Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 2002 או מזדה 121 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב !!

אני מתלבטת בין שני רכבים משומשים לקניה- רנו קליאו שנת 2002 אוט' יד 1 עם 270000 ק"מ , או מזדה 121 שנים-95-98 עדיין לא בדקתי בדיוק ...

אני מעוניינת בעיקר לדעת מה דעתכם על הרנו? האם כדאי?

אשמח לעזרה !!!! תודה רבה !!

פורסם

לא זה ולא זה. רכב עם 270 אלף ק"מ זה המון! זה רכב שחוק ואני הייתי מוכן לקנות דבר כזה רק אם היה שמור מאוד מבחינה מכנית וקוסמטית - וגם זה רק במחיר של 30-40% מהמחירון הרשמי. האנשים שנסעו בו נסעו לא מעט מדי שנה, כמעט על גבול של רכב השכרה, לאורך 10 שנים תמימות!

פורסם

בתקציב שלך יש קליאו עם קילומטראז' הרבה יותר נמוך,

אבל אם את מחפשת גיר אוטומטי, אולי עדיף פיאט פונטו ספייס 2001.

תראי כאן:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?arrArea=&arrModelID=38%2C43&arrSubModelID=&FromYear=&UntilYear=&arrAuto=1&fromPrice=8000&untilPrice=10000&arrSubSubModelID=&arrOwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=1400&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Info=

אם שנתון מתקדם ומבחני ריסוק פחות חשובים לך מאמינות, תחפשי דייהטסו שרייד 98 במצב שמור.

מכונית אמינה מאוד וחסכונית. אבל היא גם פחות נוחה ומרווחת מקליאו\פונטו:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=&Auto=1&fromPrice=8000&untilPrice=10000&SubSubModelID=&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=1400&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Info=

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בתור בעלים לשעבר של קליאו בי שנת 2000 שהיתה אצלי יד ראשונה ונסעתי עליה 83,000 ק"מ, מציע לך לא לרכוש קליאו שגמאה 270,000 ק"מ.

אמנם, נשים רבות נמשכות למותג הזה, אבל נשמע שזה רכב די שחוק, ואת עשויה להיכנס להוצאות מטורפות.

אגב, כאשר אני מכרתי את הקליאו שלי בשנת 2005, נשים רבות עמדו אצלי בתור ורבו אחת עם השניה.

מכרתי אותה מהר מאוד, כמובן, לבחורה.

בהצלחה

• תוכן חדש...