Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטומטית, חסכונית יחסית, אמינה, לא יקרה לתחזוקה, בטיחותית - יונדאי i20.

בתקציב שלך אני מאמין שתכנס אחת מ2009-2010 במצב לא רע בכלל, בלי יותר מדי ק"מ.

לדעתי זו תהיה בחירה טובה עבורך לנוכח הדרישות שהצבת.

הרכב לא שותה יותר מדי, צריכת הדלק טובה יחסית לרכב אוטומטי,

הביצועים שלו לא רעים, הוא בטיחותי, יש תא מטען סביר שתכנס בו עגלת תינוק, הוא די מרווח בפנים ביחס לסופר מיני, התחזוקה לא יקרה, הוא אמין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, חברים יקרים - הגעתי להחלטה.

ברצוני לרכוש את הטויוטה יאריס החדשה.

השאלה היא האם לקנות מפרטי או מחברת ליסינג ?

מה אתם אומרים?

פורסם

ידוע לך שהיאריס החדשה הושקה ממש לא מזמן? כלומר שהיא הרבה מעבר לתקציב שדיברת עליו.

חפש בגוגל ותקרא שבספטמבר תגיע לארץ יאריס היברידית עם צריכה של 30+ ק"מ לליטר...ובמחיר תחרותי. איך תרגיש אז? :roll:

פורסם
ידוע לך שהיאריס החדשה הושקה ממש לא מזמן? כלומר שהיא הרבה מעבר לתקציב שדיברת עליו.

חפש בגוגל ותקרא שבספטמבר תגיע לארץ יאריס היברידית עם צריכה של 30+ ק"מ לליטר...ובמחיר תחרותי. איך תרגיש אז? :roll:

אני לא מחפש חדשה. אני מחפש יד ראשונה או שנייה - שנת 2009.

ראיתי שמוכרים את היאריס ב 60-70 אלף ש"ח.

פורסם
אני נמצא בדיוק באותה דילמה...

פרסמתי גם שאלה:

רכב לזוג טרי

"שלום לכולם,

קוראים לי גיל, אני מחפש רכב באזור ה 40-50 אלף ש"ח.

רכב שיהיה חסכוני בטיחותי ואמין.

** חשוב שהרכב יהיה אוטומט ויהיה לו תא מטען מספיק גדול לאחסן עגלת תינוק.

תודה רבה על העזרה.

גיל רובין"

חשבתי לכיוון הדיהטסו סיריון אבל הבאגז' שלה ממש קטן ואין סיכוי לעגלה...

יש את כל המשפחתיות : פורד פוקוס, מאזדה 3, סובארו אמפרזה, הונדה סיויק וכו'... שהם נמצאות בתקציב (אבל שותות המון דלק).

הנסיעות שלנו הם עירוניות ובינעירוניות כאחד, ממוצע ק"מ לשנה - 18000.

פורסם
אני לא מחפש חדשה. אני מחפש יד ראשונה או שנייה - שנת 2009.

ראיתי שמוכרים את היאריס ב 60-70 אלף ש"ח.

קח בחשבון שהדגם הזה היא היאריס הקודמת (דור 2) לו תיבת הילוכים רובוטית לא נעימה בעליל ותחושת הנהיגה בה שונה מתיבת הילכים אוט' שאישתך מכירה. הדגם הזה לא נמכר במספרים גבוהים בארץ ולא זכה להצלחה כמו הדור הראשון ובגלל התיבה הרובוטית הסחירות שלו נמוכה מאוד. היום משווק בישראל הדור השלישי של היאריס שזנח את התיבה הרובוטית לתיבה רציפה אבל הוא יקר מדי בשבילך.

גם ב- i20 לא תיכנס כל עגלת תינוק (המוצי שלנו למשל לא נכנסת) אבל לאחרונה ראיתי איך עגלה לא קטנה (קוויני) נכנסה לתא המטען שלה. האוטו מרווח יחסית לקטגוריה וסה"כ יעשה את העבודה אבל לא ממש יבלוט בשוק תחום (לא נראה לי חיסרון עבור הדרישות שלכם).

קח בחשבון שאחרי שנה או שנה וחצי (כשהזעטוט\ה יתחילו ללכת) כמות הפעמים שתיקחו את העגלה אתכם תרד דרסטית ותוכלו להסתפק בטיוליון "מטריה" שנכנס בכל רכב. אני בהחלט מעודד חשיבה לטווח ארוך ברכישת רכב ואם בשלוש השנים הקרובות יש סיכוי גבוה שתרצו להביא יורשים לעולם, קנה כבר מעכשיו רכב מרווח יותר. לא שעם אלטו\ספרק\C1 ושות' אי אפשר להסתדר, אבל כשיש ילדים צריך הרבה מקום ותגלה שבטיול קצר שתעשו לצפון כל האוטו מתמלא עד אפס מקום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
קח בחשבון שהדגם הזה היא היאריס הקודמת (דור 2) לו תיבת הילוכים רובוטית לא נעימה בעליל ותחושת הנהיגה בה שונה מתיבת הילכים אוט' שאישתך מכירה. הדגם הזה לא נמכר במספרים גבוהים בארץ ולא זכה להצלחה כמו הדור הראשון ובגלל התיבה הרובוטית הסחירות שלו נמוכה מאוד. היום משווק בישראל הדור השלישי של היאריס שזנח את התיבה הרובוטית לתיבה רציפה אבל הוא יקר מדי בשבילך.

גם ב- i20 לא תיכנס כל עגלת תינוק (המוצי שלנו למשל לא נכנסת) אבל לאחרונה ראיתי איך עגלה לא קטנה (קוויני) נכנסה לתא המטען שלה. האוטו מרווח יחסית לקטגוריה וסה"כ יעשה את העבודה אבל לא ממש יבלוט בשוק תחום (לא נראה לי חיסרון עבור הדרישות שלכם).

קח בחשבון שאחרי שנה או שנה וחצי (כשהזעטוט\ה יתחילו ללכת) כמות הפעמים שתיקחו את העגלה אתכם תרד דרסטית ותוכלו להסתפק בטיוליון "מטריה" שנכנס בכל רכב. אני בהחלט מעודד חשיבה לטווח ארוך ברכישת רכב ואם בשלוש השנים הקרובות יש סיכוי גבוה שתרצו להביא יורשים לעולם, קנה כבר מעכשיו רכב מרווח יותר. לא שעם אלטו\ספרק\C1 ושות' אי אפשר להסתדר, אבל כשיש ילדים צריך הרבה מקום ותגלה שבטיול קצר שתעשו לצפון כל האוטו מתמלא עד אפס מקום.

אתה בטוח?? אין סיכוי שאני קונה גיר רובוטי! אבל כשהסתכלתי ביד 2, ראיתי שכל הדגמים של 2008 ו- 2009 הם גיר אוטומט ולא רובוטי. אתה בטוח במה שאתה אומר? כי אם כן אני הולך על יונדאי i20.

פורסם

אנשים כותבים אוטומטי אבל הדגם יובא עם גיר ידני או רובוטי בלבד, אין אוטומטי בין 2007 ל-2012 עד להגעת הדגם החדש.

פורסם

אני לא מאמין ! כל כך חבל...

טוב אז האופציה השנייה שלי זה יונדאי i20.

מה כדאי, לקנות מפרטי או לבדוק בחברות הליסינג?

יש לי חבר שגם הוא מחפש יונדאי i20 לעצמו אז חשבנו ללכת לחברת ליסינג בשביל 2 מכוניות, אולי נקבל הנחה משמעותית.

אבל אני קצת חושש מליסינג. מה אתם אומרים, האם זה בטוח לקנות מליסינג?

פורסם

אבל אני קצת חושש מליסינג. מה אתם אומרים, האם זה בטוח לקנות מליסינג?

מה שאתה שואל זה בעצם, האם זה בטוח לקנות רכב שהנהג שלו לא היה אכפת לו בכלל מהרכב או מצריכת הדלק ושמי שטיפל ברכב עשה כל מה שביכולתו בשביל להוזיל את הטיפולים ולחתוך כל פינה אפשרית תוך כדי טיפול בניגוד להוראות היצרן העיקר שהרכב יסע עוד 3 שנים כשירצו למכור אותו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

מה כדאי, לקנות מפרטי או לבדוק בחברות הליסינג?

למה שלא תנסו בסוכניות יונדאי או בטרייד אין של כלמוביל?

בעקרון ליונדאי יש אפשרויות מימון על רכב חדש -

כל מי שקנה I20 לפני שנתיים וחצי אמור עכשיו לעשות טרייד אין על ישן ולקנות חדש.

זו הייתה אופציה אחת באפשרויות המימון.

כך שלדעתי יש לסוכנויות יונדאי או לסוכנויות טרייד אין שלהם, מלאי של יד שנייה מפרטי.

פורסם

ככל הנראה הרכב הכי טוב בתקציב שלך יהיה הפיאסטה.

ניתן למצוא אחת שנת 2010 באזור ה-60K. זה ככל הנראה הרכב הכי טוב בסגמנט שלו שהמגבלה העיקרית שלו היא המרווח מאחור אבל מכיוון שילדים ישבו שם זה לא כזה נורא.

פורסם

Mr.Jones - המנוע לא קצת גדול בשבילי (1600)? חשובה לי צריכת דלק נמוכה.

שלומי - ואללה, צודק! נראה רכב מעולה.

מה אתם חושבים על פורד פיאסטה לעומת יונדאי I20?

אשמח לתגובות ממכם. (וסליחה שאני משגע פה את כולם, אני פשוט לא סגור בעצמי מה אני רוצה)

• תוכן חדש...