Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מבקש חוות דעת בהתלבטות לקניית רכב

הרכב משמש בעיקר את אשתי שנוסעת כל יום מהקריות לאוניברסיטת חיפה, דהיינו כ- 35 ק"מ עם עליה בהלוך וירידה בחזור.

חוץ מזה נסיעות פה ושם , סה"כ כ-1000-1300 ק"מ ממוצע בחודש.

רכב יחיד במשפחה.

מכרנו השבוע יונדאי אקסנט 2006.

 

כרגע אנחנו מתלבטים בין 2 מכוניות:

הראשונה מיצובישי לנסר החדשה ספורט 1800 שנת 2010 יד ראשונה פרטי, 40K ק"מ, במחירון לוי יצחק היא 89.5K,

קניה מטרייד אין יבואן ב 80K כולל שנת אחריות יצרן.

השניה סוזוקי SX4 דגם GLX 4 דלתות יד ראשונה מליסינג, שנת 2010, 50K ק"מ במחיר 71K.

 

השיקולים העיקריים הם: חיסכון בדלק, סחירות (את היונדאי היה "קצת" קשה למכור), עלויות ביטוח וטיפולים, בטיחות.

 

מה דעתכם על שתי המכוניות? או שיש הצעות לרכב אחר בכלל.

פורסם

אני יכול לתת לך חוות דעת מה SX4 רכב שמאוד נוח נסיעה מרגיש גבוה מאוד בכביש,חסכוני יותר מהמיצובישי ויחסית רכב דיי חסכוני ביחס למשפטומט.

אני לא יודע מה ביחס לשנת 2010 השתנה אבל ב 2008 גם בגרסא המובחרת כביכול של ה SX4 היא עדיין לא מאובזרת מספיק , אני מאמין שהמיצובישי יותר.

מבחינת כח המיצובישי הרבה יותר חזקה אין מה להשוות.

בטיחות לפי המבחנים דומה לפי מה שאני רואה, עם כרית אוויר נוספת לטובת המיצובישי.

ככה שלדעתי אם השיקול הסופי זו צריכת דלק אז SX4 אבל שאר הדברים לטובת המיצובישי , חוץ מהעניין של הטיפולים שבטח במיצובישי קצת יותר יקרים

Miata ND2

 

פורסם

גם הביטוחים של לנסר יותר יקרים.

אבל, כרכב מיצובישי עדיפה - יותר נוחה, יותר חזקה, יותר מרווחת .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם מדובר בנהגת שמרבית הזמן נוסעת לבד הייתי מחפש רכב יותר קטן.

איני מכיר את המיצובישי, אבל אני עושה את אותה דרך בכיוונים ההפוכים עם SX4 (דגם 2010, מנוע 120 כ"ס) מספר פעמים בשבוע. צריכת הדלק (בסגנון הנהיגה שלי, שהוא די רגוע - אבל מאידך כולל פקקים) היא כ-10 ק"מ לליטר.

מבחינת נוחות - אני אוהב את הגובה שמאפשר כניסה ויציאה נוחות ותנוחת חישיבה גבוהה. מאידך הבולמים די נוקשים כך שמהמורות עוברות יפה לגב. עדיין הרכב הרבה יותר נוח מזה של אשתי - מאזדה 3 בליסינג.

מבחינת פינוקים - האמת היא שאני לא מחפש אותם יותר מדי, נוח לי מאוד מפתח הקרבה, יש בקרת אקלים מצויינת ומערכת השמע משמיעה לי היטב את רשת ב', כל השאר לא מעניין אותי. העיקר שהרכב מניע ומוביל אותי ליעדו.

מבחינת כוכבי EuroNCAP - בשנת 2006 ה-SX4 קיבלה 4 כוכבים, אין לי מושג איזה שינויים נעשו מאז אבל הדגם עבר מתיחת פנים, בעיקר שדרוג המנוע, ואני מניח, אבל לא יודע, שסוזוקי לקחו לתשומת ליבם את הערות הבודקים. להביא בחשבון שהחברות מכניסות לא מעט שינויי מבנה שאינם נראים לעיני הנהג אלא רק למהנדס כאשר הוא בוחן את הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אם האקסנט התאימה לצרככם לדעתי ה-SX4 בסך הכל תעשה את העבודה.

 

עלויות הרכישה האחזקה והביטוח תהיינה זולות יותר, וגם מבחינת סחירות היא טובה יותר מהמיצובישי.

 

המיצובישי אכן חזקה ומאובזרת יותר - אך לא ברור לי אם אתם זקוקים לתוספת הכח ו/או האבזור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הנטייה היא לכיוון המיצובישי

במחיר כפי שציינתי הוא כמעט 10K פחות מהמחירון

ואין שום סיבה נראית להורדה הזאת, הם אפילו מוכנים להחליף צמיגים במקום שניים גמורים.

 

האם זה המחיר לרכב הזה?

או כפי שהמוכר אמר "את הרווח כבר עשינו בטרייד אין עם הלקוח ועכשיו רוצים למכור"

פורסם

כיום קשה מאוד לנקוב ברכב שנמכר במחיר מחירון, במיוחד רכב נפוץ בליסינג.

תיקחו את הרכב לבדיקה במכון שאתם תבחרו, ואם הבדיקה תצא טובה, תתחדשו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...