Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב לנהג צעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב קטן שיוכל לשמש אותי לנסיעות בעיר.

היה לי לפני כן רכב מסוג טויוטה 2001 נהניתי מכל רגע, מכרתי אותה כי הרכב הזה היה כבד עליי מבחינת הגודל שלו

אני בן אדם צעיר ומחפש רכב עם מראה ספורטיבי ולא משפחתי - אופציה ל 3 דלתות

הדרישות שלי הם שהרכב יהיה אוטומט(לא מתפשר על ידני),אחזקה זולה, ביטוח זול, אמינות, חסכוני בדלק

בהתחלה חשבתי על רכבים אירופאים כגון: פולקסווגן,פולו,סיאט איביזה,פורד. מהר מאוד ירדתי מהעניין לאחר ששמעתי את עלויות

הביטוח והטיפולים של הרכבים מסוג זה.

אני מחפש רכב שקט שישרת אותי בלי יותר מידי בעיות וטיפולים ואם כבר יש טיפולים שלא יהיו יקרים שהחלקים של הרכב לא יהיו

יקרים.

חשבתי על מספר דגמים אך איני יודע אם הם נכנסים בתקציב שלי - התקציב כרגע עומד על 40K יש אופציה להוסיף עוד 20K

במידה ואקנה בליסינג/טרדייאין ואפרוס לתשלומים

הדגמים שעליהם חשבתי הם יונדאי,הונדה,מאזדה

הייתי מאוד שמח לשמוע הצעות חדשות ואת דעתכם

תודה 8)

פורסם

היי,

אני יכול להציע כמה אופציות שיוכלו להתאים:

שברולט אוואו יכולה להתאים, רכב 5 דלתות, מראה צעיר, מנוע 1.4 חסכוני, שנת 2008 - מחיר כ 55000 ש"ח.

במידה ואתה מעוניין ברכב חדש, הסוניק 5 דלתות תוכל להתאים לך, מחיר - 105500, יש גם אפשרות מימון של 666 ש"ח לחודש.

וכמובן אחריות על הרכב, גם יד שנייה וגם חדש מאתנו.

בכל שאלה אשמח לענות,

גיא משברולט

• תוכן חדש...