Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות שיעור נהיגה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

160 זה מוגזם לטעמי לשעה.

בדרך כלל מדובר על 45 דקות בעלות של 100 ש"ח.

תעשב סקר שוק...

בהצלחה.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם
160 זה מוגזם לטעמי לשעה.

בדרך כלל מדובר על 45 דקות בעלות של 100 ש"ח.

תעשב סקר שוק...

בהצלחה.

אחי תופרים אותך !!

מקסימום לשיעור על פי מה שאני יודע זה 110 ש''ח...

באזור אצלינו אפשר להשיג גם ב 90 ש''ח ואם יש לך פרוטקציה אפילו ב 60 ש''ח + טסט בחאווה

פורסם

זה תלוי באיזורים.

במודיעין לדוגמא אפשר למצוא ב80 ואפילו טיפה פחות שקל שיעור.

באיזור כמו פתח תקווה נגיד אז זה בין 90 ל115 ל40 דקות.(ואוטומט אפילו עד 130)

ככה ש160 לשעה זה מחיר נורמלי.אנשים פה לא מבינים שזה נחשב שיעור וחצי.

רק תוודא עם המורה ששעה נחשבת שיעור וחצי ולא שיעור אחד.

(ואז כאילו 18 שעות כאלה יספיקו.)

מחיר סבבה לגמרי-זה תלוי באיזור.

תבדוק עוד מורה או שתיים ותחליט.

פורסם

תודה לעונים.

עשיתי סקר באיזור שלי, וכולם לוקחים פחות או יותר את אותו סכום לשעה (150-160 ש'ח)-וזה באמת נחשב שיעור וחצי לצורך ההגשה לטסט, לי חשוב שהוא ילמד אותה לנהוג כמו שצריך, ולא רק להגיש לטסט.

פורסם

עד כמה שאני יודע,

לרוב ידני זה 80-100₪,

אוטומט זה 90-110₪, גג 120₪.

(שיעור אחד, של 40-45 דקות)

על פניו לגביי שעה:

120₪ (נניח) ל40 דקות זה 3₪ לדקה.

לכן: 3₪ * 60 דקות = 180₪.

ייתכן וזה הגיוני?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כשאני למדתי לפני שנה וחצי, המחיר היה 100 ש״ח ל45 דקות על ידני.

שמעתי מחברים קטנים ממני שאותו מורה העלה את המחיר ל110 ל40 דקות לידני, ו120 ל40 דקות לאוטומט.

העיר רמת גן :lol:

חלומות גדולים ברכב קטן :wink:

פורסם

לדעתי שיעור בן שעה הוא ארוך מדי,עדיף שיעור בן 40-45 דקות

ואיפה הימים ששיעור עלה 40 ש"ח?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

גם לפני 20 שנה שיעור לא עלה 40 ש"ח (אלא אם המורה שלך יצא במבצע מטורף).

אני בעד שיעורים של 40 דקות, לא יותר. יש צורך בריכוז בתור תלמיד נהיגה שחייב לשים לב לכל התמרורים ולבצע פניות בצורה הנכונה לפי החוק שנהג בעל ניסיון עושה בצורה אוטומטית ולא תמיד בצורה הנכונה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

באזור אצלינו אפשר להשיג גם ב 90 ש''ח ואם יש לך פרוטקציה אפילו ב 60 ש''ח + טסט בחאווה

:shock::shock::shock:

מה זה טסט ב"חאווה" ?! עושים דברים כאלו ? שלא נדע!

Gn'f'R

פורסם
כשאני למדתי לפני שנה וחצי, המחיר היה 100 ש״ח ל45 דקות על ידני.

שמעתי מחברים קטנים ממני שאותו מורה העלה את המחיר ל110 ל40 דקות לידני, ו120 ל40 דקות לאוטומט.

העיר רמת גן :lol:

היום יש מורה בחיפה שלוקח 100 ש"ח ל 45 דקות ידני.

פורסם

"לי חשוב שהוא ילמד אותה לנהוג כמו שצריך, ולא רק להגיש לטסט." - שכח מזה. מורה טוב ילמד אותך לעבור טסט וקצת לנהוג, לא יותר מזה.

בשיא הרצינות, בתור אחד שסיים לימודי נהיגה לפניי יותר משנתיים, אני יכול לומר לך בפירוש שהדבר היחיד שגרם לי לנהוג כמו שצריך, זה לנהוג לבד, בלי מלווה, ולשבור את הראש בעצמך מול מצבים משונים בכביש.

מלווה עוזר, אבל מלווה לא נותן לך לשבור את הראש לבד מול מצבים בעייתים בכביש. הוא רק "אמור" להכין אותך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...