Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב שני, שישמש אותי לנסיעה עד לרכבת הקרובה לביתי, וחזרה (סה"כ נסיעה של 15 ק"מ ביום).

עקרונית לא יהיו לי שימושים אחרים לרכב הזה, אז אני רק מחפש משהו שיכול להיות אמין יחסית, וצורך דלק בצורה סבירה.

התקציב שלי הוא עד 6K, אבל אם הייתם ממליצים על טיפה יותר (או טיפה פחות), זה גם בסדר.

דבר נוסף הוא, שאני לא מעוניין לרכוש רכב בן 20 שנים, או שמתקרב לתחום הזה, ע"מ לא לבצע טסט פעמיים בשנה (שנת 97

זה סביר בעיני).

אשמח להמלצות..

תודה מראש,

אייל.

פורסם

קצת לא קשור אולי, אבל מאחר והמרחק מביתך לרכבת הוא מאוד קצר, שקלת אופניים חשמליות/קורקינט חשמלי? יכול להיות שיהיה לך רלוונטי. אתה יכול לקנות כלים חדשים בתקציב שלך ואתה גם לא צריך לשלם על ביטוח חובה וכיו"ב

פורסם

צודק, חשבתי - ועדיין חושב... אבל בגלל שכל כיוון הוא בערך 8 ק"מ, אני מניח שבחורף יהיה טיפה יותר קשה. למרות

שעדיין לא ויתרתי על הרעיון, אני רק רוצה שתהיה לי אלטרנטיבה שאוכל להשוות מולה..

פורסם

עוד משפט רק בעניין הזה - אין ספק שמבחינת נוחות אין על רכב : אתה פשוט נכנס ונוסע. הבעיה היא כשאתה לא יכול להיכנס ולסוע בגלל תקלות כאלו ואחרות שבטח, ולצערי, יהיו עם רכב כה ישן וזול.

פורסם

לכן בעצם ביקשתי עצה לגבי מקסימום אמינות שאפשר לקבל במחיר כזה, או טיפה יותר, אם שווה להשקיע.

המלצות?

פורסם

ברכב שעולה סכום כזה הפרמטר העיקרי זו היכולת שלו לנוע בכוחות עצמו. אמינות זו סטטיסטיקה ואתה עלול ליפול גם עם רכב שנחשב אמין. לא לשכוח שמדובר על רכב ישן שבסבירות גבוהה חסכו אליו בטיפולים ומשכו עם תקלות כמה שיכלו עד שהרכב עוד יכל לזוז בכוחות עצמו (לא מחייב, אבל תסריט שיכול להיות).

בתקציב שלך נכנסות:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=1997&UntilYear=&Auto=&fromPrice=4000&untilPrice=6000&Info=

המומלצות הן:

אקסנט

פונטו

שקודה פליסיה - אני חושב שזו אפשרות הכי טובה לרכב יחסית זול בשנתון מתקדם

פולו קלאסיק

סיריון

אפלאוז

קיה פרייד

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ממליץ לך יונדאי גטס ידנית מהמודלים הראשונים.

השוק פשוט מוצף בצורה היסטרית. אני מניח שאתה יכול לרכוש אחת סביבות 10K. נכון שזה קצת יותר גבוה מהתקציב שרצית, אבל זה גם הרבה יותר צעיר ולדעתי יותר מתאים מאשר רכב עתיק יומין.

פורסם

במקרה שלך צריכת הדלק לא משחק שום חשיבות ואתה יכול להוריד אותה בכלל מהשיקולים.

מדובר על כ-4000 ק"מ בשנה. ההבדל בין רכב ש"שותה" דלק לאחד די חסכוני, יעמוד על פחות מ-100 ש"ח לחודש.

פורסם

אני יודע שבסביבות6-8 אפשר להביא סוזוקי בלנו.

מניסיון שלי כשנתיים עם האוטו. אפס תקלות. רק טיפולים.

ניסיון של חבר קרוב- של עוד שנתיים. אפס תקלות. רק טיפולים.

אם מוצאים אחת מטופלת (ולא חסר) ועם קצת מזל אפשר למצוא אחת שנותנת מקסימום שרות במינימום תקלות.

ממליצ בחום !

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

ההמלצה שלי היא חדה וברורה: פיאסטה. אמינות, נוחות, ואפילו שמץ של הנאה מנהיגה.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

פיאסטה\306\פונטו.

לא עתיקות יחסית,לא שתיניות גדולות,אמינות דיו,בתקציב ללא צורך להוסיף (אפילו קצת עודף לטנק דלק ושטיפה טובה).

Gn'f'R

פורסם
מי ימכור לו גטס ב10 אלף? זה אמנם רכב זוועה, אבל המחיר שלו יותר גבוה מזה.

ממש לא.

בYAD2 יש בערך 20 כאלה משנתון 2003, רובן במחיר מוצהר של 12-14K.

בהתחשב במצב השוק כיום, לקוח עם 10K ביד יכול לקחת כל אחת מהן בקלות.

• תוכן חדש...