Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון תתחדש, נראה לי שעשית בשכל שלקחת את ה lg , תהנה ממנה!

לגבי הוויז , אני אייפון 4 והקריינות מסונכרנת עם המוזיקה, כמובן שהנמכתי את הקריין, תחפור באפליקציה בטוח יש כזו אופציה

הגרסאות של האייפון והאנדרואיד לא כך שונות ....

תהנה!

SCANSPEAK

פורסם
דבר ראשון תתחדש, נראה לי שעשית בשכל שלקחת את ה lg , תהנה ממנה!

לגבי הוויז , אני אייפון 4 והקריינות מסונכרנת עם המוזיקה, כמובן שהנמכתי את הקריין, תחפור באפליקציה בטוח יש כזו אופציה

הגרסאות של האייפון והאנדרואיד לא כך שונות ....

תהנה!

תודה על הפידבק, אחי :)

תשמע, באמת! עברתי על כל תפריט ותת-תפריט. לא מוצא ת'אופציה הזו!

זו נראית כמו בעיה שלא אני היחידי שיש לו אותה. סת'כל על התגובה האחרונה בפוסט הזה:

http://www.waze.co.il/forum/viewtopic.php?f=11&t=11901&p=70208&hilit=SOUND#p70208

אולי פשוט חסרה האופציה הזו במכשירי אנדרואיד?!

כל מי שהגיב פה לגבי זה ויש לו ת'אופציה של ה SOUNDS\שמע - יש לו אייפון!

הסרתי והתקנתי מחדש את WAZE. עדיין חסר התפריט הזה. ול WAZE אין ממש אימייל לתמיכה לגבי זה.

האנדרואיד שלי הוא Motorola Defy +plus, בגרסת אנדרואיד 2.3.6 או משהו כזה...והמכשיר אינו פרוץ.

בנוסף, רק מציין בשביל הרקורד- אני עדיין "baby wazer" כי אין לי חבילת גלישה עוד בטלפון. ניסיתי גם לחבר אוזניות ולראות, אולי אופציית הסאונד מתאפשרת רק לאחר פעולה שכזו.

אני מניח שהמידע הזה לא קשור, אך אני מציין אותו לכל מקרה במסגרת הטסטים שלי להבין מדוע הוא חסר ואולי להחזירו.

קיצר, משהו פה מסריח... :shock:

פורסם

גם אצלי באנדרואיד (Nexus S ICS 4.0.4) אין את האופציה הזו.

אני חושב שדרך ההגדרות של המערכת הפעלה אפשר לקבוע כל מיני אופציות לגבי הסאונד.

בכל מקרה לי זה לא כל כך מפריע שמידי פעם תוך כדי שמיעת שיר יש את הקריין מה גם (אם אני לא טועה) המוזיקה נעצרת יש קריין ואז ממשיכה.

לעומת זאת בזמן שיחה הקריין ממש עולה על השיחה זה קצת מעצבן, אבל עדיף מאשר לפסס פניה בגלל שנכנסה שיחה.

פורסם
גם אצלי באנדרואיד (Nexus S ICS 4.0.4) אין את האופציה הזו.

אני חושב שדרך ההגדרות של המערכת הפעלה אפשר לקבוע כל מיני אופציות לגבי הסאונד.

בכל מקרה לי זה לא כל כך מפריע שמידי פעם תוך כדי שמיעת שיר יש את הקריין מה גם (אם אני לא טועה) המוזיקה נעצרת יש קריין ואז ממשיכה.

לעומת זאת בזמן שיחה הקריין ממש עולה על השיחה זה קצת מעצבן, אבל עדיף מאשר לפסס פניה בגלל שנכנסה שיחה.

הזוי ביותר שבאותה אפליקציה יש שוני בין מכשירים שונים [אייפון ואנדרואיד].

לא נראה לי גם שיש אופציה בהגדרות המערכת של האנדרואיד- שמקבילה לאופציית ה SOUND של WAZE.

כי, בעצם, אם נגיד אתה מוריד את הווליום של קטגוריית "מדיה" [שכוללת את הווליום של יוטיוב, צפיה בסרטים\משחקים וכו'] -אז הורדת לכולם ת'ווליום..וזה סתם מעאפן.

צריכה להיות אופציה ישירה לשליטה ב WAZE. שלא לדבר על זה שאצלי המוזיקה לא מוחלשת בזמן שיש הדרכה לפנייה ימינה\שמאלה.

קיצר, בגלל זה, לצערי, חשבתי שאין ברירה אלא לפזול לכיוונן של תוכנות אחרות.

רק שאני צריך המלצה ישירה ממישהו שניסה משהו אחר כמו iGo וכו'..ועוד לאנדרואיד..! מי יודע אם גם פה יהיה שוני ל iPhone.. :-(

פורסם

אין צורך לפזול לתוכנה אחרת, תכנס להגדרות, האופציה הראשונה היא ניווט קולי ושם אתה יכול להפסיק את הקול

אלי

פורסם
אין צורך לפזול לתוכנה אחרת, תכנס להגדרות, האופציה הראשונה היא ניווט קולי ושם אתה יכול להפסיק את הקול

אלי

אלייי, אלייי..שלא ייגמר לעו.. :]

חח..הרגת אותי פה. האם קראת את הת'רד, אחי?

אני כ-ן רוצה להשתמש בקול הניווט! אני רק רוצה שהמכשיר\אפליקציה יהיו חכמים מספיק כדי שבזמן נסיעה- הקריינות תנמיך לרגע ת'מוזיקה-תיתן ת'כיוון שצריך ליסוע-ואז המוזיקה תחזור לווליום המקורי שלה + בכללי שליטה על ווליום הקריינות של תוכנת ה GPS.

חחח..מה כבר ביקשתי?

ואת זה יש למשתמשי האייפון. אבל למשתמשי האנדרואיד אין! בגלל שאנחנו שחורים, כנראה...וה 4S- לבנים... :roll:

פורסם
שלי חצי חצי אני שוויוני :D

חח..יש לך אייפון 4 רגיל. הסתדרת :]

קיצר, אף אחד לא יודע איך לפתור את הבעיה לצערי. לאף אחד אין פה תוכנה אחרת חוץ מ WAZE? שאולי כן עובדת?

פורסם

===========================================================================

טוב, חברים. קיבלתי תגובה רשמית מ WAZE..הנה:

"האופציה אכן קיימת כרגע רק באייפון ולצערי אין צפי להכנסתה לגירסאת האנדרואיד למרות שאנחנו מתאמצים לשלבה כמה שיותר מהר."

האפשרות הנ"ל מתוכננת להכנס לגירסה הבאה (3.2) או לזאת שאחריה"

אז, זהו! לא הזיתי ולא דמיינתי. אכן יש בעיה!

וממש מוזר לי לראות שאף משתמש אנדרואיד לא דיווח או עלה עליה כי עשיתי חיפוש מקיף בפורומים ולא מצאתי עדות שכזו.

מי יודע מתי ייצא העדכון הבא?! יכול לקחת חודשים אם לא יותר.

מקווה שהמידע הזה יעזור למי שמחפש אותו, ומקווה שהעדכון ייצא בקרוב.

• תוכן חדש...