Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משומש עד 100K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני בן 16 ו5 חודשים ועוד מעט אני מתחיל ללמוד נהיגה , עכשיו אני כבר מתחיל להסתכל על מכוניות וזה , אני יודע שאולי זה מוקדם לאוטו וזה וזה , אבל לא רק אני נוהג זה גם בשביל אמא שלי ואח שלי , ראיתי כמה מכוניות , יונדאי קופה 2008 , מאזדה MX5 2005 , סיאט איביזה 1.2 TSI ועוד שאני לא זוכר , התקציב שלי זה בערך 60-80K רק על האוטו , כי תמיד אומרים לי ביטוח וכל הדברים האלה , ושלהחזיק אוטו עולה מלא כסף , אני יותר מחפש אוטו ספורט , לא צריך משהו חדש , מנוע טוב ועיצוב יפה זה מה שאני צריך , אני אשמח אם תמליצו לי על מכונית טובה וחזקה.

תודה רבה

פורסם

אתה רותם את העגלה לפני הסוסים. קודם כל עבור את התאוריה, אח"כ את המבחן המעשי ואח"כ בדוק שוב את יכולותיך הכלכליות (בעיקר מבחינת אחזקה שוטפת של הרכב - עניין של משהו בסדר גודל 2,000-3,000 ש"ח בחודש), ובשלב זה בדוק את המתרחש בשוק הרכב. ההימור שלי - תחזור לפורום לא לפני מרס 2013.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אומר שתעשה צעד צעד...

תתחיל ללמוד נהיגה, תעבור ותקבל רשיון ואז תחשוב על רכב חדש.

בהצלחה!

איש באמונתו יחיה

• תוכן חדש...