Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי קודם, אבל נראה לי שזה לא שלח אז ננסה שוב ובקצרה.

היום בבוקר הרגשתי ושמעתי מעין קליק מהדוושת קלאץ' שלאחריו פתאום הדוושה הרבה פחות נוקשה ויש קצת שטח מת כשהיא למעלה.

אני מניח שזה בעיה בדוושה ולא בגיר, כי הילוכים נכנסים חלק (אפילו יותר חלק ויותר נוח ממקודם), הדוושה יורדת ועולה לאותה נקודה, אין לחיקות וקולות מוזרים.

יש לי את הרכב מפברואר, וכשקניתי אותו הבנאדם אמר שהקלאץ' חדש.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

איזו פיאסטה זו?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

לפי מה שהבנתי מחבר עם רכב מדגם זהה ואותו שנתון אז אכן יש מנגנון אוטומטי לקלאץ', אבל מה זה אומר בעצם שהוא מחליף שן?

ואפשר להמשיך ליסוע גכה בלי חשש?

למרות ששוב, בתכלס אין בעיה לשלב מ/אל הילוכים, לא רוצה לגרום נזק מיותר אם אני ממשיך ליסוע ככה, מה שמדאיג אותי זה הפתאומיות שזה קרה...

פורסם

עכשיו שאני חושב על זה ושכחתי לשאול אותו - מה יהיה סימן מקדים לזה שנגמרו השיניים לראצ'ט?

או שזה משהו שבודקים בטיפול תקופתי?

פורסם

לא בודקים את זה בטיפול

השיניים לא יכולות להיגמר , המערכת מתוכננת כך שאפילו שהדיסקה שחוקה לגמרי עדיין יש מספיק שיניים.

• תוכן חדש...