Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גז במזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לפני כחודשיים רכשתי רכב, המזגן לא קירר אז הלכתי למלא גז והכל היה בסדר.

בימים האחרונים הוא שוב לא מקרר.

אני שילמתי לו גם על ואקום, זה אומר שהוא לא עשה לי ואקום כמו שצריך?

מה אני צריך לעשות עכשיו, הוא יכול לבקש ממני שוב את אותו כסף על גז + ואקום? מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

ז"א שעכשיו שאני חוזר לטכנאי הוא צריך למצוא לי את הדליפה, לתקן אותה, ואז למלא גז ולעשות ואקום?

וזה יהיה לגיטימי אם הוא ירצה לקחת ממני תשלום מלא גם על הגז הפעם?

פורסם

נשמע מאוד לא מקצועי!

לפני שממלאים גז - עושים וואקום.

כשהמערכת נמצאת בתת לחץ סוגים את השסתום ורואים האם המערכת שומרת על תת לחץ.

אם המערכת עולה ללחץ אטמוספרי משמע יש דליפה...

פורסם

כאשר ממלאים גז רצוי עם וקום + שמן + זרחן. בדיקת נזילה ב "וקום " לא נכונה (בצינור גומי ואתמים וקום מושך את הגומי פנימה והופך לונטיל ובמכשיר לא תראה שום דליפה , וכאשר תמלא קרר הלחץ יפתח את הנקב והקרר יברח).

הוספת שמן : המערכת היא סגורה והשמן נע עם הקרר ומשמן את המדחס. עם דליפת קרר דולף גם שמן.

וקום: לסלק בוצה ,לחות,ליכלוך ואויר מתוך המערכת וליצור רייק עבור הקרר (כאשר הגז בורח את מקומו תופס אויר ואויר לא מקרר)

זרחן: תפקידו לצבוע את מקום הדליפה לצורך תיקון. ישנם שיטות שונות לזיהוי נזילה ובעיני זרחן הוא המדוייק ביותר, א: צובעי את נקודת הדליפה ב: מבדיל בין כתם שמן מנוע לשמן מהמזגן. (בגילוי נזילות ויזואלי מחפסים כיתמי שמן).

לגבי שאלתך יש לתקן את הדליפה ורק אז למלא קרר שוב עם וקום ושמן כמובן.

.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...