Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ולייטה VS לאון - אהרונוביץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רואה בעלי הליאונים כאן מאוד רגישים, חיים בסרט, וחושבים שיש להם מינימום אלפא רומיאו בחניה.

הלאון לא נוחה, כל הנסיעה איתה מלאה בקפיצות מעצבנות, והמושב מאוד לא נוח ושבר לי את הגב.

איכות החומרים גרועה, פלסטיק זול למראה ולמגע, הרכב קרקש מכל מיני מקומות של הדשבורד.

האמינות גם כן לא מבריקה ואפשר להגיד שהיא בתחתית, אפשר לראות כאן בפורום את כל המשאבות ששווקו חיים, המנועים המתחממים, הגירים שנזקקו להחלפות מצמדים ועדיין לא נפתרו הבעיות, ועוד כל מיני תקלות מעצבנות.

לכו תשפרו את הרכב ואחר כך תבכו למה הוא שפך מנוע מוקדם כלכך.

לא מתלהב מהלאון, לא אוהב את הלאון, אעדיף כל רכב שציינתי על הלאון. ובטח אם מדובר בג'ולייטה המדהימה.

על מה אתה מדבר בכלל, יש לי רכבים יקרים מהגולייטה בחנייה כמו Q7ו-C280 לצד הלאון FR בחניה.

תאמין זאת ממש לא בושה להחזיק בלאון, בתור בנאדם שיש לו יכולת כלכלית לרכוש גולייטה תלתן אני אומר לך שבחיים לא הייתי קונה רכב כזה. גם מטעמים של תמורה לכסף וגם מהבחינה שהוא לא מספיק מכוון להיות ספורטיבי.

הלאון לא נוחה? אתה טועה ומטעה. נכון שזה לא הרכב הכי נח בסגמנט, אבל מכאן ועד כאבי גב המרחק גדול.

המושבים בלאון הספורטיביות עדיפים בעשרות מונים על המושבים בגולייטה שלא מספקים שום תמיכה. גם בעלי GTI היו רוצים באקטים מצויינים כמו בקופרה.

קרקושים? אני בכלל לא אתייחס להמצאות פרי דמיונך.

אמינות גרועה? הריי זה מה שאפיין את אלפא במשך כל השנים.

ונתחיל מכך שמי מחפש רכב ספורטיבי שיקנה אותו עם תיבה ידנית ולא כל השטויות האלה כמו DSG ו-TCT.

• תגובות 365
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לאון הוא רכב נחמד ומתומחר מעולה.

גוליטה ללא ספק טובה בכל פרמטר חוץ מהמנוע ועולה מחיר הזוי.

זה הכל.

לכל הח'ברה פה עם הלאון הרכב שלכם נחמד ולפי דעתי הוא בינוני מינוס ועבר זמנו, אבל וזה אבל גדול הרכב מתומחר עכשיו בצורה נפלאה וזה מה שמחזיק אותו עם הכמות מכירות הזאת.

אני בטוח שאת הדגם החדש של הלאון לא ימכרו במחיר הזה.

הגוליטה היא רכב נחמד לקבוצה זאת לא יותר מזה והמחיר שלה אחד ההזויים בשוק.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
לא אתם פשוט חיים בסרט רע.

אתם באים בגישה מזלזלת לפורדים/מאזדות/יונדאי כאילו יש לכם איזה רכב על, מה שאתם לא מבינם זה שגם אתם בעלי משפחתומטית, רק שיש לה מנוע חזק יותר. זה לא הופך אותה לרכב ספורט! היא בחיים לא תהיה אחת כזאת. נקודה.

יש כאן מספיק בעלי פורד/מאזדה/יונדאי שהרכב שלהם הוא רכב פרטי ולא ליסינג ולא שומעים תלונות כמו ששומעים על משפחת VAG. ככה שאל תמכרו לנו שזה בגלל שזה מליסינג.

גם ללא השיפורי מנוע האמינות לא מבריקה, עם שיפורי מנוע המנוע פשוט ימות מוקדם מהרגיל. במקום ב100 אלף, ב50.

קניתם רכב זול וככה הוא גם מרגיש, הוא בחיים לא יהיה אלפא רומיאו, גם אם תמשיכו לנסות לשכנע את עצמכם מיליון פעם.

1. כנראה שאתה מקבל משכורת מסמל"ת.

2.דווקא הלאון שלי ידנית ואני לא מחפש תיבות משעממות כמו DSG ו-TCT.

3.מי דיבר על רכב ספורט? רכב ספורט טהור אין בטווח המחירים הזה.

4.לא הבנתי אתה בא להשתחצן עליי עם אלפא?:lol:

וכן יש גם C280 חונה אחרי ה-Q7.

לאון הוא רכב נחמד ומתומחר מעולה.

זה הכל.

לכל הח'ברה פה עם הלאון הרכב שלכם נחמד ולפי דעתי הוא בינוני מינוס ועבר זמנו, אבל וזה אבל גדול הרכב מתומחר עכשיו בצורה נפלאה וזה מה שמחזיק אותו עם הכמות מכירות הזאת.

אני בטוח שאת הדגם החדש של הלאון לא ימכרו במחיר הזה.

הגוליטה היא רכב נחמד לקבוצה זאת לא יותר מזה והמחיר שלה אחד ההזויים בשוק.

מסכים איתך לגבי התמחור. כל ההתייחסות שלי היא לגבי מה אתה מקבל במחיר הזה, ככה המוח שלי פועל.

לגבי עבר זמנו אני לא מסכים איתך. מה זה אביזר אופנה?

ראיתי שאתה בעלים של GT, אוליי הרכב האהוב עליי ביותר. מאד רציתי 3.2 ידנית וזה לא הסתדר עד היום. אבל גם זה רכב מיושן אז לא הבנתי את הטיעון שלך.

לגבי לאון MK3 כרגע אי אפשר לדעת כלום, עדיין לא הוצגה וגם לגבי המנועים יש הרבה שמועות.

IMG-20120511-00143.jpg

פורסם

כל מבחן רכב וכמעט כל חבר בפורום יעיד ומעיד שהלאון יותר טובה מהג'ולייטה בכל תחום ותחום.

תתעורר.

גיא

אני חושב שכדאי שתתחיל ליישם את העצות של עצמך, בכל הנוגע לענייני שינה.

להוציא המנוע, ששם לא מדובר תמיד על יתרון אלא על יישור קו, הלאון נחותה ממרבית הקטגוריה שלה, במרבית התחומים.

זה שהיבואן מוכר את כל קשת הדגמים במחירים מאוד נמוכים ואטרקטיביים מתקיים כי:

1. הדגם יוחלף בקרוב והוא כבר מיושן מלכתחילה.

2. מדיניות שיווקית של סיאט, ככל הנראה כזו שלא תמשך עוד הרבה.

צריך לשים דברים בפרופורציות.

שמעת על מחשבי מנוע של פוקוס ששובקים? בוודאי שלא. כי זה קורה לרכבי הליסינג. אם זה היה קורה לאיזה חבר פורום פה, אם בכלל היו פוקוסים בידיים פרטיות באחוזים מהותיים כלשהם, באמצע המדבר - היית שומע (לו הוא היה כן מספיק). אבל כשזה קורה לרכבי ליסינג, אתה יודע מה מביאים להם במקום? מזדה 3...

ל- DSG7 החדשות היתה בעיה בחלק מהתיבות. אין ספק בכלל. היבואן לקח אחריות על הנושא, נתן אחריות של חמש שנים, ואתה עוד רואה בזה משהו שלילי... שיהיה ברור - לא שמחתי בכלל שאותו יום שהלך לי המח-גיר ב- DSG7. אבל הדברים סודרו וכאמור אני מכיר שתי פאסאט בנות שנה+ עם ק"מ נדיב ביותר, שבהן אין כל בעיה.

אבל בתור מי שנהג שנתיים על אחת כזו (גולף 160 עם DSG7), אני יכול להגיד לך שהנסיעה היתה חלקה מאוד והגיר הוריד הילוכים בזריזות מתי שרק רצית. ואם זה לא מספיק היה מצב S. נכון הוא, שהגיר (גם DSG6) מעלה הילוכים בקו האדום ולא מאפשר לך להגיע למנתק. לא שאני מנסה, אבל זה כנראה נכון. בנוסף, מה שנאמר לעיל על פוטנציאל שיפור ה- 1.8T הוא הרי אמת לאמיתה ונדבך חשוב לא פחות, למי שזה רלבנטי אליו. אגב, מי שהשווה את הנוחות של הלאון למזדה 3 - זו פשוט בדיחה.

אפשר לזלזל בהכל ובכולם, אבל כל מה שנאמר, בסופו של דבר, זה שהג'ולייטה מתומחרת בשמיים ביחס למה שהיא מציעה. לפני שלוש שנים, כשרכשתי את הגולף 160, המחיר היה איכשהו הגיוני, כי לא היו חלופות. היום, מחיר הג'ולייטה (שאפילו יקרה יותר!) הוא קצת מוגזם. קח את זה כך.

- היו לDSG7 בעיות והן נפתרו, זה נכון. אין צורך לטאטא זאת.

- אופן הפעולה של הDSG7 כבר לא מהווה את המילה האחרונה בשוק. התנסיתי בDSG7 במספר דגמים של הקונצרן. לעיתים אופיו היה די מעצבן, לעיתים טוב כתלות במנוע/רכב והשילוב של הגיר עם אלה. הTCT של אלפא, אחרי כמות ק"מ מכובדת, עובד טוב יותר וכפי שציינתי מאפשר עצמאות לנהג. ייתכן ועבורך אין לזה משמעות אבל עבור אחרים כן. כך או אחרת, מדובר על יתרון של הTCT.

נוסף על כל זה, TCT תוכנן להתמודד עם מומנט רב יותר: 350Nm ב-TCT לעומת 250Nm ב-DSG.

- פוטנציאל שיפורים קיים לא רק ב1.8 TSI.

- בעניין הנוחות. אין הבדל מהותי בין הלאון למאזדה 3, כפי שמנסים לייצר פה. מצד שני המאזדה 3 יודעת להתנהג, הלאון לא.

נ.ב. כפי שציינת, עובדה שרכשת לפני 3 שנים גולף 160, התמחור שלה היה הגיוני אז בדיוק כמו היום. לכן גם אם הטענה שלך לגבי מחיר הג'ולייטה נכונה, היא תקפה באותו האופן לגבי כל היתר.

להורים שלך התכוונת :wink:

המנוע חסכוני, נושם טוב יותר ואפילו נשמע קצת יותר טוב. אין לו חסרונות לעומת ה1.8 TSI.

לגבי התמחור, ייתכן שהוא הזוי, אבל זה גם נכון עבור A3, סדרה 1, גולף ועוד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
1. כנראה שאתה מקבל משכורת מסמל"ת.

2.דווקא הלאון שלי ידנית ואני לא מחפש תיבות משעממות כמו DSG ו-TCT.

3.מי דיבר על רכב ספורט? רכב ספורט טהור אין בטווח המחירים הזה.

4.לא הבנתי אתה בא להשתחצן עליי עם אלפא?:lol:

מסכים איתך לגבי התמחור. כל ההתייחסות שלי היא לגבי מה אתה מקבל במחיר הזה, ככה המוח שלי פועל.

לגבי עבר זמנו אני לא מסכים איתך. מה זה אביזר אופנה?

ראיתי שאתה בעלים של GT, אוליי הרכב האהוב עליי ביותר. מאד רציתי 3.2 ידנית וזה לא הסתדר עד היום. אבל גם זה רכב מיושן אז לא הבנתי את הטיעון שלך.

לגבי לאון MK3 כרגע אי אפשר לדעת כלום, עדיין לא הוצגה וגם לגבי המנועים יש הרבה שמועות.

אני מקבל כסף מסמל''ת? תראה איך החניון שלך נראה, בטוח צ'מפיון משלמים לך טוב ועושים לך הנחות.

אל תעשה עלי פוזה עם האודי, אני לא ילד קטן שמתלהב מרכבי פוזה מיותרים כאלה. האלפא פשוט טובה יותר מהלאון, זה הכל.

פורסם
אני מקבל כסף מסמל''ת? תראה איך החניון שלך נראה, בטוח צ'מפיון משלמים לך טוב ועושים לך הנחות.

אל תעשה עלי פוזה עם האודי, אני לא ילד קטן שמתלהב מרכבי פוזה מיותרים כאלה. האלפא פשוט טובה יותר מהלאון, זה הכל.

כן מרצדס זה של צ'מפיון צודק.:lol:

ברור שעושים לי הנחות אנחנו לקוחות טובים. אל תדאג גם באלפא הציעו לי הנחה משמעותית על התלתן:wink:

באוברול אם חשוב לך דש בורד יפה ואתה מוציא את המחיר מהמשוואה הגולייטה יותר טובה.

אבל התמחור של הגולייטה הזוי והתלתן זה לא זה(עבורי ובשביל עוד כמה).

אתה ניסית לעשות שוויץ על האלפא שיש לך. תתבייש לך!

תאמין לי אני מתחרט שהעלתי את התמונה הזאת אני לא בנאדם שחצן כמוך. זה שיש לנו בחניה אודי(כן זה הרכב של אבא) זה לא אומר שאני אזלזל ברכבים זולים יותר.

זה הדבר היחיד שהכעיס אותי כאן אתה מדבר בהתנשאות כזאת. אתה פשוט חוצפן מי אתה בכלל שתזלזל ברכבים כמו לאון או מאזדה 3 או רכב ליסינג.

פורסם

אתה ניסית לעשות שוויץ על האלפא שיש לך. תתבייש לך!

...אני לא בנאדם שחצן כמוך.

האמת, בינתיים אתה מנופף כאן בהצהרות ותמונות (פעם שנייה, שלישית?) לא רלוונטיות.

פורסם

מעניין אם אהרונוביץ' מתלוצץ עכשיו בביתו, מי היה מאמין שכתבה אחת גרמה ל-4 עמודי שרשור וכאלו תגובות.

ראשית, אף אחד פה לא מזלזל במאזדה 3 ובטח לא בפורד פוקוס או יונדאי וולוסטר שנראה מעניין אבל לא יצא לי לנהוג איתו.

מה זה רכב שעבר זמנו? זה שיוצא דגם חדש עוד מספר חודשים לא עושה את הישן לרכב רע או לא טוב. מה שהשרשור הזה היה אמור להביע שבאמת ייתכן ואלפא טובה יותר מהלאון אבל לא שהלאון זה רכב גרוטאה או עבר זמנו (מסכים עם כל מילה על ה-GT, רכב מדהים, גם עליו עבר זמנו או הוא אינו טוב?).

אנשים פה לא רגישים, הם אוהבים לנסוע בלאון שלהם והשקיעו ממיטב כספם, לדחות את רכבם עד כדי כך כאילו מדובר באיזה פח אשפה זה באמת לא ראוי.

הלאון היא התמורה הטובה ביותר למחיר, הג'ולייטה מדהימה ויפייפיה וייתכן שטובה יותר אבל יקרה בטירוף כרגע. אל תעשו מהלאון איזה פח מתכת על גלגלים, קצת קרדיט כי בתכלס מדובר בגולף בעצם - לא שמעתי משהו רע על גולף פה, נכון? זאת הלאון רק בעטיפה ספרדית לטינית.

פורסם
האמת, בינתיים אתה מנופף כאן בהצהרות ותמונות (פעם שנייה, שלישית?) לא רלוונטיות.

ובנתיים אני רואה שאתה ממשיך את הקו שלך. להזכירך השוואה בין המיטו שלך לשירוקו R.

סליחה בעצם אמרת שאתה נתת לו בראש. כן לא בקו ישר, אלא בכביש מפותל שאני לא זוכר את שמו כרגע.

את משווה את הלאון למשאית וכל מיני דברים מצחיקים אחרים, בקיצור כל אחד ממשיך בקו שלו.

להזכירך בפעם הקודמת שהעלתי את התמונה זה היה בגלל שמישהו קרא לי שקרן ולאחר מכן הוא התפוגג מהשרשור.

ובלי קשר לוויכוח בינינו שהוא לגיטימי אני לא מבין למה אתה נותן כתף להתנהגות מגעילה כזאת.

לרגע קיבלתי עצבים והחזרתי באותו המטבע. אני מאמין במידה כנגד מידה אבל אני מצטער על זה במקרה הזה.

פורסם

אנשים פה לא רגישים, הם אוהבים לנסוע בלאון שלהם והשקיעו ממיטב כספם, לדחות את רכבם עד כדי כך כאילו מדובר באיזה פח אשפה זה באמת לא ראוי.

תציץ קצת בשרשורים אחרים, ותבין מה בעלי לאון מהפורום (לא כולם) עושים לולוסטר, אח"כ תבין שהגלגל מסתובב חביבי :lol:

דניאל, בקשר לתמונה, כנראה אתה באמת שקרן. אני אמרתי שיש לי צי מכוניות בבית, ואתה מעדיף לנהוג על לאון? ואז העלת את התמונה לפורום. איפה התפוגג ואיפה נעליים? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

Cuore Sportivo שמתי לב שאת נרגז היום אז כתבתי את דעותי בורוד כדי שלא תתעצבן עלי.

1. הלאון לא פונה, נקודה. ליתר דיוק, לאחר שהכניסו את הXDS גם לדגמי ה1.8 היא עושה סימנים של יכולת כלשהי לפנות, לאנשהו, אבל בוא נגיד שהמתחרה המתאימה ללאון כאן הוא אוטובוס של אגד, לא ג'ולייטה. הלאון לא פונה? אולי טיפה פחות טוב מהאלפה אבל פונה בסדר גמור, בלי הרבה אנדר סטיר בכלל.

2. לשתיהן יש השהיה קלילה לפני שהן יוצאות לדרך (בגרסאות האוטומוטיות), אין שום בעיה לשחזר 7.7 שניות עם הג'ולייטה. ללאון אין שום השהייה, וההשהיה באלפא לא קלילה בכלל ואין שום סיכוי לסחוט ממנה 7.7 שניות

3. הבלמים של הג'ולייטה עדיפים בהרבה - עוצמה, מהירות תגובה ועמידות. הבלמים בשתי המכוניות טובים, באלפא הפדל יותר רגיש אז כנראה קיבלת את הרושם שהבלמים יותר חזקים

4. המתלים של הג'ולייטה עדיפים בהרבה - נמצאים בנקודה מעולה בין נוחות לדינאמיות. הלאון אולי יחסית נוחה אבל לא ספורטיבית, אפילו לא בטעות. המתלים של האלפא באמת מעט יותר טובים (במהמורות הם שווים ללאון)

8. האיש הזכיר את הוולוסטר כרכב בעל יומרות ספורטיביות. בדיוק ההפך, תקרא שוב.

איטית יותר? ממש לא. אז זהו שכן, בכל סיטואציה אפשרית הלאון יותר מהירה.

שיהיה שבוע מהנה!

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
תציץ קצת בשרשורים אחרים, ותבין מה בעלי לאון מהפורום (לא כולם) עושים לולוסטר, אח"כ תבין שהגלגל מסתובב חביבי :lol:

דניאל, בקשר לתמונה, כנראה אתה באמת שקרן. אני אמרתי שיש לי צי מכוניות בבית, ואתה מעדיף לנהוג על לאון? ואז העלת את התמונה לפורום. איפה התפוגג ואיפה נעליים? :lol:

אל תדאג בעיניו גם היונדאי שלך היא זבל.

לא הבנתי מה אמרת בכלל.

פורסם
ובנתיים אני רואה שאתה ממשיך את הקו שלך. להזכירך השוואה בין המיטו שלך לשירוקו R.

סליחה בעצם אמרת שאתה נתת לו בראש. כן לא בקו ישר, אלא בכביש מפותל שאני לא זוכר את שמו כרגע.

לא אני לא, רק ציינתי שהייתי מהיר ממנו בכביש מסויים. מן הסתם בגלל הנהג ולא בגלל הרכב. הרי הדוגמא נכתבה כדי להדגים את חשיבות הנהג בחיים האמיתיים.

את משווה את הלאון למשאית וכל מיני דברים מצחיקים אחרים, בקיצור כל אחד ממשיך בקו שלו.

לא משאית, אוטובוס של אגד, בכל זאת יותר נשלט :wink:

להזכירך בפעם הקודמת שהעלתי את התמונה זה היה בגלל שמישהו קרא לי שקרן ולאחר מכן הוא התפוגג מהשרשור.

ובלי קשר לוויכוח בינינו שהוא לגיטימי אני לא מבין למה אתה נותן כתף להתנהגות מגעילה כזאת.

לרגע קיבלתי עצבים והחזרתי באותו המטבע. אני מאמין במידה כנגד מידה אבל אני מצטער על זה במקרה הזה.

אני נותן כתף להתנהגות כזו? לא ממש. עדיף להתרכז בתכל'ס ולא בבלבולי ביצים, מן הסתם.

benjah,

קודם שאלה? נהגת על האלפא ומכוניות אחרות (רלוונטיות) בשביל הפרופורציה?

1. מה זה טיפה פחות טוב? הפערים, ולא רק מול הג'ולייטה, הם די ברורים.

יש המון תת-היגוי (בטוח וזהו), שום דבר מעבר לזה.

2. סיכוי? זו תיבה אוט' דו מצמדית, אפילו לא צריך כישורי נהיגה. דאג לבצע את הבדיקה בתנאים אופטימליים ובשני המקרים תוכל לאמת את נתוני היצרן. לאלפא יש השהייה וגם ללאון, מנסיון. לא ברורה לי הסיבה לכך שכן באותם רכבים בעלי תיבה ידנית אין את הבעיה הזו.

3. בלמים בלאון קטנים יותר, חלשים יותר וחוטפים התקפי פרקינסון מהר יותר. בג'ולייטה יש 4 בוכנות מקדימה, צלחות גדולות יותר ויש אפילו פיצ'ר מאוד נחמד שנקרא pre-fill (בהחלט מרגישים אותו בפעולה).

4. על גבי בורות האלפא מעט נוחה יותר, אך היתרון המובהק שלהם מתבטא בהתנהגות.

שוב, את הדברים הללו אני כותב מנסיון הנובע ממספר רב של ק"מ, לא יודע מהיכן אתה שואב את המידע שלך.

פורסם
מעניין אם אהרונוביץ' מתלוצץ עכשיו בביתו, מי היה מאמין שכתבה אחת גרמה ל-4 עמודי שרשור וכאלו תגובות.

יש מצב. לדעתי, רעש הוא מטרתו.

ראשית, אף אחד פה לא מזלזל במאזדה 3 ובטח לא בפורד פוקוס או יונדאי וולוסטר שנראה מעניין אבל לא יצא לי לנהוג איתו.

האמת שדווקא יש כאן כמה כאלו.

מה זה רכב שעבר זמנו? זה שיוצא דגם חדש עוד מספר חודשים לא עושה את הישן לרכב רע או לא טוב. מה שהשרשור הזה היה אמור להביע שבאמת ייתכן ואלפא טובה יותר מהלאון אבל לא שהלאון זה רכב גרוטאה או עבר זמנו (מסכים עם כל מילה על ה-GT, רכב מדהים, גם עליו עבר זמנו או הוא אינו טוב?).

רכב שעבר זמנו הוא רכב יחסית מיושן לעומת התחרות. לדוגמא אלפא 159 היא גם דוגמא לרכב "מיושן", הגם שהוא מעולה.

הלאון היא התמורה הטובה ביותר למחיר, הג'ולייטה מדהימה ויפייפיה וייתכן שטובה יותר אבל יקרה בטירוף כרגע. אל תעשו מהלאון איזה פח מתכת על גלגלים, קצת קרדיט כי בתכלס מדובר בגולף בעצם - לא שמעתי משהו רע על גולף פה, נכון? זאת הלאון רק בעטיפה ספרדית לטינית.

האמת שיש מספר הבדלים בין הגולף לבין הלאון, זה לא אותו דבר.

מעבר לזה, אתה צודק, עדיף להוריד את הלהבות. אומר בכנות, במהלך שיטוטיי בפורום, לעיתים נוצרת בי תחושה לא נעימה אחרי שאני קורא כל פעם מחדש דברים אודות מכוניות VAG, אותם אני יכול לסווג כשטויות. כנראה שקראתי יותר מדי כאלה לאחרונה. 'צטערת... :)

• תוכן חדש...