Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לקנות טויוטה קורולה משנת 2008 עם הגיר הרובוטי.

הרכב עבר סה"כ 8.5 אלף קילומטר מיד ראשונה, פרטי.

מבקשים על האוטו 74, כאשר המחירון הגולמי 73, המחירון המשוקלל 79 (קילומטראז' נמוך, עלה על הכביש רק בדצמבר, וכו').

1. מה אתם אומרים על הרכב? עד כמה זה לא נוח הגיר הרובוטי?

2. מה לגבי המחיר? בכמה הרכבים האה באמת נמכרים בשוק?

הפרמטרים שלי הם בטיחות, עלות, נפח תא מטען.

הרכב מיועד לזוג עם ילד.

תודה

פורסם

רכב סביר למשפחה.

למרות החששות הגדולים, לא נרשמו תקלות רציניות בגיר הרובוטי.

עד כמה שזכור לי יש אחריות מוגדלת על הגיר. לא?

תבדוק אם יש לך עדיין אחריות יצרן בנושא.

מעבר לכך הגיר מעט מטלטל, אולם חלק מהרוכשים אומרים שמתרגלים לכך.

היתרון בצד זה הוא חיסכון לא מבוטל בצריכת דלק.

הרכב סה"כ נוח, מרווח, אמין ועם תא מטען מוצלח.

מבחינת המחיר, מדובר ברכבים שנמכרים מתחת למחירון. בהתחשב בק"מ הנמוך ומצב הרכב שאתה מתאר הייתי מנסה להגיע ל - 70K.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אם הרכב גמא בסך הכל 8,500 ק"מ, זה אומר שהוא בחלק גדול מהזמן עמד. רכב, ככל מכונה, צריך לנסוע.

יתכן שמיעוט הנסיעות, יעשה לך בעיות בעתיד, בדמות בלאי מואץ, למרות הקילומטראז הנמוך, כי מכונה שעמדה הרבה, גם לה יש בלאי.

תבדוק שבוצעו טיפולים בזמן, כי טיפול צריך להיעשות בכל שנה ו/או 15,000 ק"מ - מה שבא קודם.

נתקלתי כבר במקרים של מבוגרים שנוסעים 3,000 ק"מ בשנה, שעושים טיפול פעם ב- 3 שנים.

רכב כזה הוא בבחינת אללה יוסטור- לא לגעת, יתכן שיש בוצה במנוע כתוצאה מאי החלפת השמן בזמן.

בכל מקרה, אם היסטוריית הטיפולים מעידה שהרכב המדובר כן טופל בזמן- זו יכולה להיות רכישה מוצלחת למדי.

לגבי הגיר הרובוטי, תוכל להתרגל לזה. למספר חברים שלי יש רכב כזה, אם אתה נכנס לראש של הגיר- ותלמד מתי לעזוב את הרגל מהגז, אתה אפילו תהנה מהעניין.

לגבי השאלה מהו מחיר ריאלי של הרכב, דע לך שבגלל המוניטין המפוקפק שיצא לדגם הספציפי, לא בטוח שזה מוצדק, רכבים כאלה נמכרים הרבה מתחת למחירון.

בנוסף, היבואן חדל להביא את הדגם הספציפי עם גיר רובוטי, כך שבהחלט יש סיבה מוצדקת לקנות בפחות מהמחירון.

יחד עם זאת, יתכן שהרכב במצב די נדיר, אולי אפילו מצב מוזיאוני, אם שימש אדם מבוגר בנסיעה שבועית למכולת.

במקרה כזה, אולי שווה לך לקנות ולשלם קצת מעבר למה שמקובל בשוק לגבי הדגם הספציפי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
רכב סביר למשפחה.

למרות החששות הגדולים, לא נרשמו תקלות רציניות בגיר הרובוטי.

עד כמה שזכור לי יש אחריות מוגדלת על הגיר. לא?

תבדוק אם יש לך עדיין אחריות יצרן בנושא.

מעבר לכך הגיר מעט מטלטל, אולם חלק מהרוכשים אומרים שמתרגלים לכך.

היתרון בצד זה הוא חיסכון לא מבוטל בצריכת דלק.

הרכב סה"כ נוח, מרווח, אמין ועם תא מטען מוצלח.

מבחינת המחיר, מדובר ברכבים שנמכרים מתחת למחירון. בהתחשב בק"מ הנמוך ומצב הרכב שאתה מתאר הייתי מנסה להגיע ל - 70K.

בהצלחה.

אשמח לדעת באמת האם יש אחריות מורחבת על הגיר ועד כמה ק"מ האחריות תופסת.

לפותח השירשור, בתור בעלים של קורולה כזאת, לא הייתי מציע לך לרכוש אותה.

• תוכן חדש...