Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבל שלא בארץ הקודש...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במצב שהמדינה שלנו נמצא, זה לא יקרה אפילו בזמן הקרוב, או אפילו הרחוק. זה מה שקורה שנותנים לשרים לנהל לנו את המדינה, בידיעה לכך שהם עושים מה שבא להם.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

רק הבוקר נהרגה משפחה שלמה בגלל ברקסים לא תקינים.

תארו לכם אחד שיש לו רכב זרוק בחצר 20 שנה, מניע אותו, מוציא לו רישיונות אספנות - ויאללה מתחיל לנסוע בלי טסט כי הרכב אספנות מתחת ל 1960.

הצמיגים נראים לו בסדר, אולי טיפה יבשים, אבל מי שם לב ? וכישראלים, מי לא מעגל פינות (שיטת סמוך).

בקיצור, נתנו לרכבי אספנות הנחה מפליגה באגרה השנתית, הורידו לנו מפעמיים בשנה לפעם בשנה ? דיינו.

המאבק צריך להתמקד ביבוא חלקי חילוף לא בטסט השנתי לדעתי.

אני בעד הטסט השנתי, אם כמה שזה מעיק. עדיף שיבדקו חופשים בהגה, צמיגים, ברקסים וכו.

פורסם

רביב,

הרכב המדובר עבר טסט בפברואר, כך שאם הבלמים היו תקינים אז, ובהנחה של נסועה רגילה לרכב. לא אמור להגיע למצב של אובדן בלמים כללי. לפני זה יש צפצופים, נדלקות נורות אזהרה וכד'.

כך שזה כנראה אחזקה גרועה בשילוב של לכאורה טסט שעבר בעזרת מאכר....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...