Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אז ככה אני מעוניין לרכוש רכב יש לי מספר רכבים בראש וברצוני לדעת האם

גז הולך איתם טוב ואיך הם מבכינת אמינות אני ממש פדנט כל רעש הכי קטן מסדר

אז ככה הרכבים שעלו בראשי

אלפא רומיאו-147,156

סאב-9-5 עד 2005

וולוו -S80,S60 עד 2005

ניסאן-מקסימה V6 מנוע 2000 או 3000 ממודל 2001 עד2005

קאדליאק-STS,מודל 2005 CTS מודל 2003-2005

פורסם

יש כאן אנשים שמתעסקים בנושא אבל צריכים לדעת איזה מנוע בדיוק יש ברכבים (עדיף קוד מנוע מהרשיון) מכיוון שכל רכב שציינת יצא עם מספר מנועים שונים.

פורסם

אז זהו שאין לי קודי מנוע ולא רשמתי מנוע ספציפי של דגם הרכב

מכיוון שמחפש המלצות על דגם מסוים הטוב ביותר ספציפית נמשך לסאב

איך הוא?

פורסם

אז ככה ,

יש מעט מאוד מנועים שבנויים להסבה לגז, אתה יכול לבדוק באינטרנט לכמה אנשים הלכו המנועים בגלל הגז מכיוון שהמנוע שלהם לא היה בנוי לגז.

מה שהגז עושה הוא פשוט מייבש את כל המערכות שקשורות אליו.

למשל הדלק הוא 95 אחוז דלק נקי וה5% הנותרים הם שמן שמשמן את המנוע.

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם

חבר שלי מתקין מערכות גז. לעומת זאת, הוא טוען שלא כל אוטו מתאים לעבוד על גז. הוא בן אדם אמין ואם תבוא אליו או תשאל אותו לגבי רכב כזה אחר או יאמר לך על המקום אם כדאי לך או לא וזו מהסיבה הפשוטה ביותר. אם הוא מתקין מערכת על אוטו שזה לא מתאים למנוע המתקין יאכל הרבה כאב ראש אחרי זה. אני אומר לך מעכשיו שלנד קרוזר, ראב 4, גרנד ויטרה ועוד כמה רכבים ממש לא אוהבים לעבוד על גז. בן אדם שאני מכיר החליף כמה פעמים ראש מנוע בלנד קרוזר.

המכוניות שהכי הרבה מסתדרות עם גז אלה הן הקוריאניות.

עכשיו, אני יודע שעוד כמה תגובות אחרי יבואו אחרים שיגידו חארטה ברטה, ושכן אפשר לעשות הסבה לגז למכוניות שרשמתי למעלה שאי אפשר. אין בעייה, סבבה. אם אתה בכל זאת מתקין מערכת במכונית שבה ממש לא מומלץ לעשות זאת, תוודא שהמתקין נותן לך אחריות. אחרת אתה יכול "לדבר ללמפה" איך שאומרים. החבר שלי אומר שבלנד קרוזר לדוגמא הוא בחיים לא יתקין מערכת. אם מישהו אחר בא ואומר לך שזה בולשיט אז סבבה, שייתן לך אחריות והתחייבות בכתב.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

C5 ישנה עם מנוע 2L תתאים לך לפי מה שקראתי בעבר.

אין לי נסיון ישיר עם זה, שווה בירור לדעתי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...