Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הבנתי שהייתה ירידה משמעותי במחירי הליסינג התפעולי המלא ואני סקרן לדעת את טווח המחירים העדכני. ראיתי פרסומות לאוקטביה וקורולה ב 2300 ש"ח ופיגו' 508 ב 3200 ש"ח כולל מע"מ . הכצעקתה ?

אז כמה כבר תעלה מאזדה 6 או כל יפנית מנוע 2.0 או לחלופין כל מיניוואן אחר? אשמח לקבל תשובה על כל סוג של רכב ממישהו שיודע מחירים וודאיים. לא חייב לפרסם אצל איזו חברה, רק בשביל לדעת מחירי שוק.

תודה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

המחירים תלויים בדגם הספציפי ובקילומטרז' השנתי שאתה קונה.

אני יכול להגיד לך שלפני חצי שנה מונדיאו עם 25,000 לשנה עלתה כ 3000 שקל ו 508 עם אותו הקילומטרז' עלתה 3400. פלואנס 2 ליטר עם 35,000 עלתה 3500 ופוקוס עם 50,000 עלתה 2800.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה. זה מחיר לחברה קטנה או גדולה?

פורסם

מקפיץ.

הבנתי שיש בפורום אנשים שעובדים בענף הרכב והליסינג וחשבתי שיש מודעות יותר גדולה למחיר שהחברה משלמת.

בכל מקרה גם מחיר של פוקוס ויונדאי I35 יתקבלו בברכה :wink:

בתודה

פורסם

אני משלם בחברת ליסינג קטנה יחסית לאחר מו"מ, 2500 ש"ח לפני מע"מ לליסינג תפעולי מלא של אוקטביה 1.2 TSI, עם מכסה של 30K ק"מ שנתי.

זה רכב יחיד שאני לוקח בליסינג (כלומר אני לקוח של רכב אחד).

עריכה: זה מחיר לעסקה שנסגרה בדיוק לפני שנה, אני חוגג שנה עם הרכב בימים אלו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה הבעיה להרים טלפון לכמה חברות ולקבל הצעת מחיר לרכבים שיכולים לעניין אותך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

התקשרתי וקיבלתי עוד לפני הפוסט, אבל טווח המחירים בכל דגם פשוט גדול מידי, ולא הצלחתי להבין מהו מחיר השוק האמיתי:

מאזדה 5 מ 3200 ל 3700

רנו סניק דיזל מ 3600 ל 4000

סיטרואן ברלינגו, פיג'ו פרטנר ופולקססוואגן קאדי, 7 מושבים, טורבו דיזל מאובזר, 3500-3900

כל 4-5 החברות שדיברתי איתם תמיד נתנו בטלפון את המחירים הגבוהים ובשביל לזוז טיפה מבקשים פגישה.

התייחסות ההצעה הבסיסית לדיזלים ל 35,000 בשנה (אני עושה 45-50 )

לפני כחודשיים דיברתי עם הסוכן של שלמה סיקסט אבל לא לגבי מיניוואן וזה היה כ 2700 לאוקטביה 1.4 או פוקוס סטיישן 2.0

אבל אני לא חושב שאני ממשיך איתם אז אין טעם לברר.

אני רוצה לערוך חישוב ולשקול אולי בכלל שווה ללכת על ליסינג מימוני/יבש וכו' או לרדת מהרעיון של חדש ולקנות מיניוואן משומש בתשלומים ואפשרות לטרייד אין עתידי.

רכב חדש של 160 יספוג ירידה של כ 40-50 אלף בשלוש שנים + 150 אלף ק"מ + רכב חברה = אולי נקבל עליו 80,000 אלף בכוח

זה 80,000 וביטוחים וטיפולים לשלוש שנים זה כ 30,000 = 110000 בשלוש שנים, לא כולל הפתעות למיניהם.

זה משתווה לתשלום ליסינג של כ 3050 בחודש. כך שמ 3200 בחודש כבר שווה ליסינג תפעולי.

מיניוואן משומש מליסינג יעלה כ 100000 + 30000 הוצאות = 130000 , ירידת ערך של כ 40 אלף, נקבל כ 60 אלף

זו גם הוצאה של כ 80000 בשלוש שנים שזה כ 2200 בחודש ואז ההבדל רציני.

אני לא בטוח שהחישוב שלי הכי מדוייק בעולם אבל משום מה שאומרים בליסינג את מילת הקסם "דיזל" הוקוס פוקוס המחיר קופץ ב 20-30% כל כלום. החישוב מבוסס על בנזין כי על גרנד סניק דיזל קשה לי לתת הערכות לירידת ערך, תיקונים, ביטוחים וצריכה אמיתית של סולר.

תודה

• תוכן חדש...