Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סיויק 2006 ולאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה. כאשר אני לוחץ על הגז במהירויות נמוכות (נניח עד 50 קמ"ש) נשמע קול שריקה לאורך כל הלחיצה. ברגע שאני מוריד את הרגל מהגז, מיד נפסקת השריקה.

יש לציין שבמהירויות גבוהות יותר לא שמעתי את הרעש גם בלחיצה על הגז.

מה עשויה להיות הבעיה? תודה.

• ספונסר פורום
פורסם

בד"כ רעש של שריקה מגיע מחור בצנרת יניקת אוויר למנוע.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לתיקון התקלה.

פורסם
בד"כ רעש של שריקה מגיע מחור בצנרת יניקת אוויר למנוע.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לתיקון התקלה.

באר שבע.

• ספונסר פורום
פורסם

אם אתה מתקן את התקלה במוסך אז לא לוקחים כסף על הדיאגנוסטיקה.

בעל המוסך "מבזבז" עליך זמן שבו הוא יכול לקבל רכב אחר שכן ישלם על הזמן שבעל המקצוע השקיע בו.

פורסם
הבדיקה עצמה ואיבחון הבעיה הוא בחינם?

יש הרבה מקומות שלא ייקחו על בדיקה שכזו כסף כי הם כמובן יוצאים מנקודת הנחה שלאחר ההבחנה אתה תסדר אצלם. כמובן שאתה לא מתחייב לכלום.

פורסם

אוקיי, ואם אני אומר להם מראש שגם לאחר הבדיקה אני רוצה לקבל הצעת מחיר לתיקון ולבדוק גם במוסכים אחרים - במקרה כזה יחייבו אותי על הבדיקה? (נשמע מדבריך שכן, אני רק רוצה להיות בטוח)

פורסם

לא בטוח שייגבו ממך כסף. פשוט תצהיר מלכתחילה שסה"כ באת לעשות בדיקה ללא תשלום ולא לפרק כלום ואתה כבר תחשוב לפי הצעת המחיר לתיקון. רק קח בחשבון שלא חייבים לך כלום והגישה הנחמדה והתמימה תקבע. לפני שנוגעים ברכב תשאל אם זה יעלה לך כסף. אם כן עבור למקום אחר אבל אני בספק אם ייגבו ממך.

פורסם
לא בטוח שייגבו ממך כסף. פשוט תצהיר מלכתחילה שסה"כ באת לעשות בדיקה ללא תשלום ולא לפרק כלום ואתה כבר תחשוב לפי הצעת המחיר לתיקון. רק קח בחשבון שלא חייבים לך כלום והגישה הנחמדה והתמימה תקבע. לפני שנוגעים ברכב תשאל אם זה יעלה לך כסף. אם כן עבור למקום אחר אבל אני בספק אם ייגבו ממך.

אבל "עזרה" טוען שבזמן שהוא עושה לי את הבדיקה, הוא כביכול היה לקבל בעל רכב אחר וכן לגבות ממנו כסף. אז יוצא שאם אני לא משלם לו, הוא הפסיד לקוח פוטנציאלי שכן היה משלם לו.

פורסם

אבל הוא גם יכול לקחת בחשבון שאתה תהיה הלקוח הפוטנציאלי לתיקון עצמו. אין בזה באנקר ואלה דברים שמישתנים. שוב מה שחשוב זה הגישה שלך לבעל המוסך. אני יכול להגיד לך שכמה פעמים בחיי הגעתי למטרת בדיקה ולא גבו כסף. מעבר לכך, חבר שנידלקה לו נורת מנוע ברכב הגיע למורשה יונדאי בפ"ת, חיברו לו למחשב, ביצעו איפוס ואמרו לו "לך ואם יחזור הנורה תחזור" ולא גבו שקל. הכל עניין של גישה ואת הפוטנציאל יחליט המוסכניק מה מתאים לו. אני על בדיקה בכל מיקרה לא מוכן לשלם במיוחד אם זה לא מצריך עבודה מיוחדת.

פורסם
אני על בדיקה בכל מיקרה לא מוכן לשלם במיוחד אם זה לא מצריך עבודה מיוחדת.

ובצדק.

מסכים עם כל מה שאמרת. מחר או ביום ראשון אגש לבדוק.

• תוכן חדש...