Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את המחבר בלוטוס ELM 327,

חיברתי לרכב, נדלקו הנורות, התחברתי עם האייפון,

עם התוכנה dashcommand לא הצלחתי להתחבר, הצלחתי להתחבר עם REV,

אבל הוא לא באמת מראה את השעונים האמייתים של האוטו.

מישהו יודע למה ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

כנראה שגם לא באמת התחברת עם ה-REV. הבנתי שעם האייפון זה מסובך יותר מאשר עם אנדרואיד. חבר שלי אף טען שצריך דונגל OBD2 עם כבל ושהאייפון לא מוכן להתחבר דרך הבלוטות'. מכיוון שאני לא מבין באייפונים, אני לא יכול לאמת את זה.

נסה אולי לחבר מכשיר אנדרואידי קודם כדי לפסול בעיה ספציפית עם ה-OBD2 שלך.

ה-PIN אגב הוא ככל הנראה לא 0000 או 1234. אצלי הוא היה 6789.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בהמשך לתגובתו של רוני - באייפון כמובן החיים קשים יותר כי הבלוטות׳ חסום לחיבור אוזניה/דיבורית בלבד.

אתה צריך לפרוץ את המכשיר, ולקנות ב-4 יורו את ROQYBT4 מסידיה(לצערנו הוא בלתי פריץ).

לאחר מכן להתקין את התוסף החינמי שלו ROQYOBD ולהתחבר לסורק. הקוד הוא כפי שציין רוני.

Stay Dirty

פורסם
כנראה שגם לא באמת התחברת עם ה-REV. הבנתי שעם האייפון זה מסובך יותר מאשר עם אנדרואיד. חבר שלי אף טען שצריך דונגל OBD2 עם כבל ושהאייפון לא מוכן להתחבר דרך הבלוטות'. מכיוון שאני לא מבין באייפונים, אני לא יכול לאמת את זה.

נסה אולי לחבר מכשיר אנדרואידי קודם כדי לפסול בעיה ספציפית עם ה-OBD2 שלך.

ה-PIN אגב הוא ככל הנראה לא 0000 או 1234. אצלי הוא היה 6789.

אני יודע שהקוד הוא 6789,

הצלחתי להתחבר ל- REV הנורה נהפכה להיות ירוקה, אבל עדיין זה לא עובד.

בהמשך לתגובתו של רוני - באייפון כמובן החיים קשים יותר כי הבלוטות׳ חסום לחיבור אוזניה/דיבורית בלבד.

אתה צריך לפרוץ את המכשיר, ולקנות ב-4 יורו את ROQYBT4 מסידיה(לצערנו הוא בלתי פריץ).

לאחר מכן להתקין את התוסף החינמי שלו ROQYOBD ולהתחבר לסורק. הקוד הוא כפי שציין רוני.

ראיתי באשכול אחר את ההסבר שלך, וכך עשיתי, קניתי את הרשיון, הכל תקין.

והוא באמת מזהה ומתחבר למתאם (CHX), אבל עדיין לא מצליח להתחבר לתוכנות.

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

יש למישהו עוד תשובות, דרכים לנסות לעזור?

תודה.

פורסם

אם תהיה מחר באזור הרצליה, נבדוק אם המכשיר שלך תקין בעזרת האייפון שלי / נבדוק את המכשיר שלי בעזרת האייפון שלך, ולפי זה נדע איפה הבעיה.

Stay Dirty

פורסם

הצלחתי להתחבר עם אנדרויד,

עם האייפון לא הצלחתי להתחבר.

בכל מקרה, הופיעו 2 שגיאות:

P0100: Mass or Volume Air Flow Circuit

P0110: Intake Air Temperature Circuit

http://www.obd-codes.com/p0100

http://www.obd-codes.com/p0110

מישהו מכיר את השגיאות האלו?

תודה.

• תוכן חדש...