Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הבנתי שהוא ניסה להאיר למה הפיה לא נכנסת למיכל וזה מה שקרה, דרך אגב:

DOUBLE FAIL!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

איזה עקום עם המטף,אחרי דבר כזה הוא עיוור לפחות לכמה דקות.

מזכיר לי שבצבא עשינו סיור ליד רמאללה עם סופה ישנה ובלי מזגן,מזיעים כמו משוגעים עם הקרמי בקיץ,הנהג היה איש קבע שבוז שנמאס לו לסייר בלי מזגן,התקשר למ״פ ודרש דוד(ג׳יפ חדש יותר בדרך כלל עם מזגן),אחרי הסירוב שהוא קיבל החליט הבחור שלא מעניין אותו שום דבר,את הסופה הוא משבית ויהי מה,הניע את הסופה התחיל לנסוע בהילוכים נמוכים עם הרגל בריצפה,המנוע צורח וזועק במנתק הצתה והוא בשלו,ראשון ושני על המנתק,במשך 4-5 שעות הסופה התמודדה יפה עם הפרחח עד שהמנוע התחיל לגמגם,ריח של שרוף התפשט בכל הרכב,יצאנו החוצה הנהג תפס חולצה ישנה ופתח בעזרתה את המכסה מנוע,אני לא יודע אם הייתה אש גלויה אבל עשן התחיל לצאת בכמויות אדירות,הנהג תפס את המטף וריסס לתוך התא מנוע מטווח אפס,קיבל בערך 2 קילו בחזרה לתוך הפרצוף,נשכב על הריצפה והתחיל לבכות שהוא עיוור ושורף לו!

הזמנו את התאג״ד ששטף אותו במים במשך חצי שעה עד שהוא התאושש ;D

---

I am here: http://maps.google.com/maps?ll=31.781857,35.199717

• תוכן חדש...