Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתלבט לפני רכישת רכב. יש לי 75000ש"ח וחשבתי בהתחלה לקנות פוקוס בת שנה עם ק"מ נמוך ב 85000ש"ח (מצאתי אחת כזאת מליסינג פרטי, שהבנאדם שנגמר לו הליסינג רוצה למכור. ביררתי בחברת הליסינג שלו והכל תקין. הרכב עם 15000 ק"מ בן שנה).

תוך כדי התבררה לי אופציה אחרת:

לשלם 75000 מקדמה לליסינג פרטי (פוקוס החדשה, האצ'בק...). במשך שנתיים לשלם 500 ש"ח בחודש (עשיתי חישוב וזה בערך מתקזז לי עם צריכת הדלק בין הפוקוס הישנה לחדשה. אני נוסע 3000 ק"מ בחודש ככה שהפרש הדלק יוצא בערך 400 שקל לחודש בין שני הרכבים). בסוף העיסקה, לאחר שנתיים, אני מוסיף 24000 והרכב שלי (בסה"כ 109000). יש לי גם אפשרות למכור אותו כיד ראשונה מליסינג (הוא לא רשום על שמי) או לשדרג שוב...

על פניו נשמעת עיסקה לא רעה בכלל. אשמח לקבל חוות דעת!

נ.ב: שתי נקודות שחשבתי עליהן:

1. מה קורה עם החברה (אלבר) פושטת את הרגל? אני מפחד ממקרה "חפציבה" (לך תדע אם חברת ליסינג לא תפשוט את הרגל). האם ה 100K שלי לא בסכנה?

2. האם מישהו יודע על כל מני "אותיות קטנות" בחוזים הללו? (כמו מגבלת ק"מ וכו')

תודה!

פורסם

0. העסקה שאתה מתאר נשמעת לא רע אבל ייתכן שיש בשוק טובות ממנה. אם אתה בעניין של הפוקוס הישנה בדוק גם את האפשרות לרכוש פוקוס 2011 עם אפס קילומטרים מעודפים, שנמכרת כיום במחירי רצפה.

1. במידה וחברת הליסינג פושטת רגל אתה באמת בבעיה. אבל ניסיון העבר מראה כי חברות ליסינג נוטות להתמזג זו אל תוך זו ולא להעלם וגם במקרים בהם הוכרזה פשיטת רגל הלקוחות בסופו של דבר לא הפסידו יותר מידי. בכל מקרה, זאת הסיבה בגללה אנחנו ממליצים לאנשים לגשת לחברות הגדולות ולא לחברות סוג ד'.

2. האותיות הקטנות משתנות מחברה לחברה אבל לרוב הגבלת הקילומטראז' היא באזור ה-15 עד 20 אלף קילומטרים בשנה, אתה מתחייב לטפל ברכב במוסכים מסודרים וחייב לעשות לרכב ביטוח מקיף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
0. העסקה שאתה מתאר נשמעת לא רע אבל ייתכן שיש בשוק טובות ממנה. אם אתה בעניין של הפוקוס הישנה בדוק גם את האפשרות לרכוש פוקוס 2011 עם אפס קילומטרים מעודפים, שנמכרת כיום במחירי רצפה.

1. במידה וחברת הליסינג פושטת רגל אתה באמת בבעיה. אבל ניסיון העבר מראה כי חברות ליסינג נוטות להתמזג זו אל תוך זו ולא להעלם וגם במקרים בהם הוכרזה פשיטת רגל הלקוחות בסופו של דבר לא הפסידו יותר מידי. בכל מקרה, זאת הסיבה בגללה אנחנו ממליצים לאנשים לגשת לחברות הגדולות ולא לחברות סוג ד'.

2. האותיות הקטנות משתנות מחברה לחברה אבל לרוב הגבלת הקילומטראז' היא באזור ה-15 עד 20 אלף קילומטרים בשנה, אתה מתחייב לטפל ברכב במוסכים מסודרים וחייב לעשות לרכב ביטוח מקיף.

תודה. החברה היא אלבר, אני מניח שהיא נחשבת חברה גדולה...

בקשר למשומשת עם 0 ק"מ שנת 2011 - אני מאד רוצה אחת כזו אבל לא מצאתי בשום מקום (המבצע בקל אטו נגמר...). אשמח לשמוע אם מישהו מכיר מבצע כזה!

פורסם
תודה. החברה היא אלבר, אני מניח שהיא נחשבת חברה גדולה...

בקשר למשומשת עם 0 ק"מ שנת 2011 - אני מאד רוצה אחת כזו אבל לא מצאתי בשום מקום (המבצע בקל אטו נגמר...). אשמח לשמוע אם מישהו מכיר מבצע כזה!

אלבר חברה גדולה עם גב כלכלי כך שלא נראה לי שיש סכנה של פשיטת רגל.

ליסינג פרטי זאת אפשרות לא רעה אבל לאור מה שכתבת נראה לי שבאמת קודם שווה לך לבדוק בעוד חברות רכבים משומשים עם 0 ק"מ ואם כבר הזכרת את אלבר אז אני יודע שהם גם מוכרים מכוניות כמעט חדשות עם מעט מאוד ק"מ בהנחות גדולות, שווה לך לבדוק.

בהצלחה...

איש באמונתו יחיה

• תוכן חדש...