Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב קודם כול מברוק אל הבית החדש(למרות שהאבתי יותר תקודם).

אז ככה הבעיה שלי היא שאבא שלי לא מוכן שאני יסים סאב שיתפו הרבה מקום אז אני צריך המלצות לסאבים קטנים עוצמתים(סביבות ה400RMS) אבל שיהיה גם איכותי אני יביא אותם מארה"ב (נוסע עוד שבוע וחצי) והתקציב הוא עד 150$, התיבה חיבת להיות קטנה עד כ28 ליטר והסאב יחובר למגבר שלKICKER KX650.4 שיתן לו 325RMS בגישור ב4 אוהם

אחשיוו המליצו לי על ינפנטי קאפה פרפקט 10.1 שהוא 350RMS סליל אחד של 4 אוהם ויהיה בתיבה קטנה של 17 ליטר אטומה

פורסם

אפשרות נוספת jl audio 10w3v2 יכול לקבל 300 וואט רמס עולה כ-180 דולר -גודל תיבה המומלץ עי היצרן הוא בין 17.7 ל-25 ליטר בתיבה סגורה

פורסם

שני הסאבים מוזיקליים בטירוף.

אם אתה מחפש ציק בום, קח פיוניר.

אני אישית, אוהב יותר את הJL .

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...