היא שאין לי אלטרנטיבה טובה לעניין העובדים הזרים. אולי אם אחשוב על זה מספיק ואדע יותר עובדות, תהיה לי. בינתיים, ברשותך, אני מעדיף שלא להמציא דברים. ולא, זה לא אומר שאני מחויב לשתוק ולא להזדעק על עוולות כאלו ואחרות.

וכבר אמרתי שאני לא יודע דבר לגבי דרך הטיפול של העובדת הזרה. רק מזכיר לך שהילדה בת השש שלה היא לא עובדת זרה... (ולא, גם בנוגע אליה אני לא יודע מהן דרכי הטיפול המומלצות ע"י המדינה. אני רק מאמין שהן לא כוללות הכנסה למעצר).

.

תראה, לדעתי אם אנחנו נחושים להוציא מכאן את הלא חוקיים (שעושים ככול יכולתם כדי להשאר במדינה), אז אין דרך נעימה ומה שנעשה היום הוא בבחינת הרע במיעוטו.

האנשים האלה מתחמקים ובורחים ממשטרת ההגירה (בצדק גמור מבחינתם), אז למה אתה מצפה מהשוטר? שייתן להם הזמנה להגיע תוך שבוע לנתב"ג כדי שיוטסו בחזרה לארץ המוצא?

הרי ברור שהפגישה הבאה עם הלא חוקי תהיה בעוד זמן רב כשיתפס שוב באקראי.

מכאן שהדרך היחידה להתמודד עם הבעיה היא לעצור את האנשים האלה באופן מידי ברגע תפיסתם.

עוד דבר - אם אין לך אלטרנטיבה טובה לבעיה, אז למעשה האלטרנטיבה שלך היא להנציח את המצב הקיים ואת זה יקירי רוב תושבי הארץ הזו (אם תרצה - בעלי המניות של הפירמה הזו) לא מוכנים לקבל.

פורסם
רק לידע כללי, אין כזה דבר שנקרא כיבוש ואין כזה דבר שנקרא שטחים כבושים. רמת הגולן ואיוש הם שטחים חוקיים של מדינת ישראל.

חד וחלק, לפעם אחד ולתמיד. הנה ההסבר המלא.

+מיליון. הכיבוש הוא המצאה קודחת שהמציאו הערבים כשראו שהם לא מצליחים לחסל את ישראל מבחינה צבאית ורצו לחסל אותה דמוגרפית באמצעות טענות שדורשות סיפוח שלא היה צריך להתקיים ממילא. ה"כיבוש" הזה הוא לא כיבוש בכלל כי ירדן ויתרה על השטחים שהיא כבשה (כנגד החוק הבינלאומי!), מה גם שירדן ומצרים לא נתנו זכויות אזרח לערביי יו"ש ועזה אלא במקום זה נתנו להם מכות חשמל ועינויים.

פורסם
אתה רוצה להתמודד עם הכתוב? פותחים כתבה עם סיפורו של ילד בן 10 ימים כאחרון הפליטים , השוואת הבדואים בארץ לאפריקה , ציון ההתנחלויות ליד כמדינה נפרדת , שימוש במילה אפרטהייד , והשיא: טענה לא מבוססת , הנה לך הציטוט

"עשרות פעמים באנו לכאן בשנים האחרונות והתמונה הולכת ומחמירה, הולכת ומתבהרת: ישראל רוצה את הבקעה לעצמה, "נקייה" מפלסטינים ומבדווים ולכן היא ממררת את חייהם, באורח שנעשה אכזרי יותר ויותר, משנה לשנה."

לא פחות ולא יותר.

עוד ציטוט:

"שלטון כיבוש, שאמור לדאוג לצרכים של כל נתיניו, מתעלל כך באלפי בני אדם במשך שנים והולך ומהדק את לפיתתו בבקעת הירדן דווקא, המקום שמרבית הישראלים אינם רואים כלל כשטח כבוש."

אני מתוודה , איך שפרסמת את הקישור רק קראתי את הכותרת וסגרתי את הכתבה , עכשיו כשהחלטתי להגיב לך בפירוט אני לא מסוגל להמשיך לקרוא אחרי החצי , הארץ זה לא עיתון , זה מסע תעמולה.

ביינתים בלי קשר לדיון אלא בהקשר לעיתוני השמאל:

יופי, הצלחת לקרא חצי כתבה, גם זה משהו.

עכשיו תעזוב לרגע את המסקנות הסופיות של הכתב ותחשוב על הנתונים שהוצגו, כמו למשל שפיכת המים מ 12 עוקבי המים והחרמתם ממשפחות החיות באוהלים באיזור הרגיל ב 40 מעלות חום.

האם אתה טוען שהסיפור הומצא ע"י הכתב ? זה משהו אחד,

אבל אם אתה מקבל את הנתונים כנכונים, האם אתה מצדיק את ההתעמרות ?

פורסם

עוד דבר - אם אין לך אלטרנטיבה טובה לבעיה, אז למעשה האלטרנטיבה שלך היא להנציח את המצב הקיים ואת זה יקירי רוב תושבי הארץ הזו (אם תרצה - בעלי המניות של הפירמה הזו) לא מוכנים לקבל.

מכיוון שאין לי אספירציות להיות פוליטיקאי, האלטרנטיבה היחידה שלי היא למצוא אנשים שמצאו פתרון עדיף - ולתמוך בהם.

הבעיה שאתה מציג כאן היא הרבה יותר חמורה ויוצאת מעבר לנושא שבדיון זה - רוב תושבי הארץ בהחלט כן מוכנים לקבל את המצב הקיים בהרבה מדי תחומי חיים. עובדה שלא נעשה כאן הרבה בשביל לשפר את מצבנו הכלכלי, המדיני, הפוליטי, החברתי וכן הלאה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

האם אתה טוען שהסיפור הומצא ע"י הכתב ? זה משהו אחד,

אבל אם אתה מקבל את הנתונים כנכונים, האם אתה מצדיק את ההתעמרות ?

הטענה שלי אחרת לגמרי, אני פשוט לא מאמין לאף מילה שיוצאת מהמקלדת של האדון ג. לוי, עכשיו זה ברור?

• תוכן חדש...