Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ארוסתי שתחייה החליטה להיות מלאך מציל בפעם השלישית, והביאה הביתה גור חתולים שיילל לנו ליד החלון במשך יומיים רצופים ולא נתן לנו לישון (לפחות הוא לא שחור כמו השניים הקודמים :twisted: ).

הבעיה? אנו לא יכולים לקחת אותו אלינו הביתה לתקופה ממושכת כי אנו עוברים דירה השבוע, וגם כי יש לנו 2 חתולים וחתול שלישי בהחלט לא עומד על הפרק כרגע לצערי (אפילו שהוא אפור וחמוד).

אם מישהו יכול לעזור לנו עם האימוץ של הגור אנו נשמח, כרגע הוא מטופל באהבה אך נוכל להחזיק אותנו אצלנו עד יום רביעי עקב מעבר הדירה.

פרסמנו את הבקשה לאימוץ ה"מציאה" בכמה מקומות-על הקיר בפייסבוק, וגם בקיר של "גרגורים" ושל "תנו לחיות לחיות" אך עקב הדחיפות החלטתי לפרסם גם כאן.

מנהלים, עקב דחיפות העניין אני מבקש את התחשבותכם בהשארת הפוסט למרות שאני יודע שזה לא פורום אימוץ :lol: .

מצורפות תמונות של הממזר הקטן. אולי אתם תהיו ההורים המאושרים? :roll:

IMG_20120610_193517.jpg

IMG_20120610_193525.jpg

IMG_20120610_193534.jpg

IMG_20120610_193537.jpg

פורסם

היי מתן

קודם כל, שאפו על הרצינות. החתול נראה מקסים ואני בטוח שהוא ישעשע את בעליו העתידיים.

לא רשמת מאיפה אתם בארץ.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אנחנו נמצאים בבית דגן (עד סוף השבוע).

אין לי בעיה גם להקפיץ את הגור לאן שצריך (כל עוד המרחק סביר) במידה ותימצא לו משפחה אומנת.

פורסם

תן לינק לפייסבוק, ואפיץ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מצטרף לברווז.

תן קישור לפייסבוק ואפרסם. (יש המון לי חברים מתחום הצלת בע"ח).

מעבר לזה, החתול הזה הולך להיות מדהים ביופיו!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תודה על ההתעניינות.

חברים-הקיר שלי בפייסבוק הוא פרטי, יש אפשרות שתוכלו לעשות קופי-פייסט אליכם מההודעה הזו כולל תמונות?

אני מעדכן כי לצערי עקב מעבר הדירה+כסאח בלתי פוסק עם החתולים שיש לי בבית, נאלצתי בלב כבד להוציא את הקטן החוצה למקום שבו מצאו אותו היום בבוקר עם קערת אוכל. אני מבין את חומרת המצב אך לצערי אם הוא היה נשאר בבית, החתולים שלי היו עושים ממנו קיסם שיניים.

אני אחזור היום הביתה, ואני מקווה שהוא שרד את היום הזה-יחד עם זאת, אני בקשר עם עמותת "גרגורים" ע"מ לנסות ולמצוא לו בית. אם אמצא אותו היום, אאסוף אותו בחזרה אליי הוא יטופל עד יום רביעי בבית-ועד אז אני מקווה שתמצא לו משפחה מאמצת.

תודה על עזרתכם.

פורסם

שים את נוסח הודעת האימוץ עם הפרטים שלך פה או בפרטי שלי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אנחנו נמצאים בבית דגן (עד סוף השבוע).

אין לי בעיה גם להקפיץ את הגור לאן שצריך (כל עוד המרחק סביר) במידה ותימצא לו משפחה אומנת.

הוא ממש מתוק, הלוואי והיית יכול להקפיץ אותו אליי :(

haters will hate

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ עקב העובדה שלמרות שהגור נמסר, בסוף הוא הוחזר אלינו והחלטנו שיישאר אצלנו וקיבל שם: סנאבל (יש חטיף לחתולים שנקרא כך).

אמנם עברו שבועיים מאז שהוא חזר אלינו אבל הפ*זדייץ פשוט one mother f*cker bastard :twisted:

פורסם

אתה אחראי על מי שאתה מאמץ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...