Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רבותי.

אני מחפש רדיו דיסק עם המאפיינים הבאים: AUX, USB, MP3 ותצוגה נורמאלית, זאת אומרת שיהיה אפשרלראות שמות של השירים .

תקציב עד 1,500 ש"ח, כאשר אשמח להוציא על זה פחות. ליחידה הזאת יחוברו 4 רמקולים מובנים של המיצובישי לאנסר. אין לי כוונות לחבר מגבר או משהו מעבר לכך.

היה לי רדיו דיסק של JVC עם מסך LCD ופנל גולש שעבד כמו חיה משנת 2004, עד התאונה, וזאת בעצם הסביה שאני מחפש HU חדש.

תודה רבה מראש על העצות וההצעות!

פורסם

shakim- למה אתה מציע לו את הקלריון החדש? ומה בדיוק הוא יעשה איתו? פותח השירשור צריך מכשיר פשוט עם usb

לפי דעתי פיוניר סדרה 3, 4 יעשו את העבודה ועוד נשאר לך עודף.

A3

K04 Inside

פורסם

הלכתי לפי תקציב. כי איתכן אם ירצה לשדרג את המערכת הרדיו דיסק הזה ספציפי ישאר איתו עוד הרבה זמן. בכל מיקרה בתקציב אפילו נמוך חותר לא היתי קונה פיוניר, אם כבר אז קלריון 500

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

לפני יומיים ראיתי אותו למחירה חדש בחנות בירושלים, במחיר קצת מופרז של 1200 ש"ח, לפני כמה שבועות כאן בפורום מישהו קנה את 501, רק אני לא יודע אם הוא הייה חדש או לא.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...