Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיעון הרציני שלך, שהפריך טיעון אחר (לטענתך) הוא הקבלה בין העובדה שלמיטב ידיעתך במדינות אחרות אנשים מביאים ילדים בכדי למוכרם, ומכאן אתה מסיק שעובדים זרים בארץ מביאים ילדים על מנת לזכות באמצעותם למעמד. מה שאתה לא יודע, ככל הנראה, זה את הקשיים העצומים בגידול הילדים (לא יודע אם יש לך ילדים, אבל אם כן - תנסה לחשוב מה היית עושה בלי קופ"ח או, לפחות, פי כמה היית משלם אם היית עושה הכל מביטוח פרטי, ותתחיל מבדיקות הריון) של אותם עובדים זרים יחד עם העובדה שגם עצם הבאת הילד לא נותנת לאותם עובדים זרים בלתי חוקיים מעמד באופן אוטומטי, אלא במסגרת כמה מבצעים מוגדרים שהנהיג משרד הפנים מעת לעת (גגל ועדות לילדי זרים בלתי חוקיים אם מעניין אותך משהו חוץ מהתיאוריה שלך).

אם אתה מעדיף לחשוב שניצחת איזשהו ויכוח (די special olympics, אבל ניחא) - אשריך. אני פשוט מרשה לעצמי להניח שמהיכרות קרובה עם התחום יש לי יותר ידיעה עליו מאשר למישהו שעושה הקבלות תיאורתיות עם קבלני ילדים הודים. אז תסלח לי באמת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ורק בכדי לחזק את טענות RK, אין לנו כלל מושג אם אותם "קבלני ילדים הודים" בכלל קיימים או שהם אגדה אורבנית של מדריכי טיולים מתלהבים ובמידה ואכן קיימים, אם מדובר באיזו תופעה איזוטרית שמתגלית פעם בעשור או יותר.

בקיצור, כל התאוריה נשענת על קנה רצוץ מאוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הקבלנים האלו מופיעים בסרט Slumdog Millionaire, שלפי טענת יוצריו מתבסס מאוד על תופעות אמיתיות בחברה ההודית (ספציפית במומבאי).

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הנה לכם פרפאזה על ילדים לסוג שונה של שוהים בלתי חוקיים.

רבות מנשות אריתריאה וסודן מגיעות לישראל בהריון.

במהלך המסע הקשה מאפריקה לישראל הן סובלות מחוסר תזונה, תשישות, התייבשות, עייפות ובקיצור כל מה שאינו מומלץ לאישה בהריון, כמובן שהן לא מבצעות בדיקות הריון הידועות לכל אם מערבית.

הן עושות זאת מכיוון שישנו נוהל שנשים בהריון אינן מוחזקות במתקני השהייה ומשוחררות אוטומטית גם אם הן מסורבות שחרור.

רבות ילדות תינוקות מתים או פגומים.

אז מה דעתכם בעניין, ניצול ציני של ילד שתרם נולד או שיש היגיון בלעשות מסע מפרך דרך חצי יבשת בחודש השביעי?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
הקבלנים האלו מופיעים בסרט Slumdog Millionaire, שלפי טענת יוצריו מתבסס מאוד על תופעות אמיתיות בחברה ההודית (ספציפית במומבאי).

נו באמת, גם STAR TREK מתבסס על מה שיהיה פה עוד אלפיים שנים.

אקסודוס,

התעלמת באלגנטיות מהאופציה שהן קורבנות אונס.

הדיווחים מאפריקה מדברים על השמדה אטנית בעזרת אונס.

הסיפורים פשוט מהממים כל אדם נורמלי.

אבל סליחה, שכחתי שזה לא תואם את האג'נדה שלך.

פורסם

אז הדיווחים מאפריקה נכונים והדיווחים מהודו לא?

בחיי שאני לא מבין את הלוגיקה שלך, אין לה הסבר למעט דיסוננס קוגנטיבי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תגיד, אתה מנסה לעצבן אותי בכח?

דיסוננס קוגנטיבי בת*ת שלי.

הדיווחים מאפריקה הם חדשותיים ונעשו מספיק כתבות חדשותיות עם ראיונות של קורבנות על הנושא.

הדיווחים מהודו הם סרט בוליוודי שראית בקולנוע.

אולי תבנה גם איזה טיזה על זה שההודים כל היום רוקדים ושרים שירי אהבה מטומטמים? הרי ראית את זה בסרט! :screwy::loco:

איצי קידנה, איצי קידנה....

פורסם

הם לא רוקדים אותם כל הזמן, רק כשיש כותרות סיום.

http://en.wikipedia.org/wiki/Child_labour_in_India

יש למטה רשימת מקורות, שלא תגיד לי שוויקיפידיה זה שטויות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
נו באמת, גם STAR TREK מתבסס על מה שיהיה פה עוד אלפיים שנים.

אקסודוס,

התעלמת באלגנטיות מהאופציה שהן קורבנות אונס.

הדיווחים מאפריקה מדברים על השמדה אטנית בעזרת אונס.

הסיפורים פשוט מהממים כל אדם נורמלי.

אבל סליחה, שכחתי שזה לא תואם את האג'נדה שלך.

התעלמתי!?

בשירוש מקביל בנושא תארתי על אונסים ועינויים שהמסתננים עוברים בסיני, תאמין לי שאני מודע לנושא.

באריתריאה וסודן האונס אומנם נפוץ אך כבר מזמן לא כמו שהיו רוצים שתחשוב.

אלה שמגיעות לפה לרוב בהריון בהסכמה ועם בן זוג שכבר נמצא בארץ.

להבדיל ממך לי דווקא אין אג'נדה, אני סה"כ מספר לכם על עובדות בשטח.

כבר אמרתי שכמעט אף אחד פה לא יודע מה באמת הולך, או שחושבים שכולם אנסים נושאי מחלות או פליטים מסכנים שברחו ממלחמת אזרחים, האמת היא כמו תמיד באמצע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/Child_labour_in_India

יש למטה רשימת מקורות, שלא תגיד לי שוויקיפידיה זה שטויות.

כנראה שהייתה אי הבנה בניינו, אני חיכיתי להוכחות שהורים מעוותי בכוונה את ילדיהם בכדי שיקבלו יותר נדבות.

פורסם

אכן הייתה אי הבנה, אבל לגבי גרימת הנכויות:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1127056/The-real-Slumdog-Millionaires-Behind-cinema-fantasy-mafia-gangs-deliberately-crippling-children-profit.html

העיתון צהוב יחסית, אבל זה מעבר למעשיות של מדריכי טיולים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם
הטיעון הרציני שלך, שהפריך טיעון אחר (לטענתך) הוא הקבלה בין העובדה שלמיטב ידיעתך במדינות אחרות אנשים מביאים ילדים בכדי למוכרם, ומכאן אתה מסיק שעובדים זרים בארץ מביאים ילדים על מנת לזכות באמצעותם למעמד. מה שאתה לא יודע, ככל הנראה, זה את הקשיים העצומים בגידול הילדים (לא יודע אם יש לך ילדים, אבל אם כן - תנסה לחשוב מה היית עושה בלי קופ"ח או, לפחות, פי כמה היית משלם אם היית עושה הכל מביטוח פרטי, ותתחיל מבדיקות הריון) של אותם עובדים זרים יחד עם העובדה שגם עצם הבאת הילד לא נותנת לאותם עובדים זרים בלתי חוקיים מעמד באופן אוטומטי, אלא במסגרת כמה מבצעים מוגדרים שהנהיג משרד הפנים מעת לעת (גגל ועדות לילדי זרים בלתי חוקיים אם מעניין אותך משהו חוץ מהתיאוריה שלך).

אם אתה מעדיף לחשוב שניצחת איזשהו ויכוח (די special olympics, אבל ניחא) - אשריך. אני פשוט מרשה לעצמי להניח שמהיכרות קרובה עם התחום יש לי יותר ידיעה עליו מאשר למישהו שעושה הקבלות תיאורתיות עם קבלני ילדים הודים. אז תסלח לי באמת.

תקרא שוב את הטענה שלי שנוסחה מאוד בזהירות, טענתי שזה יכול לקרות, לא טענתי שזו הוכחה שבמקרה הזה זה מה שקרה.

זו לא תאוריה שלי, רק הערתי לגבי טענתו של רוני ש"זה לא יכול להיות", הבאתי דוגמא למשהו חמור יותר שקורה בעולם (ונשים רגע בצד מנהגי מולך וכו' שאכזריים בהרבה).

ורק בכדי לחזק את טענות RK, אין לנו כלל מושג אם אותם "קבלני ילדים הודים" בכלל קיימים או שהם אגדה אורבנית של מדריכי טיולים מתלהבים ובמידה ואכן קיימים, אם מדובר באיזו תופעה איזוטרית שמתגלית פעם בעשור או יותר.

בקיצור, כל התאוריה נשענת על קנה רצוץ מאוד.

אתה צודק מעולם אף אדם לא ניצל את ילדו בהיסטוריה של האנושות, נו באמת, רוני טען בתוקף שאין סיכוי שמישהו מביא ילד בשביל זה, אני טענתי שכבר קרו דברים גרועים יותר, זה מזעזע, אבל לא המקרה הכי קיצוני בהיסטוריה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

2 הודעות מעל תראה שהייתה אי הבנה קלה.

פורסם

לעומת זאת, הנה מקרה בהחלט לא צודק.

ילדה עלתה עם המשפחה שלה בגיל 10 והתחנכה בישראל. אחרי שנים רבות לאחר שהילדה כבר גדלה ושירתה בצבא גילו שהמשפחה עלתה בזהות בדויה. לילדה שכבר לא ילדה נולדה בת. את ההורים של הבחורה ששירתה בצבא כנראה שיעיפו. אבל למה להעיף את הבחורה ובתה גם כן? היא שירתה בצבא כמו כל ישראלי שנולד כאן. למה בחורה מבני ברק שקוראת תהילים כל היום או איזה בחורה חילונית שמשקרת לצבא שהיא דתייה בשביל לקבל פטור לה כן מותר לחיות כאן ולבן אדם ששירת שירות צבאי מלא לא? לחרדים נותנים פטור ואת הזכות לחיות כאן למרות שבינהם יש לא מעט אנטי מדינת ישראל ואת הבחורה הזו רוצים להעיף?

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/386/010.html?hp=1&cat=402&loc=11

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ברור שמשהוא שם עקום בקריטריונים.

כל פעם אנחנו שומעים שוב על משפחות רוסיות לא יהודיות כשרות ב 100% שבזמן שהבן נלחם בגולני, את האמא מנסים לגרש :x

• תוכן חדש...