Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב אוטמטי נפח 1400 יד ראשונה משלמה סיסקט, מחיר נדרש חר ויכוח 46000 ש"ח.

מכיון שאין באפשרותי לסרוק את דוח הבדיקה אני מציין את מה שנמצא תחת ההגדרה לא תקין.

* קפיצים- בולמי זעזועים בולם קדמי ימני פגום, רטיבות.

* שלדת רכב- תקוני מרכב משמעות נמוכה: תקוני מרכב וצבע, מעיכות\מעוך\שריטות בצבע= פגמים, נזק לפגושים +גג

* צמיגים- צמיג קדמי ימני פגום, צמיג קדמי שמאלי פגום.

* העברת כח- נזילת שמן.

זה דוח הבדיקה שלהם (כמובן שבמידה ואני יחליט על הרכב הוא יבדק על ידי שוב) כאשר הוא מתחייב בפני שכל הליקויים תוקנו ואף מציג לי\צריך להוציא לי את הטיפולים שמעידים על כך.

מה שהדליק לי נורה אדומה זה נושא הגג, הנציג טען שזה מעיכה\שיפשוף קטן מאבן אולי שעפה ממשאית.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

נ.ב הרכב יש ראשונה מליסינג ועומד על 93000 ק"מ טסט עד ינואר.

פורסם

הדוח הזה לא שווה את הנייר שהודפס עליו ואין סיבה להתיחס אליו ברצינות. דוח בדיקה של חברת ליסינג לא שווה כלום ולא אומר כלום על מצבו האמיתי של הרכב, הוא כולו מכוסתח ב-100 אחוז.

המחיר שהגעת אליו לא רע בכלל אבל נקודת הפתיחה של הרכב לא טובה בכלל. אם אלו התוצאות שקיבלה שלמה סיקסט, התוצאות שאתה תקבל בבדיקה מטעמך עשויות להיות גרועות הרבה יותר.

אם אתה שואל אותי, תשקיע עוד כמה אלפי שקלים ותחפש אקסנט טובה יותר מחברה אחרת. אם אתה לא שואל אותי, קח את הרכב לבדיקה עצמאית משלך ואז אולי נוכל לדעת מה משמעות ההערות הללו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הדוח הזה לא שווה את הנייר שהודפס עליו ואין סיבה להתיחס אליו ברצינות. דוח בדיקה של חברת ליסינג לא שווה כלום ולא אומר כלום על מצבו האמיתי של הרכב, הוא כולו מכוסתח ב-100 אחוז.

המחיר שהגעת אליו לא רע בכלל אבל נקודת הפתיחה של הרכב לא טובה בכלל. אם אלו התוצאות שקיבלה שלמה סיקסט, התוצאות שאתה תקבל בבדיקה מטעמך עשויות להיות גרועות הרבה יותר.

אם אתה שואל אותי, תשקיע עוד כמה אלפי שקלים ותחפש אקסנט טובה יותר מחברה אחרת. אם אתה לא שואל אותי, קח את הרכב לבדיקה עצמאית משלך ואז אולי נוכל לדעת מה משמעות ההערות הללו.

הקטע הוא שהמנהל סניף שם נתן לי להבין שברג שאני לוקח את הרכב לבדיקה עצמאית שלי אז הדוח בדיקה יראה אפילו יותר טוב כי הליקויים תוקנו על ידם. (בגדול האיקסים יהפכו לוי לפי מה שהוא אומר), למרות שאני יודע שאין מצב כזה אוטו שנסע כמה שנים כבר שהכל פיקס .

פורסם

זה בדרך כלל לא נכון.

דרך אגב, שים לב שבשלמה סיקסט מרגע ששריינת רכב אתה "נעול" בחברה ולא יכול לקבל את דמי השיריון בחזרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש דברים שאי אפשר להפוך בבדיקה מ-X ל-V, כמו תיקוני מרכב וגג למשל. ברגע שתוקן, זה יופיע בכל בדיקה.

כפי שהציעו לך, נסה למצוא רכב שלא יופיע בו תיקון/פגיעה בגג כלל כי בחלק מהמכונים זה יופיע כמשמעות גבוהה.לחילופין, קח לבדיקה משלך במכון שאתה בוחר וראה מה באמת מה יוצא בבדיקה. דאג לפני כן לוודא שרשום בכתב על ההזמנה כי אתה יכול לבטל עיסקה ולקבל כספך חזרה.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

בזמנו נרכשה קיה ריו זהה לחלוטין לאקסנט שלך, בת 3 עם 77K, במחיר של 49K - ללא שום איקס בטופס הבדיקה למעט צמיגים יבשים ונזילה קלה מהגיר. הצמיגים הוחלפו, הנזילה תוקנה - והרכב נרכש במצב מדהים.

הרכב שלך גם עם מלא ליקויים, מתחיל גרוע מבחינת הבודי והמחיר שלו לא מספיק אטרקטיבי יחסית לחיים הגרועים שעבר.

• תוכן חדש...