Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע גולף GTI 5.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים יקרים, אחרי שבועיים שהרכב בבעלותי קיבלתי סטירת "תתחדש".

יום רביעי ב 22:00 יצאתי מרמת גן לכיוון הבית, הרכב נסע כ-15 דקות ואז נכנסתי לתדלק.

בהאצה ביציאה מהתחנת דלק, שמעתי רעש מוזר ואז הרכב נכבה פתאום, עצרתי בצד וניסיתי להניע שוב

ללא הצלחה.

הגעתי על גרר למוסך רון בתל אביב ואחרי כמה דקות שאיוון מפרק חצי מנוע, הבנו שאין קומפרסיה ב-3 צילנדרים

והרביעי מוציא 100 בלבד.

פתיחת הראש הביאה למסקנה שהתעקמו השסתומים והקאמשפט לא מסתובב.

חגורת טיימינג שלמה, הרכב לא התחמם מעולם.

מסתבר שלפני 3 חודשים נפרצה כוסית הדלק (בעיה מוכרת ב TFSI), חתיכות ממנה עפו לתוך הצילנדרים

וזה מה שגרם לשסתום להתעקם.

לפי הערכה של רון, הנזק כ-10,000 + עבור ראש מנוע וכל המסביב.

המחיר סביר לדעתכם?

בוא נגיד שכבר פתחנו ראש, מה אפשר לשפר? שמעתי איפשהו על קאמשאפט של S3 או משהו כזה.

תודה לעוזרים!

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

משתתף בצערך.

נדמה לי שלפני שבוע או שבועיים כתבת שיש לך בעיה ברכב שאינו עובר את 3000 סל"ד.

המחיר נשמע גבוה אבל אצל רון תקבל עבודה !

במוסך מורשה זה ייעלה לך 20-25K.

איזה כייף לי :)

פורסם

מה קורה עם המכון בדיקה? איך לא עלו על זה? תנסה לבקש מהם החזר או משהו, ותדבר עם בעל הרכב, אולי הוא מכר לך חתול בשק, הוא ידע על הבעייה ולכן רצה למכור את הרכב.

פורסם

מה שהספקתי לשמוע על רון זה רק דברים טובים אבל למען האמת וייסלח לי רון המחיר יקר (ואין לי ספק שהמקצועיות אולי שווה את זה). יצא לי להכיר מוסך (אצל הבני דודים) שמיתעסק לא מעט במנועים אלה ובשליש מחיר, אבל אם כבר פתחת את המנוע והעסק מפורק ניראה לי שעדיף לך לגמור שם את מה שהתחילו כי אין לי ספק שתצא מרוצה בסופו של דבר.

פורסם

מכון בדיקה לעולם לא יוכל לדעת מה קורה בתוך המנוע, כרגיל רשמו רעש בשסתומים כמו בכל בדיקה שראיתי עד היום.

ככה שהם מכוסים.

יכול להיות שהוא ידע ויכול להיות שלא בכל מקרה זה לא עוזר לי יותר מדי.

מה הלאה?

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

פורסם
מכון בדיקה לעולם לא יוכל לדעת מה קורה בתוך המנוע, כרגיל רשמו רעש בשסתומים כמו בכל בדיקה שראיתי עד היום.

ככה שהם מכוסים.

יכול להיות שהוא ידע ויכול להיות שלא בכל מקרה זה לא עוזר לי יותר מדי.

מה הלאה?

איפה בוצעה ההחלפה של הכוסית ? האם החליפו גם את גל הזיזים העליון ?

האם בדקו גם את מצב הטובלן של המשאבה ?

איזה כייף לי :)

פורסם

איזה שנה הרכב וכמה ק"מ עשה?

אם אתה כבר מחליף קאמשאפט, לדעתי שווה לך כבר לשדרג אותו, אם אתה מתכוון להישאר הרבה זמן עם הרכב ו/או מתכנן החלפה לטורבו גדול יותר, יש לך את האופציה של הS3 או את הקאמשאפטים של Schrick. (יכול להיות שתצטרך לעשות התאמות)

סביר להניח שגם המשאבת דלק ניזוקה, אם כן אתה יכול לשים משאבה מחוזקת של APR או להחליף את המכלולים של המשאבה הקיימת לAUTOTECH במידה והגוף תקין.

פורסם

הרכב עומד על 115,000 קילומטר שנת 2006.

אין לי מושג מה הוחלף ואיפה מרק10, הרכב לא היה בבעלותי.

המשאבת דלק לא ניזוקה, מכיוון שהיא לא נפגמה הפעם, מהכוסית שנפרצה בזמנו

עפו חתיכות קטנות וזה מה שגרם לנזק הפעם.

רון אומר שיש לו ראש שעבר רק 30,000 קילומטר שהוא ירכיב לי על הרכב,

יש איזה דגשים מיוחדים שצריך לשים לב?

פורסם

עכשיו הכל מתחבר לי, הייתי אצל רון בשישי וראיתי את הרכב עם מנוע מפורק...

מה לבעל הרכב הקודם יש לומר על העניין הזה ?

אין יותר מדי עצות, אם רון ואיאן מטפלים ברכב אין לך מה לדאוג. הייתי כבר עושה טיימינג ומשאבת מים על הדרך וכל מה שאאפשר, אם כבר מפרקים...

דווקא המשאבה של APR כשלה לא מעט פעמים לכן לא הייתי רץ לשם.

בדוק גם רוויזיה של ה PCV וגם את הרוויזיה של הפורק לחץ. אם כבר עושים עבודה, אז לגעת בכל הנקודות החלשות.

אצלי נפרץ PCV . זה לא כזה קריטי ,כי לא צריך גרר. פשוט הרכב לא סחב טוב , אבל עדיף לטפל בזה יזום.

בקשר למחירים- לפעמים הם יותר זולים, לפעמים יקרים אבל בשורה התחתונה המקצועיות מעל הכל , במיוחד במקרה כזה ובמיוחד ברכבים כמו שלנו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• ספונסר פורום
פורסם

הרכב הזה הגיע אלינו עם שרשרת תיזמון שבין גלי הזיזים קרועה .

שפתחנו את מכסה מנגנון התיזמון ראינו את הגורם -שאריות כוסית שנשברה

בעבר מילאו את כל המנגנון .

נגרם נזק בלתי הפיך לגלי הזיזים עצמם ,למנגנון ה VVT ואפילו לראש המנוע עצמו

כי שאריות של כוסית נתקעו בין גלי הזיזים לגוף הראש וחרטו אותו בנקודה הקריטית

של המותח המתכוונן .

כמובן שגם כל שסתומי היניקה התעקמו .

נזק ענק שמצריך המון חלפים ,ועבודה של כמה ימים שנגרם בגלל רשלנות של מוסך שלא הקפיד

לפרק את מכסה הVVT ולנקות את כל שאריות הכוסית שנשברה בזמן התיקון .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...