Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גזענות נגד מהגרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפחיד מה שנהיה פה. אנשים איבדו כל צלם אנוש ועוד יש אנשים שתומכים בהם.

http://www.youtube.com/watch?v=ccvsfsmH5GI

אם לא נילחם בגזענות המגעילה והאלימה הזו עוד 60 שנה אנו עלולים למצוא את עצמנו מלמדים את ילדינו איפה טעינו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לא נילחם בגזענות המגעילה והאלימה הזו עוד 60 שנה אנו עלולים למצוא את עצמנו מלמדים את ילדינו איפה טעינו.

למה שלא תתן דוגמא, ותיקח כמה עשרות פליטים אליך הביתה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ראיתי את הסרטון. לא הייתי קורא לזה גזענות, כי אף אחד לא תוקף אותם על איזה שהוא בסיס גזעי.

הממשלה התעלמה מהבעיה הזאת במשך שנים ולאזרחים בשכונות האלו לא נשארו ברירות אלא לטפל במצב בעצמם.

הם מתמודדים עם צפיפות הזנחה, גניבות, שכרות, אלימות ופחד. תזכור שתושבי השכונות בדרום לא חיים ככה יום או יומיים וגם לא שנה או שנתיים , אלא הרבה יותר.

תמיד הפתרונות האלו יהיו אלימים יותר.

מה לדעתך הם צריכים לעשות?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש רק את האופציה לקלוט אותם או להרוג אותם?

אישית חושב שצריך לסגור את הגבול הרמטית (כולל שימוש בנשק נגד מסתננים ולא בגלל שהם יחיו פה אלא בגלל שצריך לבדוק קודם מי נכנס. זה יכול להיות פליט אבל באותה המידה פעיל אל קעידה עם תיק נפץ) ובמקביל מי שחושב שמגיע לו מעמד של פליט שיגיש בקשה מסודרת בשגרירות ישראל במצרים.

אלה שכבר כאן אי אפשר לגרש לפי החוק הבינלאומי ולפי אמות מוסר בסיסיות כי לא מגרשים אדם אל מותו. האופציות הן או לתת להם לעבוד ולחיות כמו בני אדם עד שהרוחות יירגעו והם יוכלו לחזור לארץ מוצאם או להעבירם למחנות פליטים שהמדינה תקים.

בכל מקרה אם הברירות הן לקלוט או להרוג אז ברור שלקלוט.

וגיל, אני מכיר את השכונות האלה והן לא היו בטוחות יותר בעבר. תמיד היתה שם אלימות, סמים ותקיפות אז שלא יאשימו את הסודאנים.

פורסם
למה שלא תתן דוגמא, ותיקח כמה עשרות פליטים אליך הביתה?

באשקלון יש לא מעט פליטים והם לא מפריעים לי. הם מחכים לעבודה ליד בית הספר של הבת שלי, רואים אותם ברחובות והם עובדים במפעלים בסביבה שלי.

פורסם

הם פשוט יורים את החיצים למקום הלא נכון.

את האנרגיות שלהם שישקיעו בלעשות בלאגן בכנסת שהיא תדאג כבר להקים מחנה פליטים הרחק מהערים, ולא בלעשות פוגרום בכול בנאדם אפריקאי שהם רואים שם.

פורסם

לי מפריע שהם בכלל באים לפה.

מחנה פליטים שיקימו מחוץ לגבולות המדינה.

הפיתרון הכי טוב זה גירוש.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יש רק את האופציה לקלוט אותם או להרוג אותם?

אישית חושב שצריך לסגור את הגבול הרמטית (כולל שימוש בנשק נגד מסתננים ולא בגלל שהם יחיו פה אלא בגלל שצריך לבדוק קודם מי נכנס. זה יכול להיות פליט אבל באותה המידה פעיל אל קעידה עם תיק נפץ) ובמקביל מי שחושב שמגיע לו מעמד של פליט שיגיש בקשה מסודרת בשגרירות ישראל במצרים.

אלה שכבר כאן אי אפשר לגרש לפי החוק הבינלאומי ולפי אמות מוסר בסיסיות כי לא מגרשים אדם אל מותו. האופציות הן או לתת להם לעבוד ולחיות כמו בני אדם עד שהרוחות יירגעו והם יוכלו לחזור לארץ מוצאם או להעבירם למחנות פליטים שהמדינה תקים.

בכל מקרה אם הברירות הן לקלוט או להרוג אז ברור שלקלוט.

וגיל, אני מכיר את השכונות האלה והן לא היו בטוחות יותר בעבר. תמיד היתה שם אלימות, סמים ותקיפות אז שלא יאשימו את הסודאנים.

אתה יוצא מנקודת הנחה שהם פליטים.

מעטים מהם הם באמת פליטים ובאמת מרחפת מעל ראשם סכנת מוות בארצם. תזכור שהם עברו דרך מדינה שכנה ושם כבר לא נשקפה להם הסכנה הזאת. בכל זאת הם בחרו להגיע לישראל.

בכל מקום בעולם מגרשים מהגרי עבודה לא חוקיים, בלי שום סנטימנטים ובלי שום אזכור בתקשורת.

בכל מקרה, המדינה לא עושה את תפקידה כפי שהיא אמורה. מה אתה מצפה שהאזרחים יעשו?

פורסם

אחד הסרטונים המפחידים שראיתי בזמן האחרון. זה מתחיל באלימות כלפי כל מי שהצבע שלו לא לבן וממשיך באיזה "מנהיג" מטורף שמחליט לצאת באלימות כלפי כל דבר שלא בא לו טוב בעין. מי שלא יכול לראות עד כמה זה מסוכן, צריך לבדוק טוב טוב את עצמו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לי מפריע שהם בכלל באים לפה.

מחנה פליטים שיקימו מחוץ לגבולות המדינה.

הפיתרון הכי טוב זה גירוש.

הבעיה היא שגירוש= גזר דין מוות לחלקם הלא קטן(לא נכנס לויכוח שכמה מהם פליטים ולכמה לא נשקפת סכנת חיים)

אני חושב שגם לך עמוק בפנים, יפריע מצב כזה.

מחנה פליטים וחסימת הגבול עם סיני זה הפתרון הכי טוב. תאמין לי שברגע שהם ידעו שהם הולכים למחנה פליטים שבו לא תהיה להם אפשרות לעבוד, תיראה מהר מאוד איך מיוזמתם הם יעזבו את ישראל

פורסם
אתה יוצא מנקודת הנחה שהם פליטים.

מעטים מהם הם באמת פליטים ובאמת מרחפת מעל ראשם סכנת מוות בארצם. תזכור שהם עברו דרך מדינה שכנה ושם כבר לא נשקפה להם הסכנה הזאת. בכל זאת הם בחרו להגיע לישראל.

בכל מקום בעולם מגרשים מהגרי עבודה לא חוקיים, בלי שום סנטימנטים ובלי שום אזכור בתקשורת.

בכל מקרה, המדינה לא עושה את תפקידה כפי שהיא אמורה. מה אתה מצפה שהאזרחים יעשו?

אני יוצא מנקודת הנחה שהם בני אדם. מי שמגדיר אם הם פליטים או לא ואם ניתן לגרשם לארץ ממנה באו או לא זה חוקים בינלאומיים.

לפי נקודת המוצא שלך זה בסדר אם אשרום לשכנים שלי שבאו מרוסיה את הבית ואשרוף את חנות התבלינים ששייכת לאתיופי.

האזרחים יכולים להפגין נגד הממשלה, לפנות לבג"ץ ולרוץ לכנסת כדי לקחת את השלטון ולגרש אותם. מה שהם לא יכולים לעשות זה לפגוע או לקרוא לפגוע באנשים.

פורסם

שמע, האזרחים בשכונות האלו חיים שנים עם פחד לצאת בלילה מהבית, ביחוד נשים. סובלים משיכורים, מרעש, מהזנחה.

אני לא חושב שהבעיה שלהם היא עם העובדה שצבע העור של האנשים האלו שונה, או בגלל השפה שלהם.

העובדה היא שחייהם הפכו לסיוט. מה תגיד לאבא שנועל את הבנות שלו בבית מפחד?

ועד השכונות שם ניסה לפעול בדרכים כשרות וחוקיות וללחוץ על מקבלי ההחלטות. מה הוא קיבל - כלום.

עובדה שהממשלה לא נקפה אצבע, עד להפגנה האלימה ההיא לפני חודשיים בערך.

עצוב אבל, אצלנו בארץ לא תקבל אם כלום אם לא תהפוך שולחן או תפוס מישהו בביצים (ממשלה, ציבור וכו')

פורסם

גיל, בשכונות האלה הילדים היו נעולים בבית מפחד עוד הרבה לפני המהגרים מאפריקה. גם אני כנער פחדתי להסתובב שם בלילה ואם תקשיב קצת לחדשות אתה תגלה שרוב מעשי התקיפה באיזורים האלה מבוצעים על ידי שיכורים וערסים ישראלים. למה לא לשרוף את הרוסים כי הם שיכורים ואלימים (אל תלך לעשדות את זה. זה רק כדי לתת קונטרה לנושא האלימות)?

הם גם באו בטענות שהם לוקחים להם את מקומות העבודה. אני מוכן הרגע לקלוט 2 אנשים לעבודות כלליות כמו שעושים עובדים זרים אבל השאלה היא אם הם רוצים לעבוד.

פורסם

יש הבדל בין לתמוך בהם לבין להבין את הסיבה למעשיהם. אני לא תומך באלימות כלפיהם אבל בהחלט יכול להבין מדוע תושבי שכונות מסוימות בארץ הלכו לכיוון הזה. אני חושב שאם יתחילו להסתובב מאות סודנים בשכונה שלך, גם אתה תבין.

מה לעשות, אלו אנשים שלא הגיעו ממדינה מפותחת. אין להם ידע מקצועי, אין להם היכרות עם העולם המודרני, לחלקם יש מחלות מדבקות, לא כולם מכירים את המושג הזה שנקרא שירותים ואת אופן השימוש בו. יש לנו מספיק מסכנים משלנו, כאלו שלא חצו 4-5 מדינות באפריקה כדי להגיע לכאן ונולדו כאן. למה שלא נעזור להם לפני שאנחנו עוזרים למסכנים ממקום אחר? למה החיים של אזרח דרום סודאן שלא משלם מיסים ולא שירת בצבא חשובים יותר מהחיים של סבתא שלי ששירתה באצ"ל ושילמה מיסים כל חייה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...